היי מה קורה.. עקיצר לשאלה.. ..
שלחו אותי לקורס נתיב למה לא יודע... מישהו יודע מה זה הקורס הזה מה צריך להביא איתי להכנה או מה שזה לא יהיה בי-ם .. כי הבנתי הקורס עצמו הוא כל מחזור במיקום אחר בארץ..?
תודה מראש..
היי מה קורה.. עקיצר לשאלה.. ..
שלחו אותי לקורס נתיב למה לא יודע... מישהו יודע מה זה הקורס הזה מה צריך להביא איתי להכנה או מה שזה לא יהיה בי-ם .. כי הבנתי הקורס עצמו הוא כל מחזור במיקום אחר בארץ..?
תודה מראש..
|
|
קורס "נתיב":
"נתיב"- הוא קורס זהות יהודית ציונית לחיילים עולים המעניק הזדמנות להעמקה ולהעשרת הידע אודות תרבות ומורשת ישראל,כאמצעי המסייע בהשתלבות מיטבית בצבא ובחברה.
קורס "איתן" (נתיב תחילת שירות):
"איתן"- מיועד לחיילים וחיילות עולים בתחילת שירותם. הקורס מהווה שלב בתהליך הגיור עבור אלה המעוניינים בכך. הקורס מתקיים בבסיס הטירונות מחו"ה אלון שבצפון הארץ.
הקורס כולל טירונות מקוצרת של שבועיים, וקורס שנמשך כעשרה שבועות.
מה לומדים?
התוכנית החינוכית של הקורס מועברת בחמישה צירים: היסטוריה של עם ישראל, ציונות ומדינת ישראל, תנ"ך, מחשבת ישראל ועולם המעשה היהודי. התוכנית הינה בעלת גישה פלורליסטית ללימודי היהדות והציונות. בנוסף משולבים בקורס טיולים, סיורים, סדנאות, פעילויות בקהילה ועוד.
הקורס מועבר ע"י סגל צבאי בשיתוף מורים אזרחים מהמכון ללימודי יהדות.
זה קורס שיענו אתה עושה תהליך של גיור....בתכלס זה בית זונות אני מכיר אנשים שהלכו מהבסיס שלי אמרו לי זה בית זונות לא עושים שם כמעט כלווום
חח טוב.. תודה..