אהלן אנשים אני הולך לעשות בקרוב קעקוע אז חשבתי שתגידו פה מה אתם חושבים על קעקועים ואולי להציע לי קעקועים אז יאללה חברה דברו..
אהלן אנשים אני הולך לעשות בקרוב קעקוע אז חשבתי שתגידו פה מה אתם חושבים על קעקועים ואולי להציע לי קעקועים אז יאללה חברה דברו..
נערך לאחרונה על ידי army of one; 15-11-2007 בשעה 21:36.
|
|
שמע,רק תחשוב על זה שזה יישאר עד שתיהיה זקן,וזה בדרך כלל יוצר רושם ראשוני רע.
גם מה שאם אתה מאמין ב ה' זה אסור (אסור להשחיט את הגוף).
אבל בגללי אם זה איזה דרקון כזה על היד זה אחלה לדעתי,לא להשתגע כמו הכוכבי רוק האלה שעושים על כל הגוף או הראפרים המפגרים ><
לא אחי אני תכלס חשבתי לעשות דרקון על הגב מה דעתך?.
לי יש קעקוע על הרגל.. לא הכי גדול אבל גם לא ממש קטן.. 10 על 10 כזה
בעיקרון אתה צריך ללכת עם הסטייל שלך.. אני הייתי בקטע של חיות מגניבות כאלה או עכביש או נחש... יש כאלה שאוהבים סמלים יש כאלה שדווקא הולכים על חיות המוניות כאלה כמו אריה או משו כזה ברור השאלה מה אתה אוהב
העצה שלי בגלל שזה קעקוע ראשון כדי לך לעשות אותו במקום שהוא לא בולט כל כך ולא רואים אותו מי יודע מה ביום יום...
אני אוהבת קעקועים כל עוד זה לא יותר מידי.
אני רק ממליצה לך לא לעשות אותו במקום שקשה להסתיר כי יש מקומות שמה לעשות עדיף להסתיר בהם את הקעקוע.
ובקשר לבחירת הקעקוע..אני לא חושבת שכדאי שאנחנו ניד לך מה כדאי לך לעשות כי זה הגוף שלך וזה הולך להישאר איתך לתמיד אז אתה צריך לחשוב טוב טוב על משהו שמשמעותי בשבילך ולא סתם עוד ציור סתמי,תחשוב על זה טוב ותחפש סקיצות לקעקוע ורק אז שתרגיש שלם איתו תעשה.
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
כבר לפי ההודעה שלך וצורת הכתיבה אני ממליץ לך לא לעשות קעקוע.
אדם שרוצה לעשות קעקוע צריך להיות סגור על עצמו 100%
כי זה משהו שלא יורד.
מה זאת אומרת סגור על עצמך?
פשוט מאד.
1. אתה בטוח 100% שאתה הולך ועושה. לא מתחרט
2. אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה לעשות. (צורה צבעים וכ'ו)
3. אתה יודע בדיוק איפה אתה רוצה לעשות את זה.
4. אתה יודע מי המקעקע שהולך להיות לך, מסתכל על עבודות קודמות שלו, אנשים שעשו אצלו וכ'ו.
בגישה כזו אתה לא יכול לעשות קעקוע.
חבר'ה תמליצו לי מה נראה לכם, זה לא הולך ככה.
זה לא מה נראה לנו זה מה נראה לך.
אני לא יודע מי פה ראה את הקעקוע שלי,
לי יש דרקון בינוני, על הכתף + שכמה..
זה משהו שרציתי, ידעתי איך הוא יראה.
הלכתי תיארתי למקעקע עם ציור שלי בערך והכל.
והוא עשה סקיצה מקורית (משהו שלא תמצא בכל האלבומים האלו שיש שם)
בקיצור,
אני לא יודע בן כמה אתה.
תתבגר.
תחכה עד שתיהיה סגור על עצמך ואז תחליט...
(עדי מקווה שהפעם לא הייתי פלצן..[הכל מאהבה מותק=] ] )
אוקיי אחי קודם כל אני בן 18 אני רוצה לעשות קעקוע מגיל 14 ככה דבר ראשון אני סתם רציתי לראות תגובות של אנשים על קעקועים דבר שני אני יודע מה אני רוצה לעשות איפה ומי המקעקע שאני הולך לעשות אצלו אז אחי אל תשפוט אנשים לפי צורת דיבור אוקיי
אני בעד אם זה יפה ואתה אוהב את זה
חיים רק פעם אחת
תבחר משהוא שתאהב
ותעשה אצל מקצוען הכי חשוב שלא תתחרט
מעצב גראפי לכל מטרה.
אם השלמת עם כל הקטע המוסרי והשחטת הגוף שלך אז בהמלצה דרקון בגב (במיוחד אם יש לך גב רחב ויפה) יכול להיות פצצה