כן כן אני יודע שחפרתי בנושא הזה אבל יש לי שאלה...האם מקבלים מדים בגדנע או שאתה מביא בגדים מהבית...?
כן כן אני יודע שחפרתי בנושא הזה אבל יש לי שאלה...האם מקבלים מדים בגדנע או שאתה מביא בגדים מהבית...?
|
|
בגדנע אתה מביא בגדים מהבית תביא איזה 2 מכנסים להכנס איתם למים ועוד כמה מכנסים להיות איתם בבסיס ..
תביא חולצות למים ולבסיס ... עכשו עם מכנס אחד תכנס ואחרי זה יום אחרי תחליף בניהם עם אחד תכנס ואת השני תייבש
מה שאומר שלא מקבלים מדים?
לא, רק בגיבוש מקבלים. גדנע זה קייטנה לכל דבר
סבלנות אחי בינואר יש את הבדיקות יגידו כבר הכל ...
amberjack גם אתה רוצה לנסות את מזלך להתקבל לאחת היחידות היותר מובחרות בצה"ל?
מה הכוונה ? אני מתכוון ללכת לגדנע , להגיע לגיבוש ולשייטת 13 בסופו של דבר... האמת שאני עדיין מתלבט בקשר לשייטת - הבנתי שצריך לחתום קבע לכמה שנים , ועוד כמה דברים שלמשל אתה יוצא משם בלי שום דבר ביד כאילו. בקיצור עוד נראה
אתה חותם קבע לשנה וחצי...אני מתכוון ללכת עד הסוף לא מעניין אותי כל כך כל הפרטים השוליים, חוצמיזה הגיבוש הוא ממש קשה מבחינה פיזית יש כאלה שאומרים שהוא הקשה ביותר, אז ככה שלא הכי פשוט הגיע לשם..אבל אני אתן את המקסימום
הרבה בהצלחה... גיבוש מאוד קשה חבר שלי סיים אותו אבל הוא לא עבר ועדיין הוא אמר שזה היה קשה בטירוף
אם תרצה את זה באמת באמת תצליח בגדול
חומי תודה...אני ממש רוצה להגיע לשם וכמו שאמרתי אני אתן את המקסימום...האמת שהבנתי את הרעיון אפשר לנעול את האשכול...