קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [המפרט שלי]כנסו :]
    על ידי MuGi בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 20-04-2008, 16:37
  2. [עזרה] שדרוג המפרט שלי (זכרון)
    על ידי doctorgg בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-01-2008, 23:14
  3. [שאלה] איך המפרט שלי?
    על ידי eitanpp0 בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-10-2007, 17:49
  4. [עזרה] איך המפרט שלי ומה כדיי לשפר
    על ידי eitanpp0 בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-09-2007, 16:06
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:45
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

[המפרט שלי] גיימר כבד 7000+- ש"ח

ברירת מחדל [המפרט שלי] גיימר כבד 7000+- ש"ח

אז סיימתי לבנות את המפרט והזמנתי אותו (מ SKYPC.co.il)

את הכרטיס מסך אני מוכר בעוד כמה חודשים וקונה אחד מסידרה 9 של NVIDIA.

תביעו דעה

*שימו לב שאני מקבל את החלקים ללא מע"מ וללא ריבית ז"א זה יוצא 5693 ש"ח סה"כ.

שמעתי רבות על העניין של המסכים (ה DELL והסמסונג) וזאת ההתלבטות האחרונה שלי למעשה, איזה מסך לקחת.. אני עדיין מתלבט אך כמעט הגעתי להחלטה סופית, כפי שאתם מבינים אני גיימר כבד והרצון שלי למסך הוא - כמה שיותר גדול, כמה שיותר איכותי.
    למשחקים ולאינטרנט.
    בעיקר למשחקים, כי אני גיימר כבד (הרבה שעות משחק ומשחקים כבדים)

אשמח אם בכל זאת תמליצו לי על מסך כזה, ואם אני אקבל הנאה גדולה מה 24" של סמסונג יותר מה 20" של DELL (הבדל ענק של 4" ו full high definition) ?

תודה מראש ואל תשכחו גם להביע דעה לגבי המפרט!

נערך לאחרונה על ידי Born2Kill; 20-09-2007 בשעה 22:06.

~ Life Is A Shitt y Game, But The Graphic Is Awesome ! ~

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

כמה הבהרות לפני שנכנס לפרטים קטנים , למה 2 הרדיסקים של 250? , אתה בקושי תנצל 250 , ואם וכאשר תנצל (שזה יקרה עוד חצי שנה - שנה ) , תקנה עוד הרדיסק כאשר אז הוא יעלה מחיר זנות.
    דבר שני הולך להיות OC למחשב? , אם לא אפשר להעיף המון דברים.
    הייתי אומר שהQ6600 בגירסה של ה GO מיותרת וזה סתם ביזבוז של 200 שקל כמעט.
    תקח את ה200 שקל של הקירור מעבד , 200 שקל של המעבד עצמו ללכת על הגירסה הרגילה Q6600 תעלה את הזיכרונות ל CL5 חיסכון של עוד 100 שקל יש לך 2900XT בכיס שיביא לך ביצועים הרבה יותר טובים גם אם תעשה OC , אבל אמרת שאתה רוצה כרטיס מסך חדש אז אני לא מבין למה בכלל ה8800 GTS 320MB
    עד שיצא סידרה 9 , ה 1950XT יספק אותך בהחלט מעל ומעבר.
    בקשר למסך אין ספק בכלל שאם יש לך את התקציב לקנות את ה DELL 2007WFP 20inch זו האופציה האידיאלית ורק בגלל הפאנל שלו , מסך 24 או 22 אינץ עם פאנל TN יביאו לך אפקט ראייה גרוע .
    ואל תסתכל על ה ms במסך כי זה גימיק רץ של כל החברות זה חארתא ורק במבחני מעבדות אפשר לראות את ההבדל אם בכלל.

כן אני יודע לגבי הפאנלים בגלל זה שאלתי..
    ואני יודע לגבי הזמן תגובה שלא צריך כלכך ליחס חשיבות, לכן ה 2007WFP של DELL הכי טוב כרגע יותר מכל מסכי ה 22" כי לכולם יש פאנל TN לעומת פאנל ה PVA שיש ב DELL.. שהוא פאנל מצויין, אבל יש בכל זאת הבדל של 2".. לכן אני מתלבט אם לקחת 22" או 24" (שהם פאנל TN) או להתפשר על ה 20" של DELL בעל הפאנל האיכותי והיותר טוב..
    בכל מקרה אומרים שה menu שבמסך של DELL ממש לא נוח ולכן גם קיבל ביקורות לא הכי טובות אבל בכללי זה המסך הכי טוב שיש ושם את כל מסכי ה 22" בכיס הקטן.. אני עדיין מתלבט.. כי אני יכול להשיג מסך 24" במחיר של 20-22" ... (אל תישאל מאיפה כי אין טעם וזה לא משנה)

לגבי מה שכתבת לי:
    כן, אני מתכנן OC..
    ה Stepping G0 לא מיותר, אני רוצה מעבד מספיק חזק לצרכים שלי, ויש לי תקציב אז למה לא? והוא עוקף את כל הכפולי ליבות בדי הרבה (אתה יכול לבדוק בביקורות) וזה משמעותי...
    וקניתי 2 כוננים קשיחים של 250 כדי לשם את שניהם ב RAID 0 שיעבדו ב 70% יותר מהר (אם לא ידעת את זה) וכן אני הולך לנצל אותם עד הסוף אל תידאג לי בקטע הזה.. אני לא קונה "סתם" דברים..

את הכרטיס מסך הזה קניתי כי הוא הכי טוב שיספק אותי למספיק זמן עד שסידרה 9 תצא והמחירים שלה ירדו ויהיו סבירים.. חשבתי על האפשרות של ה 2900XT אבל הוא נותן ביצועים לפעמים פחות טובים מה GTS זה די משתווה, בחלק מההשוואות ה GTS עוקף ובחלק ה 2900XT .. החלטתי לקחת את ה GTS בסוף.

לגבי המחיר, זה לא מה שזה נראה לך כי אני מקבל את זה ללא מע"מ וללא ריבית ז"א שזה עולה לי בסך הכל: 5693 ש"ח
    נערך לאחרונה על ידי Born2Kill; 20-09-2007 בשעה 22:05.

משתמש אטרף האוואטר של CoreOxide
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    Life is a biatch, but its my biatch

1. הארד דיסקים יעבדו ב RAID מהר יותר מאשר שסתם יעבדו כל אחד לבד, כלומר ב 30% לאט יותר מאשר הארד דיסק יחיד.
    2. המעבד הוא בהחלט בחירה טובה אם לא מתוכנן שידרוג עוד הרבה זמן.
    3. תראה לי מבחן ביצועים אחד (עם הדרייברים החדשים של ATI) ש GTS עוקף את 2900XT. הוא מגיע כמעט לרמה של GTX בחלק מהמבחנים ועולה חצי ממנו.
    3. אם אתה הולך לשדרג עוד כמה חודשים, אתה תפסיד בערך 3\4 מהסכום שהשקעת בכרטיס, כי אתה מוכר אותו כמשומש ויד שנייה, וגם הערך שלו יירד כשייצאו כרטיסים מסדרה 9. אפילו X1900XT יספק אותך, או X1950PRO לחודשיים שלוש עד שתשדרג.
    4. לקנות מסך של 24" למחשב זה כמו לקנות פלאפון עם מסך 17".
    נערך לאחרונה על ידי אור; 23-09-2007 בשעה 18:03.

ציטוט נכתב במקור על ידי CoreOxide צפיה בהודעה
    1. הארד דיסקים יעבדו ב RAID מהר יותר מאשר שסתם יעבדו כל אחד לבד, כלומר ב 30% לאט יותר מאשר הארד דיסק יחיד.
    2. המעבד הוא בהחלט בחירה טובה אם לא מתוכנן שידרוג עוד הרבה זמן.
    3. תראה לי מבחן ביצועים אחד (עם הדרייברים החדשים של ATI) ש GTS עוקף את 2900XT. הוא מגיע כמעט לרמה של GTX בחלק מהמבחנים ועולה חצי ממנו.
    3. אם אתה הולך לשדרג עוד כמה חודשים, אתה תפסיד בערך 3\4 מהסכום שהשקעת בכרטיס, כי אתה מוכר אותו כמשומש ויד שנייה, וגם הערך שלו יירד כשייצאו כרטיסים מסדרה 9. אפילו X1900XT יספק אותך, או X1950PRO לחודשיים שלוש עד שתשדרג.
    4. לקנות מסך של 24" למחשב זה כמו לקנות פלאפון עם מסך 17".
    1. מה? לא הבנתי אותך אחי..
    אני שם את 2 ההארדיסקים שלי ב RAID 0 וכך הביצועים והמהירות שלהם עולה ב 70% (אתה יכול לבדוק את זה באינטרנט זה לא שאני ממציא)

2. עולה חצי ממנו ? חחחחח, תוכיח את זה.. בינתיים בכל חנות שחיפשתי, ה X2900 הזה עולה יותר (ולפעמים הרבה יותר) מה GTS שלקחתי.
    נראה לך שאני פראייר? ברור שהייתי לוקח את ה 2900XT.. ואתה יכול לחפש ביקורות באינטרנט ולראות שה GTS לוקח את ה 2900 XT בחלק מהמשחקים, כמובן זה תלוי איזה משחק ועל אילו הגדרות..

3. כשמשדרגים כרטיס, כמעט תמיד מפסידים כסף.. חח ככה זה, אתה מוכר את הכרטיס הישן וקונה חדש, משום מה אתה תפסיד כסף.. בכל מקרה, אני חושב שחבל לבזבז כסף עכשיו על GTX שעוד כמה חודשים ילך לפח בדיוק כמו ה GTS.. אז עדיף כבר לקנות את ה GTS שהוא הרבה יותר זול ולשדרג לסידרה 9 כשהיא תצא.. אתה לא חושב ככה?

4. חחח מה!? למה.. ?

שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ

1. אני אומר שהארד דיסק 1 יעבוד לך מהר יותר מ 2 ב RAID.
    2.
    http://www.bilgiustam.com/?p=125
    http://www.hispazone.com/conttuto.as...orial=237&p=10
    http://www.hispazone.com/conttuto.as...torial=237&p=6

סתם הרצתי חיפוש בגוגל 2900XT VS 8800GTX

תדפדף גם פה
    http://www23.tomshardware.com/graphi...=857&chart=298
    תראה עד כמה 2900XT קרוב ל 8800GTX, והוא איטי יותר מבחינת זכרון וגם יש לו 256 מגה פחות VRAM.

בקשר למחיר
    http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=578547
    http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=499872

ב 1500 שקל יותר יקר
    3. אני לא אומר לך לקנות GTX, תלמד לקרא כבר. אני אומר לך לקחת 1950PRO או 1900XT.

4. תקנה 20".

5. אור, אל תערוך לי ת'פוסטים ימרוקאי.
    נערך לאחרונה על ידי CoreOxide; 24-09-2007 בשעה 23:31.

1. אני אומר שהארד דיסק 1 יעבוד לך מהר יותר מ 2 ב RAID.
    2.
    http://www.bilgiustam.com/?p=125
    http://www.hispazone.com/conttuto.as...orial=237&p=10
    http://www.hispazone.com/conttuto.as...torial=237&p=6

סתם הרצתי חיפוש בגוגל 2900XT VS 8800GTX

תדפדף גם פה
    http://www23.tomshardware.com/graphi...=857&chart=298
    תראה עד כמה 2900XT קרוב ל 8800GTX, והוא איטי יותר מבחינת זכרון וגם יש לו 256 מגה פחות VRAM.

בקשר למחיר
    http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=578547
    http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=499872

ב 1500 שקל יותר יקר
    3. אני לא אומר לך לקנות GTX, תלמד לקרא כבר. אני אומר לך לקחת 1950PRO או 1900XT.

4. תקנה 20".

5. אור, אל תערוך לי ת'פוסטים ימרוקאי.
    1. אתה טועה.. אם אתה לא יודע ש 2 הארדיסקים ב RAID 0 עובדים יותר מהר, יש לך על מה לעבוד

2. חחחחחחחחחחחחחחחח "רק" ב 1500 ש"ח יותר הא?
    אמרתי לך שהוא יותר יקר... והרבה יותר יקר.. אין לי סיבה להשקיע עוד 1500 ש"ח.. עדיף לי כבר לקנות GTX מחו"ל אם ככה אתה אומר... (יצא לי אותו מחיר)

3. אין מצב שאני אקח אחד מהכרטיסים המחורבנים האלה שיתנו לי חרא של ביצועים, אני אקח GTS שיספק אותי למספיק זמן, ואשדרג לסידרה 9 כשהכרטיס כבר יהיה חלש (הכוונה ממש חלש).
    הרבה עושים ככה..
    ובלי קשר, אני לא בקטע של ATI יותר.. (לפחות לא בינתיים)

4. עדיין לא הסברת את עצמך.. "4. לקנות מסך של 24" למחשב זה כמו לקנות פלאפון עם מסך 17"." אבל אני כנראה ילך על ה Dell 2007WFP.. למרות שהוא יותר יקר מ 22" .. אני הולך בקרוב לחנויות מחשבים לבדוק את המסכים במו עיני לראות מה שווה לקנות..

5. כן זה מעצבן שעורכים פוסטים.. ככה זה באטרף המנהלים "חשים" את עצמם יותר מדי
    נערך לאחרונה על ידי Born2Kill; 26-09-2007 בשעה 03:18.

שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ

הם יעבדו מהר יותר (ולא ב 70%, יותר בכיוון של 30) רק, ורק אם יש לך בקר RAID מבוסס חומרה (TRUE HARDWARE), וגם אז המהירות תתבטא בעיקר בטעינה\כתיבה של קבצים גדולים מאוד. כמו כן, מערך RAID מכביד על המעבד (לא בצורה משמעותית), יוצר יותר חום, רעש ויש לו סיכוי גבוהה יותר לכשל.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

לדעתי זה ממש מצחיק ולא יעיל לעשות RAID במחשב ביתי.

יו"ר הקהילה
    לייקים
    182
    נקודות
    560
    פוסטים בבלוג
    1

בקשר למסך, לי אישית יש את הדל 20 אינצ', וזה פשוט תענוג.
    כעקרון הוא קצת קטן בגלל שהוא וויד סקרין, אבל כשאני עובד איתו, ואז הולך מתישהו למחשב של אח שלי שהוא 19 אינצ', ה19 שלו נראה מזערי.
    במשחקים הוא מדהים, כנ"ל לגבי סרטים, צבעים מאוד מרשימים (אאמ הייתי צריך לכייל אותו קצת, לא משהו רציני), בקיצור לך על זה, אחד המסכים הטובים.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי Lior צפיה בהודעה
    בקשר למסך, לי אישית יש את הדל 20 אינצ', וזה פשוט תענוג.
    כעקרון הוא קצת קטן בגלל שהוא וויד סקרין, אבל כשאני עובד איתו, ואז הולך מתישהו למחשב של אח שלי שהוא 19 אינצ', ה19 שלו נראה מזערי.
    במשחקים הוא מדהים, כנ"ל לגבי סרטים, צבעים מאוד מרשימים (אאמ הייתי צריך לכייל אותו קצת, לא משהו רציני), בקיצור לך על זה, אחד המסכים הטובים.
    תגיד יא חולה נפש קנית בסוף את המחשב ההוא ב12 אלף שקל?

"לכייל אותו" ? למה אתה מתכוון ? הגדרות Brightness וכאלה ?
    אשמח אם תגיד לי כמה אחוז כל דבר שאני גם יגדיר אותו ככה..
    למרות שבד"כ זה כל אחד ומה שמתאים לו לעין

בקשר ל RAID 0 ..
    הם יעבדו מהר יותר (ולא ב 70%, יותר בכיוון של 30) רק, ורק אם יש לך בקר RAID מבוסס חומרה (TRUE HARDWARE), וגם אז המהירות תתבטא בעיקר בטעינה\כתיבה של קבצים גדולים מאוד. כמו כן, מערך RAID מכביד על המעבד (לא בצורה משמעותית), יוצר יותר חום, רעש ויש לו סיכוי גבוהה יותר לכשל.
    כמובן שזה תלוי בכוננים הקשיחים ולפיכך האחוזים משתנים, אבל לפי מה שקראתי ושמעתי.. זה בעירך ב 70%..
    והקטע שאמרתם שזה לא יעיל.. למה !? אני גם ככה רציתי לקנות 500GB.. אז לא עדיף לי 2 כוננים של 250 שיעבדו הרבה יותר מהר? מה לא יעיל בזה? זה הכי יעיל שיש.. "סיכוי גבוהה יותר לכשל" ? מזה השטויות האלה שאתה מדבר..
    ולמה אתה מתכוון בקר RAID מבוסס חומרה ? אין לי מושג על מה אתה מדבר, מגדירים את זה ב BIOS תוך 2 שניות, חבר שלי גם עשה את זה וזה אכן שיפר לו את הביצועים.. רואים שיפור תאמין לי..
    משה, מה מצחיק ולא יעיל בלעשות RAID במחשב ביתי?,

להגיד לך מה מצחיק באמת?
    שבכל תגובה שלך רואים את זה:

מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
    זה מצחיק.. =]

בכל מקרה, מכביד על המעבד? חח לא נראה לי שזה יזיז למעבד מרובע ליבה החדש שאני אקבל.. RAID זה שטויות.. (כמו שאמרת, לא בצורה משמעותית.. במקרה שלי.. זה לא יזיז לי)
    נערך לאחרונה על ידי Born2Kill; 27-09-2007 בשעה 11:39.

שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ

בסדר, אל תקשיב לי, תעשה RAID דרך הביוס ותחייה בשקט.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

בקשר לתמונה שמו לי לא אני שמתי לעצמי וזה לא ממש אכפת לי ..
    בקשר לבקר RAID זה מצחיק כי לא יהיה לך שימוש בזה אתה לא מפעיל אפליקציות כאלה שדורשות את הטכנולוגיה , וזה מתאים הרבה יותר ובעצם מותאם לשרתים , זה כמו שתקנה עכשיו הביתה מעבד QUAD XEON זה יהיה ביזבוז מטורף...
    אתה הולך ראש בקיר אז תעשה מה שאתה רוצה , אתה פתחת פה הודעה להתייעץ ובעצם מנסה להצדיק את עצמך בכל הערה או דבר שאומרים לך ,
    שיהיה בהצלחה.

אני מצדיק אותי בנושאים שאתם טועים בהם, אני לא סתם אומר דברים אני מבסס את הדברים שאני אומר על עובדות..

ו CoreOxide .. לא צריך להתעצבן.. רק רציתי שתסביר את עצמך..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,774 | הודעות: 8,150,356 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect