עדיין לא קיבלתי ויש לי שאלה -האם המנילה לא השתנתה מלפני כמה שנים ועדיין צנחנים מופרד מהשאר?
אני זוכר שאחי התגייס לחטיבה היה צנחנים בנפרד (+דובדבן) ושאר היחידות היו מדורגות בנפרד (אבל זה היה לפני 7-8 שנים). האם זה עדיין כך?
עדיין לא קיבלתי ויש לי שאלה -האם המנילה לא השתנתה מלפני כמה שנים ועדיין צנחנים מופרד מהשאר?
אני זוכר שאחי התגייס לחטיבה היה צנחנים בנפרד (+דובדבן) ושאר היחידות היו מדורגות בנפרד (אבל זה היה לפני 7-8 שנים). האם זה עדיין כך?
|
|
בהחלט עדיין כך אבל למה אתה לא שואל מהמשתמש שלך למה לפתוח חדש?
בכל אופן זה עדיין עובד בצורה הזו
זה גם תמיד יישאר ככה...
בגלל שצנחנים, דובדבן, סטיל"ים הם יחידות התנדבותיות - אינך יכול לדרג אותם יחד עם יחידות הלוחמה הרגילות [שריון הנדסה תותחנים גולני גבעתי כפיר נחל ומג"ב]...
השאלון בנוי כאשר החלק של היחידות שדה הרגילות מופיעות בחלק אחד... בו תצטרך לדרג את הרציון שלך מ 1 עד 5 להיות ביחידה מסויימת, ולבסוף לדרג את ההעדפות שלך מההעדפה הראשונה לשלישית.
החלק השני הוא של היחידות ההתנדבותיות... יבקשו ממך לדרג כל יחידה התנדבותית מ 1 עד 5, ולפי כך ולפי נתוניך ישקלו אם לזמן אותך למיונים...
אם יש עוד שאלות - שאל כאן.
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
צנחנים ודובדבן אינם יחידות התנדבותיות אם התקבלת אליהם אתה חייב ללכת העניין הוא שהן היחידות שצריך להתמיין אליהן
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.