חזרתי היה הכי כיף בארץ בשישי נחתי כבר
היה אחד החזקים הינו בבריכה שלהם ובסיור ראיתי את זידאן !!!!!
עם הינו נשארים עוד קצת הינו רואים גם את מסי וראול אין לי מושג למה ,
הגענו למגרש אימונים שלהם איזה מושקע זה הכל כזה שטח ריק עם חול כזה ואז המגרש מלאאאאאאא אוהדים איזה 1000 אוהדים באים כנראה בגלל שהסופרקלאסיקו קרוב , כל אחד יש לו גיפ ראיתי תגיפ של ראמוס לגוטי יש פורש אחת היפות , ובמשחק ישבתי ביציע מאחור השער הכי למעלה , איפה שאתה מסתכל אחורה אתה רואה תמסכים לא את המסך הגדול ממול ( מי שהיה שם יודע ) , אוהדי לאציו פוצצו חזיזים מחוץ לאצטדיון חחח נגד בילבאו ישבנו בבית קפה כזה כי לא הינו יכולים להכנס לפאב ( אנחנו בני 15) ראינו תמשחק ,
האולטראס סור עשו גם תצוגה יפה לא הבנתי מה היה כתוב בשלט הזה אבל לא משנה אני יראה שידור חוזר , אין זה מטורף אתם לא יודעים אתה שם אתה לא שומע כלום כמעט וזה היה משחק שקט יחסית שהייתי בברנבאו שנה שעברה בסופרקלאסיקו אתעצמך אתה לא שומע , רצינו לסוע לברצלונה לא היה לנו כסף וזה רחוק יחסית , היינו במדריד , היינו מחוץ לויסנטה קלדרון סתם אצטדיון מסריח מבחוץ וחבר שלי היה שם אמר לי שזה גם מסריח מבפנים הינו גם בחטאפה אצטדיון מצחיק אתה רואה תשערים מחוץ לאצטדיון זה נמוך כזה לאי ודע איך להסביר , אחרי זה נסענו לקסטיליה שזה 2 מטר ראינו את האצטדיון של אלבסטה מבחוץ הוא נראה מושקע כזה ,
בקושי יש תמונות אני יבקש מחבר אני יעלה מתוך הברנבאו מחוץ יש גם תמונות של הבריכה של מדריד , מה שבאסה אי אפשרלהכניס לסיור צריכים להסתפק בפלאפונים סאמק רצינו לצלם את זידאן יאלההה ראיתי אותו 4 מטר ממני איזה חיה וממתי זידאן גם במדריד ? , מה שאני מצטער מהטיול הזה שלא היה לנו מספיק כסף לסוע לאצטדיון של בטיס רציתי ליהיות שם כבר מהטיול האחרון שלי ,
אני חולה על הקבוצה הזאת , מה שבאסה שגילינו שנגמרה השביתה עד שעה אני צריך ללכת כבר לביצפרר אבל חפיף , והייתי בטוח ביתר חיפה בריביע הבא חחחח העיקר שנצחנו יאלהה אחד החיות היה , יש כמה תמונות מהחולות של סלמנסיה ליד האצטדיון אימונים שלהם והמגרש .
היה אחד הטיולים החייתים יחסית לכסף שהיה לנו (כלום) ממליץ לכולם הברנבאו האצטדיון הכי יפה בעולם נקודה.
ישבתי http://youtube.com/watch?v=VdJCkiAZ5Gk&feature=related מתחת לאוהדי לאציו איפה שםה מתחתם ( כל המשחק קללות )

ציטוט ההודעה

.