אני אישית יום יום מתבאס יותר ויותר מכל מיני ערוצי מוזיקה ובתחלס מכל הזמרים שיש עכשיו אף אחד לא שר כבר GANGSARAP רק HIPHOP זול וRNB
מה איתכם מי עדיין בקטע של ה-OLD SCHOOL? זמרים כמו TUPAC SNOOP DRE THE GAME ועוד..
RAP
HIP HOP הישן והטוב
HIP HOP של היום
RNB..
אני אישית יום יום מתבאס יותר ויותר מכל מיני ערוצי מוזיקה ובתחלס מכל הזמרים שיש עכשיו אף אחד לא שר כבר GANGSARAP רק HIPHOP זול וRNB
מה איתכם מי עדיין בקטע של ה-OLD SCHOOL? זמרים כמו TUPAC SNOOP DRE THE GAME ועוד..
|
|
אכן אני בעד ראפ טהור...ולא כמו r&b של Akon שמבחינתי עדיף הרבה פחות מזמר כמו Snoop Dog
2pac R.I.P
9.9.96
הוא לא ראפר אמיתי והקטע הוא שהוא מגדיר את עצמו ככה אני לא אוהב את כל העניין הזה אפילו שיש לו שירים מעולים ולעומת זאת מנגד גם שירים גרועים
2pac R.I.P
9.9.96
ההממ צודק השירים הישנים של הראפ הכי יפים הם שרים על החיים וכו אבל עכשיו כל זמר שר על זונות וכמה כסף יש לו חושב שזה מגניב... סתם מעפנים
השיר הזה מסביר הכל
http://www.youtube.com/watch?v=W69SSLfRJho
Life Goes On - Tupac
אני בעד האולד סקול של הגנגסטא ראפ (ואני לא משייך את פיפטי סנט לגנגסטא ראפ,הוא שתם אחד שבחר לעשות מעצמו גאנגסטר ואני שונא אותו!)
Tupac ו Snoop הם ה-ראפרים והם תמיד ישארו ככה.
טופאק מת,אבל המוזיקה שלו לא תשתוק.
גם דריי אחלה...
אבל זה נורא תלוי,מה שאנשים אחרים אוהבים.
אני,בתכלס,יותר בסטייל של ריק רוס,סנופ,טופאק...
ומן הסתם אני שומע גם R&B קצת..
נאממ לדעתי,הראפ הישן הכי טוב..
ותבינו דבר אחד:
איקון לא ראפרררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!
העצוב בראפ העולמי
זה שבכדי לשמוע ראפ אמיתי
אנחנו נצטרך לקחת כמה צעדים אחורה ולחזור אי שם לשנות 96'-2000
כרגע אין אף ראפר שיכול להשתוות למה שטופאק וחבריו עשו באותם שנים .
וגם לא יהיה -מסיבה אחת פשוטה
המסחור,והרצון של אותם ראפרים להיות גנגסטה ראפ , מוריד מערכו של המושג גנגסטה ראפ .
ראפ אמיתי זה לא אראנבי שמשתלב עם ראפ
וזה לא רגאיי עם ראפ באותו שיר
אלא זה ראפ נטו , קצב אחיד ,ליריקה פצצתית.
אני לא אומר שאין ראפרים בכלל , יש אבל הם לא חשופים ,מהמחתרת.
יש פה בעיה בעיקר של מסחור
"מגלי כשרונות"יעדיפו ראפר כוסית ששר רגאיי וקצב שיכול לתפוס במצעדים ..ולא אחד של ראפ נטו .
ולפי התחזית שלי , צפו לשנים נוראיות בכל הקטע של הראפ
אם אפשר לקרוא לזה "ראפ".
נערך לאחרונה על ידי GaL; 20-12-2007 בשעה 14:19.