שלום..תגידו מה זה תעשייה אווירית? מה עושים שם?וזה דרך הצבא?איפה זה נמצא?
שלום..תגידו מה זה תעשייה אווירית? מה עושים שם?וזה דרך הצבא?איפה זה נמצא?
|
|
תעשייה אווירית זה איפה שמכינים את כל התעשייה של המטוסים, החלקים, זה שייך לתעשייה הצבאית וחלק מאנשי הפיתוח הם חיילים בקבע
התעשייה האווירית היא חברה ממשלתית המייצרת מערכות צבאיות ואזרחויות בתחום התעופה חלל אלקטרוניקה ועוד..
יש לחברה מספר מפעלים בארץ, אבל המרכז שלה בנמל תעופה בן גוריון.
בעיקרון בחברה עובדים אזרחים, אבל אנשי צה"ל בעיקר בקבע מצטרפים למיזמים כאלה ואחרים כדי לבדוק את המוצרים מבחינת הצבא, ולתת דעה והצעות.
כמו שהחברה למעלה אמרו זה בהחלט חברה לפיתוח טכנולוגיות צבאיות אבל אנשי צה"ל לא עובדים בה.. בדרך כלל יש אנשים בקבע ובדרגים גבוהים שהם יועציים צבאיים...
דרך כלל מתקבלים לשם אנשים בעלי עבר צבאי ואזרחי שמתאים לדרישות החברה.. אחת החברות הכי יוקרתיות באראץ וביחד עם רפא"ל ועוד חברה פחות מוכרת בשם פלסאן סאסא הם מהוות את רוב פיתוח הטכנולוגיות הצבאיות בישראל..
אפשר לשאול למה אתה שואל?
כי אני לומד עכשיו מקצוע שבעתיד אני יוכל לעבוד בזה..אז אני לא יכול להיות קבע ולעבוד בזה?איזה באסה..
אני רוצה להוסיף על חברי - חיילים בחובה כן יכולים להגיע לשם. הצבא מקצע תקנים ממש קטנים לעתודאים אקדמיים (אם אתה לא יודע מה זה אז אני חושב שיש מאמר בתת פורום ואם לא אז אשמח להסביר) לרפא"ל ותעשיות בטחוניות למינהם - לעבוד על אזרחי במקום לשרת בצבא בזמן הזה.
מאוד קשה להתקבל ואת שלב התואר בתוך העתודה צריך לסיים בצורה ממש מעולה - להשתחל משם מתוך פרוייקט מובחר על תקן מצטיין או לסיים את התואר הראשון עם ממוצע מעל 90 נותן לך תקן מצטיין.
עדיין אחרי זה מספיק קשה להתקבל.
אני יודע שגם אנשי קבע בצבא שבאים הם בדר"כ אנשי קשר בעלי תפקיד ניהולי ולאו דווקא תפקיד הנדסי כלשהו.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אני בכוונה עשיתי עוד תגובה כי זה לא קשור!:
למי שיש משקפיים מורידים פרופיל?
תלוי כמה הראייה שלך... אני חושב שמעבר ל 2 מורידים ומתחת ל 2 לא מורידים אבל לא בטוח בכך ב 100%.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()