טוב יש לי בעיה ממש גדולה אז ככה אני וחברה שלי נפרדנו לפני חודשיים והיא הייתה החברה הראשונה שלי הנשיקה הראשונה שלי האהבה הראשונה שלי פעם ראשונה שהייתי עם מישהי וממש נישקתי אותה ונגעתי בה בחופשיות והיה לי ממש נהדר איתה כזה נהדר שבחלומות שלי לא חשבתי שיהיה ככה עכשיו אני בן 17 היא נפרדה ממני לפני חודשיים בשביל מישו אחר ואממ מן הראוי שאני אתגבר עליה אבל אני מנסה לשכוח ממנה בכל דרך אפשרית ואני אחד כזה שאוהב בנות שנראות דוגמניות וכאלה והילדה הזאת הייתה ממש יפה משו לא מהעולם הזה ועכשיו כשאני עומד לצאת עם מישהי חמודה אני פשוט אומר לעצמי עזוב זה לא שווה לא תיהיה אפחת שתבין אותי כמו האחרת זאתי שהייתי איתה תאמינו לי אני לא יודע מה לעשות מצד אחד אני רוצה מישהי מצד שני אני כל הזמן חושב על זאתי שהייתה לי וזה משגע אותיייייייייייי איך נפתרים מהזבל הזאת שתעלם לי כבר מהחיים היא זרקה אותי בשביל איזה 0 אחד מהשכונה שלה[לא גרים באותה עיר אני והיא] מה עושיםםם אני רוצה שהיא תיצא לי מהחיים כבררררררררר דייי נמאס ליייייייי

טוב יש לי בעיה ממש גדולה אז ככה אני וחברה שלי נפרדנו לפני חודשיים והיא הייתה החברה הראשונה שלי הנשי
ציטוט ההודעה