אמאלה... למזלי אני לא אוכל ב"טיב טעם" אבל הפרומו הזה של הגן ילדים שיהיה בשבוע הבא רודף אותי... מי ראה?
אמאלה... למזלי אני לא אוכל ב"טיב טעם" אבל הפרומו הזה של הגן ילדים שיהיה בשבוע הבא רודף אותי... מי ראה?
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
|
|
לר ראיתי פיספתי באסה מה היה בסוף טיב טעם מכחישים וזה...
אל תפרסם יותר בחתימה.
God Dammit !!!!
שיואווו אני לא מאמין :[ :[ :[
שחכתי לראות !
איזה מבאס !
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
גם אני ספר מה היה דור בוא לאשכול לילה@@@ו
אל תפרסם יותר בחתימה.
החתולים יצאו הכי מרוצים חח
ראיתם איזה חתולים
מוטציות
ראיתי איך הזקן הרביץ לילדים!!!
ראבקק איפה הוא גר אני יוציא לו תבשר מהגוף!!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אהה הפרומו הזזה יאו איך אני מת לראות את עם אני רואה אותו ברחוב נותן לו כאפה ובורח חח
אל תפרסם יותר בחתימה.
ספרו ספרו מה היה.
מחזק את זה שמעלי ספרו בטאמא שלכםם
אל תפרסם יותר בחתימה.
מה הפסדתי?..
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
היה משו עם טיב טעם..התכוונתי לזה..
לתופעה הזאת אני כבר רגיל
בני זונות איך הם מסגולי ם מה אין להם לב?
אל תפרסם יותר בחתימה.