קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 18:28
  2. אין אני משתגעעעעע-POP UPS לא מצליח להפטר מהם
    על ידי NG #9 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 26-11-2005, 21:32
  3. עזרה בקניית כרטיס מסך....איזה מהם הכי טוב?
    על ידי Toyota-Supra בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-11-2005, 19:35
  4. מנהליים תקנו את האשכול PSD
    על ידי Haim בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 22:33
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

metz |אל תקנו מהם

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל metz |אל תקנו מהם

החברה נתבעה בבית משפט לתביעות קטנות היום ונאלצה לשלם את מחיר הטלווזיה+ההוצאות הנלוות של התובע .
    התביעה :
    חנות שמוכרת טלווזיות של חברות metz מכרה טלווזיה ,הטלווזיה הייתה פגומה -היא עשתה רעשים , הטלווזיה הוחזרה וסופקה טלווזיה חדשה במקום , הטלווזיה השנייה הייתה פגומה גם היא :צבע רקע ירוק ,
    בשלב הזה התקשרנו למספר שבאחריות והסברנו להם שכבר קיבלנו פעמיים טלווזיות פגומות ואנחנו לא מעוניינים לעשות איתם עסקים ואנחנו רוצים את כספנו בחזרה , חברת metz בתגובה "אנחנו לא מחזירים את הכסף ,אנחנו נחליף בחדש" , הגיע הטלווזיה השלישית בהבטחה של החברה שהטלווזיה תגיע טובה וגם בפעם השלישית היא הייתה פגומה ,היה בה סדק גדול מקדימה שכל בן אדם עם ראייה לקויה היא רואה .
    לסיכום " אל תקנו מהחברה הזאת " ,יש עוד מקרים ששמעתי שהמוצרים שלהם חרא של מוצרים , לא שווה להסתכן.
    מחירי המוצרים שלהם יקרים יחסית ולא שווים בכלל את המחיר ,את השירות ואת האחריות .

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חברה עצמה לא משהו גם בלי קשר למה שקרה לך..

באסה לך ..
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

FoXRiveR
    אורח

הטלוויזיה שיש לי בחדר היא של METZ והיא סבבה . כל עוד לא פוגע בי זה לא מפריע

משתמש ותיק האוואטר של Uiop
    לייקים
    2
    נקודות
    211
    משפט מחץ
    ציפור קטנה לחשה לי שאתה קורא לי את משפט המחץ

Zה איזה כתבה?
    או אתה מספר משו שקרה לך?

יו"ר הקהילה
    לייקים
    182
    נקודות
    560
    פוסטים בבלוג
    1

חברת מדביקה מסריחה וזולה.

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

חברה יקרה :\
    אם כבר משקיעים קונים סוני או טושיבה או משהו

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא האמנתי שהם יכולים להגיע לשפל כזה , אני יעתיק את מה שכתבו ואני הגבתי להם מפורומים אחרים , יש תוספות לכל העיניין הזה , כמובן אני לא מביא לינק כדי לא לפרסם פורום אחר.

פורסם במקור על ידי Deranged
    סתם מזל רע..
    אם זה היה אותו סוג של טלוויזיה אז יכול להיות שיש להם באג
    גם למסך שלי היה ככה אז בדקנו ישר בחנות והמוכר ראה והוא הביא לי מסך יותר טוב

3 טלווזיות , תתעורר , אפילו השופט היה בהלם ,אבל הוא חשב שלהביא 7000 ש"ח זה מוגזם מדי ופסק רק מחיר הטלוויזיה +הוצאות נלוות
    אצל sony נדיר שתראה את זה ואם תראה זה רק אחד ותקבל מהם אלף סליחות וטלווזיה חדשה ובטלווזיה החדשה אתה לא תמצא שום פגם ,sony זה רק דוגמא רוב החברות הם עם שירות טוב , אבל metz על הפנים לאור הדברים שראיתם ולאור הדברים שאנשים מדברים על החברה.

פורסם במקור על ידי eMJey
    יש לנו מטצ' ובסלון עובד בסדר גמור ...

אתה אפילו לא יודע אם זה יד שנייה או לא , יכול ליהיות שתיקנו את הטלווזיה , הטכנאי בפעם הראשונה רצה לתקן את הטלווזיה , אני קונה טלווזיה חדשה והוא רוצה פשוט לתקן אותה עם אישור מחברת מץ והופך אותה לפחות מחצי מחיר
    אני שילמתי על טלווזיה חדשה לא על פגומה .
    יכול ליהיות שקיבלתם טלווזיה טובה , אבל יש הרבה כאלה שלא .
    לא שווה להסתכן יש עוד מלא חברות וכולם טובים עם מחירים טובים , זה לא רק על המקרה הזה זה עוד אלף מקרים וגם בעל החברה ידע שהוא יפסיד את מחיר הטלווזיה והוצאות נלוות והוא בכל זאת לא הסכים להחזיר את הכסף , זה רק מראה על איך החברה נראית , בשביל פחות מ 900 שקל.

פורסם במקור על ידי kroker24
    וואי אחי באמת מבעס הקטע אבל לפחות קיבלו את המחיר של הטלוויזיה +הוצאות אז בכל זאת יצא להם מזה משהו

נכון , אבל אני רוצה להראות לכם על איך נראית החברה שלהם ,מנהל חברת צץ לא מוכן להחזיר כסף על הטלווזיה ועוד הוא לא מפסיד את כל ה-900 שקל ,הוא מפסיד את הרווח על מכירת הטלווזיה , זה פחות מיום עבודה של עובד זר וזה היה צפוי לכל בן אדם שהוא יצטרך לשלם את זה .
    ולא רק זה לפני התביעה הוא ניסה לסגור את העסק הזה עם פיצוי של "טלווזיה חדשה" , כל הבעיה הייתה שחברת מץ לא מוכנה להחזיר את הכסף ומוכנה לפצות בהחלפת טלווזיה והוא חוזר שוב לאותו נושא "החלפה לטלווזיה חדשה ", אז איפה המנהל הזה היה כל הזמן הזה .

אין לי שום רווח מזה , אבל אני רוצה להזהיר אותכם מפניהם.

EriK
    אורח

metz gretz מה נסגר ח

משתמש משקיע האוואטר של -Raz-
    שם פרטי
    רז
    לייקים
    1
    נקודות
    1

תגיד אחי יש לי שאלה?

אתה רפי גינת חושף תחקירים ומגלה פשעים
    ------------------------------------------------------------

אתה גידעון ריכר מהרדיו....גב' רוזה קנתה טלויזה חדשה של METZ היא כל כך התלהבה לקחה אותה הבית חיברה לחשמל והינה הTV מקולקלת!
    גב' רזה שלחה מכתה לחברה ובו היא כותבת "אני קנתי בתאיך והזה והזה TV של MEZT חיברתי אותה לחשמל ..והינה הTV נהרסה היא מקולקלת"
    גב' רוזה שלנו המסכנה והאומללה לא ידע מה לעשות ..היא פנתה במכתב שני ושלישי וכלום לא עזר...!!!
    מהחברה נמסר שגב' רוזה תפוצה בעלות TV ותקבל TV חדשה.!!

חחחחחחחחחחחח

LOLLLL
    נערך לאחרונה על ידי -Raz-; 13-12-2007 בשעה 21:39.

EriK
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי -Raz- צפיה בהודעה
    תגיד אחי יש לי שאלה?

אתה גידעון ריכר מהרדיו....גב' רוזה קנתה טלויזה חדשה של METZ היא כל כך התלהבה לקחה אותה הבית חיברה לחשמל והינה הTV מקולקלת!
    גב' רזה שלחה מכתה לחברה ובו היא כותבת "אני קנתי בתאיך והזה והזה TV של MEZT חיברתי אותה לחשמל ..והינה הTV נהרסה היא מקולקלת"
    גב' רוזה שלנו המסכנה והאומללה לא ידע מה לעשות ..היא פנתה במכתב שני ושלישי וכלום לא עזר...!!!

חחחחחחחחחחחח

LOLLLL
    מה גם העץ נפל?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -Raz- צפיה בהודעה
    תגיד אחי יש לי שאלה?

חחחחחחחחחחחח

LOLLLL

לא אני בן אדם שעוזר לך לפעם הבאה שאתה קונה טלווזיה או כל מוצר חשמלי כי לא יוצא לי מזה כלום .

חחחחחחחחחח בגלל שהיא עשתה לך את זה אתה אומר שהיא זולה מעפנה חחחח יש לי 3 טושיבה ומטצ והיא סבבה

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

חחח כנראה שיש למזל רע, סבתא שלי קנתה אתמול תלויזה מהחברה שלהם, והיא עובדת כמו שצריך :|
    The Pod

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה שאתם לא מבינים שאם אתם תקבלו מוצר של metz והוא יהיה פגום , החברה לא תעמוד מאחורי זה , אתה עם עצמך ושוב פעם זה לא רק אני זה קרה לעוד הרבה אנשים , בגדול השירות שלהם על הפנים.
    אין שום מזל רע , עובדה שהחברה שילמה את הטלווזיה+הוצאות נלוות ,אני לא הפסדתי ולא הרווחתי ,החברה הפסידה .
    בגדול metz היא כמו כל חברה , אבל שירות על הפנים , אם אתה תקנה מגרמניה אתה תראה איזה שירות אתה תקבל , כמו מלך ...בארץ זה לא ככה.
    היה לנו טלווזיה 15 שנה בבית , דגם מאוד ישן שאתה אפילו לא יכול לחבר dvd ,התיכנון הפנימי שלה היה הרבה יותר טוב מ- metz , כשראתי מה הולך בתוך הטלווזיה הבנתי את זה טוב מאוד ,עכשיו בטח אתה שואל את עצמך איך אני יודע מה אני טכנאי ? כן , למדתי על הטלווזיות קצת , זה עיניין אותי .
    עוד משהוא , זה לא שאני מזלזל בכלל ב-metz פשוט לא שווה את הכסף , השירות על הפנים ואם אתה תיפול פעם אחת עם בעיה קטנה אתה פשוט תוכל לחפש את החברים שלך אז במקום להצדיק את החברה תגיד תודה שאני מנסה לעזור לך ממקרה שלי .
    נערך לאחרונה על ידי o1st; 13-12-2007 בשעה 22:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Cosmopolitan Bloodloss צפיה בהודעה
    חחח כנראה שיש למזל רע, סבתא שלי קנתה אתמול תלויזה מהחברה שלהם, והיא עובדת כמו שצריך :|
    לא כל הטלווזיות הם ככה ואני מדבר בעיקר על השירות , אם יש לך בעיה את פשוט יכולה לחפש את החברים שלך.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,510,284 | הודעות: 8,210,877 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect