קרדיט למומה
שלמה ארצי מוותר על קיסריה ועל כרטיסים ב-200 ש"ח ויורד דרומה להופיע באמפי של ירוחם, ובזול
.
אחרי ש-70 אלף איש קנו את אלבומו האחרון ו-35 אלף איש כבר ראו את ההופעה הקיץ, יחתום שלמה ארצי את סיבוב ההופעות "שפויים - בקיץ", באמפי ירוחם שבנגב. על הבחירה דווקא בירוחם ועל סיבוב ההופעות המצליח מספר ארצי לשגיא בשן מחדשות ערוץ 2 בכתבתו ממהדורת סוף השבוע.
אחרי ביסוס מעמדו כאחד היוצרים הפופולאריים והפוריים ביותר בישראל, שלמה ארצי לא מראה סימנים של האטה. בשיחה עם שגיא בשן, פרש ארצי את משנתו בנוגע לאהבת המקצוע, ההופעות התדירות והמסירות לקהל מעריציו: "אני יבוא לכל מקום שיירצו לשמוע אותנו שרים".
הפעם, בחר ארצי לסכם את סבב ההופעות הקייצי שלו באמפי בירוחם: "רציתי להופיע בנגב, יש כאן צמא גדול", אמר. ההחלטה לסיים את סיבוב ההופעות דווקא בירוחם הנידחת, נולדה בשיתוף עם הגיטריסט הנצחי של ארצי, אבי סינגולדה, בן המקום. "אני מאוד מתרגש", אמר סינגולדה שמנגן עם ארצי כבר 17 שנה אך מעולם לא הופיע איתו בעיירת הולדתו.





ציטוט ההודעה