הנה כול המדריכים שאני מוכר:
1. מדריך פריצה לאייסי עובד 85% הכול מפורט + תמונות + כול התוכנות הדרושות ! - מחיר : 25 נק'
2. מדריך לפריצת האימייל של הוטמייל עובד 100% פרצתי כבר כמה כתובות ! [ המדריך נועד לכך שאם לחבר שלכם יש אייסיקיו ואתם רוצים לפרוץ לו והאימייל שלו זה של הוטמייל ! אתם יכולים לפרוץ לו לאימייל ולשחזר סיסמה! - מחיר : 20 נק'
3. מדריך להכנת קובץ סיסמאות ענק [ פורץ 99% ] - מחיר - 10 נק'
4. מדריך לגילוי IP דרך הICQ [ זה עובד 10000%] - מחיר - 5 נק'
5. מדריך לנעילת כול קובץ תיקייה שרק תירצו - 5 נק'
6. מדריך להכנת PING מפורט ביותר ועובד [ אם אסור לפרסם מדריך לפינגים תגידו לי אני יערוך] - מחיר - 10 נק'
7. מדריך לכול הקודים שקיימים לפלאפון כימעט לכול סוגי הפלאפון יש שם הכול אני בהכלט ההיתי המום ! [ הצלחתי לעשות שאני לא משלם על SMS] - מחיר - 15 נק'
8. מדריך להתקפות צ'טים - מחיר - 5 נק'
9. מדריך פריצה למחשב ! עובד - מחיר - 15 נק'
טוב אז ככה אני חייב לצייין ! יש כאן מדריכים שלא עובדים 100% יכול להיות למשל שתנסו לפרוץ למספר ICQ מסוים לא תצליחו אבל למספר אייסיקיו אחר תצליחו!
זה כול המחירים ! אם אתם רוצים שתי מדריכים או 3 זה עולה לפי כול מדריך ! למשל אתם רוצים לקנות את המדריך פריצה לאייסי שעולה 25 נק' והמדריך פריצה למחשב שעולה 15 נק' המחיר של שניה יהיה 40 נק' !
יאללה לקנות! [ אני לא מחזיר נק' אם מדריך לא עובד או משהו כזה כי הכול נוסה באחריות והכול עובד יכול להיות שבפעם הראשונה לא יעבוד אבל בפעם השנייה והשלישית אני מבטיח הצלחה! ]
תתחילו לקנות !

<