טוב אז ככה ..הכרתי מישהי ..הכל טוב ויפה ..
היא התאהבה בי והכל היו נשיקות פה ושם ..ואנחנו היינו בקשר טוב ..
עד שהתחיל לרדת לי ממנה..הרגשתי שאני והיא לא מתאימים והיא בכלל לא בראש שלי ..בקיצור היא לא האחתת.. !
חזרתי הרגע מיום הולדת של ידידה ואני והיא היינו שם ..ובגלל שאני כבר לא קטע שלה לא התייחסתי אלייה כל הערב (וזה ממש ממש לא הגיע לה אני לא מבין אפילו למה עשיתי לה את זה ! ) והיא כל הערב ניסתה לקבל ממני יחס ואני לא נתתי לה .בקיצור אני הלכתי הביתה אמרתי לה שאני יידבר איתה כי מיהרתי ...
אחרי 2 דקות חבר שלי מתקשר והוא אומר לי שמע היא עכשיו כולה בוכה וזה
ולי יצא שם חרא !! איך אני יוצא מהסרט הזה ?!?!?!??! אני רוצה לסגור איתה את העיניינים בטוב ושנישאר ידידים ולא יותר מזה ותאמינו לי שהיא אחלה ילדה והיא יפה והכל ואין סיבה לא להתייחס אליה ,אבל אני הרגשתי שאין משיכה בנינו ,זאת אומרת מהצד שלי ..היא ממש רוצה אותי !
אבל אני לא אותה ..בקיצור עכשיו אנשים חושבים שאני חרא ואני גם מרגיש חרא !
אבל אלו לא היו הכוונות שלי !! אני ממש לא התכוונתי ..
אז בבקשה תנו עצות מה להגיד לה כדי שהיא לא תיפגע ולהיפרד מהקשר הזה איתה ..חשבתי להגיד לה את זה..
טוב ענבל (שם בדוי) אני קודם כל רוצה לבקש ממך סליחה על איך שהתנהגתי אלייך אותו יום ..זה ממש לא מגיע לך ..ותדעי שאני לא כועס עלייך או משוואני חושב שאנחנו יכולים להיות ידידים ולא יותר מזה ..אני ממש מצטער .
אבל אני רוצה לסגור את זה עכשיו ..אני לא חושב שזה יילך בנינו אני מרגיש שאנחנו לא מתאימים ועדיף שאני יגיד לך את זה עכשיו מאשר שנפתח יותר רגישות בנושא הזה ..ותזכרי שזה ממש לא קשור אלייך ואין לך ממה להיפגע !
או שזה לא טוב שאני יגיד לה ככה ?! בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה להגיד לה !

ציטוט ההודעה

. מסכים עם כל מילה. ואז תגיד לה כזה: "אני יודע שהיינו קרובים והכל אבל לפני כמה ימים הבנתי שזה לא יילך בינינו בגלל השוני(תחרטט משו כזה) ופשוט לא ידעתי איך להגיד לך את זה , אז חשבתי שאם אני אתעלם ממך זה יעבור ואני ממש ממש ממש ממש ממש מצטער כי את ילדה מדהימה ולא מגיע לך יחס מסריח כמו שאני התייחסתי אלייך ואני חולה עלייך ואני רוצה שנישאר ידידם . "