כבר מהבר מצווה שאני לא חוגג...
יש לכם איזה רעיונות?
זה לא איזה כיתה ו' שמזמינים את כל הכיתה הרי, אני בן 17 (עוד שבוע) ואני רוצה לבלות קצת עם החברים.
אבל להפגש סתם בבית זה מעפן, ואיפה שאני גר - אין ממש לאן ללכת ברגל.
אז יש רעיונות אולי? :ם
כבר מהבר מצווה שאני לא חוגג...
יש לכם איזה רעיונות?
זה לא איזה כיתה ו' שמזמינים את כל הכיתה הרי, אני בן 17 (עוד שבוע) ואני רוצה לבלות קצת עם החברים.
אבל להפגש סתם בבית זה מעפן, ואיפה שאני גר - אין ממש לאן ללכת ברגל.
אז יש רעיונות אולי? :ם
[חנצ'וווק] *מכין לחנצ'י שוקו* > :] <
D:
|
|
תזמין את כולם תיפגשו איפהשהוא... צאו לאיזה מקום אני לאדע...תשבו בהתחלה באיזה ארק תעשנו קצת נרגילה ותשתו בקטנה
ואז תמצאו איזה מסיבה או משו , פאב , ביליארד... יש מיליון ואחד מקומות ללכת אליהם
אתה גם לא חייב ללכת לשומקום
תקנו מלא בשר שבו באיזה פארק ותקנו איזה 15-10 בקבוי וודקה , ניראה לי יספיק
זה מה שאני הייתי עושה חחחח
שכחתי לציין שאנחנו שותים אלכוהול, אבל לא בכמויות. ונרגילה/עישון בכלל לא.
D:
אחי אני וחברים שלי שמנו איזה 800 שקל על אלכוהול לפני שבועיים.. הבאנו מוזיקה בנות אלכוהול חבר שלי ועשינו מסיבה בים
היה בן זונה
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 17-10-2007 בשעה 18:55.
טוב מכיוון שאתה לא שותה הרבה אז ככה יש לי רעיון מצויין בשבילך.
אולי אתה חושב שלהזמין הביתה זה מעפן? לא אחי זה הכי כייף שיש...
תקנו סביבות 1-2 ארגזי בירה..(שיהיה בקטנה כזה) אולי אפילו בקבוק וודקה ככה למי ששותה כדי להעלות קצת את המצב רוח..
תעיף את ההורים מהבית , ויאללה מוזיקה פול ווליום.. תזמין מלא אנשים ... לא חסר מה לעשות בבית ריק חחח... רק תדאג לנעול חדרים שאתה לא רוצה שיישברו חחח ( עצה שלי XD)
נערך לאחרונה על ידי b3nz0r-; 17-10-2007 בשעה 18:58.
אבל זהו, שאני לא רוצה לבלות את היומולדת שלי עם "פול אנשים", במיוחד כאלו שאני לא מכיר...
D:
תקנה, כמה בקבוקי טובורג (בירה איכותית), תביא כמה חברים תעשו פונדו (שוקולד/גבינה) ותביא גם פירות, תשים קצת מוזיקה
תביא אותם לבית תגרום להורים ללכת ואז תביא חברים תביא בירה שתיה עניינים מוסיקה, ריקודים אורות עד אור הבוקר ושם תביא תחבה (אם יש) שתעשו משהו אינטימי חחחח...
מה הבעיה? תחגוג במועדון ..לך עם חברים שלך למסיבה שתה לפני וזהו =]