קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון\סקר] השיר הכי שנוא?
    על ידי RoyalFlush בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 24-07-2008, 00:45
  2. [דיון] השיר הכי טוב של Flo Rida ?
    על ידי RoyalFlush בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-05-2008, 23:34
  3. [סקר]מה השיר הכי טוב של Pearl Jam?
    על ידי Balordi בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-02-2008, 11:00
  4. [דיון] השיר הכי טוב של..
    על ידי GiDi בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-12-2007, 13:48
  5. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 11-11-2007, 22:30
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

דיון + סקר | השיר הכי טוב של GNR ודיון על GNR

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    -30
    משפט מחץ
    כל חור בלילה שחור

ברירת מחדל דיון + סקר | השיר הכי טוב של GNR ודיון על GNR

קרדיט לוויקיפדיה:

גאנז נ' רוזס (רובים ושושנים - Guns N' Roses) היא להקת רוק שיער אמריקאית מוערכת ומצליחה בסוף שנות השמונים וראשית שנות התשעים.
    אלבום הבכורה שלהם ב1987, "Appetite for Destruction" העניק להם תדמית פרועה בעולם כולו בשל אווירת ההרס העצמי שבו, והאלבום הכפול "Use Your Illusion" שיצא ב 1991 הצליח מאוד והקנה להם מקום של כבוד בהיסטורית מוזיקת הרוק.

גאנז נ' רוזס החלה דרכה בלוס אנג'לס בחודש יוני 1985 כלהקה ששילבה פאנק רוק, בלוז ותראש במה שנודע כגל "גלאם רוק". הזמר אקסל רוז צירף אליו את הגיטריסטים טרייסי גאנז ואיזי סטרדלין, הבאסיסט דאף מק'קאגן והמתופף רובי גארדנר. השם "גאנז נ' רוזס" נבחר כצירוף של כינוייהם של אקסל וטרייסי לאחר זניחת גרסאות מוקדמות יותר כ"הוליווד רוז".
    טרייסי ורובי לא הגיעו להופעה הראשונה של גאנז בסיאטל, ולכן אקסל החליפם בגיטריסט סלאש ובמתופף סטיבן אדלר שהכיר רק זמן קצר קודם לכן. ההופעה הייתה מוצלחת וסלאש ואדלר נותרו בהרכב הקבוע של הלהקה.

הלהקה הפיקה בעצמה ושחררה את תקליט השדרים הראשון שלה, "Live ?!*@ Like a Suicide" ב 1986. עותקים של תקליט זה הגיעו לחברת "גפן רקורדס" ומנהליה החתימו את גאנז עד מהרה. אלבומם הראשון "Appetite for Destruction" (תאבון להרס) יצא בגפן רקורדס ב 21 באוגוסט 1987 וזכה להצלחה גדולה עם מכירות של 20 מיליון עותקים, 3 להיטים ב 10 המקומות הראשונים ולהיט במקום הראשון במצעד הפזמונים. עד היום האלבום הוא אלבום הבכורה הנמכר ביותר בארצות הברית.
    שמו של התקליט מבוסס למעשה על שמו של הציור "Appetite for Destruction" של הצייר האמריקני רוברט וויליאמס. הציור מציג נערה צעירה המוכרת רובוטים קטנים בדוכן נייד שוכבת באפיסת כוחות לאחר שנאנסה למרגלות גדר כאשר תחתוניה מופשלים ומעליה עומד רובוט ענק לבוש חליפה בעל מבנה גוף אנושי וראש של מכונת ירייה,בעוד הרובוט הענק עסוק ברמיסת הרובוטים הקטנים שמוכרת הנערה, מעברו השני של הגדר מזנק רובוט נוסף וגדול אף יותר אשר מאיים לבלוע את הרובוט האנס. ציור פרובוקטיבי-אנטי תעשייתי זה המציג את תאוריית האבולוציה המכאנית שימש במקור כעטיפת התקליט אך לאחר לחצים רבים על חברת גפן הועבר הציור לחלקו הפנימי של האלבום ואת מקומו תפס ציור של צלב הנושא את תמונותיהם של חברי הלהקה המבוסס על קעקוע בזרועו של סולן הלהקה אקסל רוז.
    התקליט השני של גאנז אנ' רוזס היה "Lies" האקוסטי ב-1988, שהכניס להיט מתוכו למקום השני במצעד. בשנת 1989 התראיינו סלאש ודאף בטקס הענקת פרסי המוזיקה האמריקאיים כשהם שיכורים לחלוטין ומשתמשים בשפה בוטה. בעקבות תקרית זו משודרים מאז טקסי הענקת הפרסים בהשהייה של 5 שניות.
    מעט לאחר יציאת Lies, פוטר המתופף אדלר מהלהקה עקב סירובו העיקש להתמודד עם בעיית התמכרותו להרואין, דבר שהזיק ללהקה במהלך סיבוב ההופעות וההקלטות. אדלר תבע את הלהקה הזוכה ב-3 מיליון דולר. גם חברי הלהקה האחרים התמודדו עם בעיות התמכרות לסמים ואלכוהול ואף הציגו בעיות אלו בשיר "Mr. Brownstone" באלבומם הראשון ("לרקוד עם מר בראונסטון" הוא ביטוי עגה אמריקאי לשימוש בקוק פרסי).
    בשנת 1990 חזרה הלהקה לאולפן ההקלטות עם המתופף החדש מאט סורום והקלידן דיזי ריד והחלה לעבוד על הפרויקט האמביציוזי של האלבום הכפול Use Your Illusion. ב 17 בספטמבר 1991 יצא האלבום לאור ונכנס מייד למקומות הראשון והשני במצעד המכירות. לאחר מספר הופעות של Use Your Illusion החליט איזי סטרדלין (גיטריסט הקצב) לעזוב את הלהקה כדי ללכת לקריירת סולו ואותו החליף במהרה גילבי גלארק. יש לציין למרות שאת רוב תשומת הלב של הקהל קיבלו אקסל וסלאש, סבורים חלק ממעריצי הלהקה כי עזיבתו של איזי היא זו שהחלה בפירוק ההרכב המיתולוגי. רבים ממעריצי הלהקה לא יודעים שחוץ מעבודתו כגיטריסט שני, כתב איזי חלק נכבד משירי הלהקה (לא פחות מאקסל). בין השירים אותם כתב לבדו מתבלט הלהיט 'Patience'. המתחים העיקריים בלהקה, התחילו בעצם בתקופה זאת. הלהקה הייתה מופיעה כמעט כל יום, ועבודה כה רבה גרמה לחיכוכים בלהקה. אקסל וסלאש שהיו בתחילת קריירת הלהקה חברים טובים, החלו לשנוא אחד את השני, ובעצם כל חברי הלהקה "לא חיבבו במיוחד את אקסל". בשנת 91' בזמן הופעה בסט' לואיס (במהלך השיר Rocket Queen) אקסל קפץ לקהל, והלך להרביץ לאחד המעריצים, שצילם את ההופעה במצלמת ווידאו. לאחר המכות אקסל לא הסכים להופיע יותר והלהקה ירדה מהבמה. הקהל החל להתרגז מאוד והחל לזרוק כיסאות וחפצים על השוטרים שעלו על הבמה וניסו להרגיע את הקהל ולמצוא פשרה עם הלהקה. ידוע כי 60 אנשים נפצעו באירוע זה.
    בשנת 1993 הוציאה גאנס אנ' רוזס אלבום אוסף של גרסאות כיסוי לשירי פאנק בשם "The Spaghetti Incident?" שלא זכה להצלחה כקודמיו, דבר שהרחיב את המתחים הפנימיים בלהקה. המופע בבואנוס איירס באותה השנה היה המופע האחרון של גאנז במסגרת ה- "Use Your Illusion Tour"- סיבוב ההופעות הארוך ביותר בהיסטוריות הרוק אשר נמשך כ-28 חודשים. ב 1994 פיטר אקסל רוז את גילבי קלארק הגיטריסט המחליף. הלהקה הקליטה גירסת כיסוי לשיר "Sympathy for the Devil" של הרולינג סטונס עבור הסרט "ראיון עם ערפד", אך חבריה כבר איבדו את הרצון לפעול במסגרתה והחלו פונים לפרויקטים עצמאיים. בשנת 1996 סלאש עזב בעקבות חילוקי דעות עם אקסל על דרכה של הלהקה, ולאחריו גם דאף ומאט, מה שהותיר את אקסל כיחיד מההרכב המקורי. שלושת אלה הקימו להקה מצליחה בשם Velvet Revolver.
    להקת גאנז נ' רוזס (למעשה אקסל רוז ודיזי ריד (הקלידן) עם נגנים מזדמנים) המשיכה את פעילותה, ובשנת 2007 צפוי לצאת האלבום Chinese Democracy.

יש עכשיו שמועות שהם מתאחדים להופעה בלי אקסל, ואין ספק שהם אחת הלהקות הטובות של הרוק, עכשיו חשבתי לעצמי שגאנז בלי אקסל זה לא גאנז, השאלה שלי לדיון היא:

1.אחרי השמועות של האיחוד, אם הם מתאחדים, הם מתאחדים בלי אקסל, ברור שזה לא יהיה אותו דבר, אז השאלה שלי האם זה חסרון שאקסל לא מופיע? או יתרון? תנמקו [IMG]http://www.***.co.il/images/smilies2/smile.gif[/IMG]

2. לפי דעתכם זה יהיה איחוד רק להופעה? או שהאיחוד יתרחב ואולי סיבוב הופעות או אולי אפילו אלבום?

3. במקרה של אלבום, לפי דעתכם הם יצליחו לשמור על אותו סגנון ויחוד שהיה להם בזמן ההצלחה שלהם?

עכשיו הסקר, חשבתי לעצמי מה השיר הכי טוב של גאנז אנד רוזס, עכשיו, מה השיר שאתם הכי אוהבים של גאנז אנד רוזס?

אני נובמבר ריין

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של NivStyle
    שם פרטי
    ניב
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    GrafficDesigner

מכירה: ICQ ..
    8380976
    מ 200 נק' ! להציע:]

יום טובP;

sweet child o mine ללא ספק אחד השירים
    אבל ברור שיש עוד מלא טוב כגון, paradise city
    ו Knocking On Heavens Door

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

בלי אקסל אני לא חושב שהם יהיו אותו דבר ..אבל עדיין הלהקה שלהם תצליח ובגדול אים הם יתאחדו.

משתמש משקיע האוואטר של Funk-A-Delic
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    nock nock,whos ther?me,i kill you

1.אקסל היה תותח אבל למרות הקול הלא כלכך איכותי כמו בתקופה של גאנז ב80
    (עברו כבר יותר מ20 שנה)אני עדין מת עליו..
    בלי אקסל זה לא באמת שווה אבל לדעתי זה סתם שמועות וגאנז לא יתאחדו:\
    ואם כן אז אקסל אפילו לא יחשוב פעם אחת על לחזור לסלאש ולחברים:\

אם ו הם יתאחדו אז הם לא יהיו אותו הדבר כולם כבר זקנים ולסלאש כבר אין
    טריקים חדשים שהוא יכול להוציא מהמגבעת

-השיר הכי טוב ללא ספק...sweet child o mine
    וגם..civil war

ציטוט נכתב במקור על ידי alon_12 צפיה בהודעה
    1.אקסל היה תותח אבל למרות הקול הלא כלכך איכותי כמו בתקופה של גאנז ב80
    (עברו כבר יותר מ20 שנה)אני עדין מת עליו..
    בלי אקסל זה לא באמת שווה אבל לדעתי זה סתם שמועות וגאנז לא יתאחדו:\
    ואם כן אז אקסל אפילו לא יחשוב פעם אחת על לחזור לסלאש ולחברים:\

אם ו הם יתאחדו אז הם לא יהיו אותו הדבר כולם כבר זקנים ולסלאש כבר אין
    טריקים חדשים שהוא יכול להוציא מהמגבעת

-השיר הכי טוב ללא ספק...sweet child o mine
    וגם..civil war
    בערך אני חושב שסלאש תמיד יהיה תותח ולדעתי השיר הכי טוב ממ.....לא מוצא לדעתי כל שיר ושיר שלהם הוא טוב אני חולה עליהם!!!!!
    נערך לאחרונה על ידי HOMY206; 20-08-2007 בשעה 11:01.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    95
    משפט מחץ
    אל תאכל בשביל לחיות,תחיה בשביל לאכול

בלי אקסל קוראים להם ולווט רבולבר!

velvet revolver

זה בדיוק אותו הרכב עם הסולן של הסטון טמפל פיילוטס
    הגיטריסט השני הוא לא נראה לי מגאנס אבל הוא סבבה הוא בערך כותב את הסולואים
    מאט,דאף וסלאש שם.
    והם להקה לא רעה

חוץ מזה גאנס בערך עוד ביחד,ז"א אקסל קנה פעם את הזכויות של הלהקה אם אני לא טועה וזה מה שלאט לאט גרם לאנשים לעזוב שם אבל החליפו אותם אנשים והלהקה ממשיכה נראה לי עוד להופיע בתור גאנס
    היה להם את באקטהד שהיה גיטריסט ראשי שהם שהוא סבבה אבל גם הוא עזב
    בכל מקרה לא נראה לי שיהיה איחוד אי פעם

ומצטער אם זה מקפיץ או משהו
    נערך לאחרונה על ידי Oakley; 22-08-2007 בשעה 04:47.

משתמש מתחיל האוואטר של CrazyToGNR
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Oakley צפיה בהודעה
    בלי אקסל קוראים להם ולווט רבולבר!

velvet revolver

זה בדיוק אותו הרכב עם הסולן של הסטון טמפל פיילוטס
    הגיטריסט השני הוא לא נראה לי מגאנס אבל הוא סבבה הוא בערך כותב את הסולואים
    מאט,דאף וסלאש שם.
    והם להקה לא רעה

חוץ מזה גאנס בערך עוד ביחד,ז"א אקסל קנה פעם את הזכויות של הלהקה אם אני לא טועה וזה מה שלאט לאט גרם לאנשים לעזוב שם אבל החליפו אותם אנשים והלהקה ממשיכה נראה לי עוד להופיע בתור גאנס
    היה להם את באקטהד שהיה גיטריסט ראשי שהם שהוא סבבה אבל גם הוא עזב
    בכל מקרה לא נראה לי שיהיה איחוד אי פעם

ומצטער אם זה מקפיץ או משהו
    כן אתה צודק, הם עכשיו ולווט רבולבר (אגב יצא אלבום חדש) וגם שמעתי שסלאש אמר שהם יתאחדו רק אם אקסל רוז יגיד שהוא מצטער וכולי והוא אמר שלא נראה לו שזה יקרה בזמן הקרוב... השיר הכי טוב לפי דעתי.. November Rain....
    נערך לאחרונה על ידי CrazyToGNR; 23-08-2007 בשעה 00:19.

אחי גם אני חולה על November rain ועל Sweet child omi'ne באותה מידה.

כל יום אני שומע חחח...

משתמש באימונים האוואטר של FATAL1TY
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Sweet child oh mine אחד השירים היפים שלהם... תודה!

משתמש מתקדם האוואטר של AmberJack
    לייקים
    0
    נקודות
    135

וולקם טו דה ג'ונגל שיר טוב , סוויט צ'ילד אוף מיין , ועוד ועוד ( מצטער שאני לא רושם באנגלית אין לי כוח עכשיו)

לגבי וולוט ריבולבר , מה שאמרו כאן נכון , זה פשוט גנז בלי אקסאל , ויש להם כמה שירים טובים .

משתמש מכור האוואטר של AsiG
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    95
    משפט מחץ
    תגידי ..כואב לך שאבא שלך גנן?

sweet child o' mine ללא ספק השיר הכי טוב שיצא לגאנז מבחינת הכל
    סולו מטורף ביותר..

חובש קרבי

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,654
    משפט מחץ
    הקב"ה אָנַחְנֹּו אֹוהַבִים אָוֹתך

sweet child o mine
    ללא ספק אחד השירים
    ואני מחזק
    שהסולו מצוין
    סלאש מדהים....

ו knock on heaven dorrs גם שיר מוצלחח
    גשם של עופרת יצוקה.

משתמש מתחיל האוואטר של ¥HaGa
    שם פרטי
    סתמו
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מזה נעל סומלית? סנדל!!!

הם לא יכולים להתאחד אקסל קנה ת'זכויות על גאנז אז בלעדיו הם לא יכולים להיתאחד...
    ופרדייז סיטי השיר הכי טוב סולו מטורף

משתמש מכור האוואטר של GiDi
    לייקים
    0
    נקודות
    112
    משפט מחץ
    אם נשים לא נוהגים!

Paradise City שיר מצוין.. אבל אני נוטה ל Wellcome To The Jungle פשוט שיר גאוני..
    ManUtd
    Glory Glory Man United!
    Viva Tevez!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,838 | הודעות: 8,150,420 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect