קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] שוב פעם בקשר לקשת
    על ידי yarin9 בפורום Maple Story
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 09-07-2006, 17:44
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 00:36
  3. בלאט למה לסגור?! פורום אנימה שוב פעם
    על ידי La Bamba בפורום משוב
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 21:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[שאלה] XBOX שוב פעם...

משתמש מתחיל האוואטר של -MadMan-
    שם פרטי
    Ian
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Talk Loud, Hit Harder

ברירת מחדל [שאלה] XBOX שוב פעם...

שמעו פעם האחרונה ששאלתי שאלה אמרו לי שTEKKEN וGOD OF WAR יעבוד אצלי בXBOX. עכשיו היום הייתי בENJOYSTICK (חנות לקונסולות למי שלא מכיר) ואמרו לי שאין מצב שזה יעבוד ומי שאמר לי את זה מדבר שטויות..
    עכשיו באמת אנשים בחיית יעבוד או לא??

2. קישורים ממומנים

אחי מי שאמר לך את זה הוא סתם היה פה מנהל שלא מבין בשיט אחי TEKKEN ו-GOD OF WAR זה משחקים אקסקלוזיבים לPS2 או PS3 ומה זה משחקים אקסקלוסיבים זה משחקים שפותחו רק לקונסולה אחת! לדוגמא בXBOX 360 יש את הHALO 1,2,3 ובסוני GOD OF WAR 1,2,3 כדי שיקנו את הקונסולה זה מן תהליך פרסומי לקונסולה אתה מבין?

דעה שלי אל תקנה את הסוני 3 בגלל שאין עוד פריצה והמשחקים לסוני 3 יקרים בגלל שתי משחקים מסכנים אתה רוצה לקנות את הסוני אני לא פאן בוי של הXBOX פשוט נכון לעכשיו הXBOX עדיף בהרבה סיבות וכל אלה שיגידו יש בעיות לXBOX של התחממות אז גם לסוני יש ולXBOX כבר תיקנו את הבעיה ויש גם פתרונות קירור ואחי כל משחק לסוני שוקל 30 ג'יגה כי זה בלו ריי האם אתה רוצה להוריד 300 חלקים מראפידשייר אני לא מגזים כשה אני אומר 300 תחלקו 30000 ל100 שה30000 זה המגה וה100 זה הכמות המותרת אז תקבל 300 לינקים
    נערך לאחרונה על ידי paveltj; 27-03-2008 בשעה 19:35.

ציטוט נכתב במקור על ידי paveltj צפיה בהודעה
    אחי מי שאמר לך את זה הוא סתם היה פה מנהל שלא מבין בשיט אחי TEKKEN ו-GOD OF WAR זה משחקים אקסקלוזיבים לPS2 או PS3 ומה זה משחקים אקסקלוסיבים זה משחקים שפותחו רק לקונסולה אחת! לדוגמא בXBOX 360 יש את הHALO 1,2,3 ובסוני GOD OF WAR 1,2,3 כדי שיקנו את הקונסולה זה מן תהליך פרסומי לקונסולה אתה מבין?

דעה שלי אל תקנה את הסוני 3 בגלל שאין עוד פריצה והמשחקים לסוני 3 יקרים בגלל שתי משחקים מסכנים אתה רוצה לקנות את הסוני אני לא פאן בוי של הXBOX פשוט נכון לעכשיו הXBOX עדיף בהרבה סיבות וכל אלה שיגידו יש בעיות לXBOX של התחממות אז גם לסוני יש ולXBOX כבר תיקנו את הבעיה ויש גם פתרונות קירור ואחי כל משחק לסוני שוקל 30 ג'יגה כי זה בלו ריי האם אתה רוצה להוריד 300 חלקים מראפידשייר אני לא מגזים כשה אני אומר 300 תחלקו 30000 ל100 שה30000 זה המגה וה100 זה הכמות המותרת אז תקבל 300 לינקים
    צודק....PS3 פשוט לא משתלם משום בחינה כרגע

משתמש מתחיל האוואטר של -MadMan-
    שם פרטי
    Ian
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Talk Loud, Hit Harder

וואלה צודקים בחורים..
    אני אומר אני יחכה בנתיים אולי תבוא איזה פריצה ככה בטוב..
    כי אני לא בן אדם של משחקים בגוף ראשון.
    אני אוהב RPG וכאלה ואמרו לי בסוני יש הכי הרבה..

ציטוט נכתב במקור על ידי -MadMan- צפיה בהודעה
    וואלה צודקים בחורים..
    אני אומר אני יחכה בנתיים אולי תבוא איזה פריצה ככה בטוב..
    כי אני לא בן אדם של משחקים בגוף ראשון.
    אני אוהב RPG וכאלה ואמרו לי בסוני יש הכי הרבה..
    אחי עכשיו תגיד לי בדוגרי נגיד תצא פריצה נגיד עכשיו יש פריצה אז כל משחק לסוני שוקל 30 ג'יגה זה כבר 300 לינקים מראפידשייר בלי להגזים שאני אומר 300 לינקים צורב בלו ריי עולה בסביבות ה1500-2900 שקל דיסק יחיד עולה 125 שקל למשחק אחד!!! וגם אם אתה קונה ממישו שמוכר משחקים צרובים הוא לא יעבור יש לבלו ריי כי זה יקר והוא בטח יקח על כל משחק 135-150 שקל למשחק אחד ונגיד ותצא פריצה לHDD שזה פריצה שאתה מכניס את המשחקים הצרובים לכונן הקשיח כמה כבר מקום יש בגרסא הכי זולה 40 ג'יגה אז זה מספיק למשחק אחד ולא יותר ויש 80 ג'יגה 2 משחקים וב60 כבר לא מיצרים את הגרסא להעביר ולמחוק את המשחק זה מעצבן כי גם זה תופס מקום במחשב שאם אין לך מספיק מקום במחשב למשחקים אז זה לא שווה ואז אתה צריך לקנות עוד כונן כשיח שזה גם כסף

קיצר הסוני 3 לא משתלם לעכשיו בכלל מכל הסיבות כי גם סרטי בלו ריי אין סרטים חדשים רק ישנים הכי חדש זה משנת 2007 קזינו רויאל וגם ניתן להדגיש שהסוני עצמו יותר יקר המשחקים יותר יקרים ההביזרים יותר יקרים כמו שלט 400 שקל. לא שווה לקנות את הסוני מהרבה סיבות אם לחשוב על זה טוב גם פתרו את כל בעיות ההתחממות של הXBOX

קיצר תגיד לי איזה משחקים של RPG אתה רוצה אני יגיד לך אם הם יוצאים לXBOX

משתמש מכור
    שם פרטי
    עבדול
    לייקים
    0
    נקודות
    404
    משפט מחץ
    עדיף למות מאשר לפחד מהמוות!

בקצרה לא יעבוד אלה משחקים אקסלוסיבים לסוני..

תודה לשי 360 על החתימה =)

האמת שגם הרצל רצה..
    אבל הוא מת =\

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,130 | הודעות: 8,151,712 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect