קונה מספר 6 ספרות . תציעו ובהצלחה .
קונה מספר 6 ספרות . תציעו ובהצלחה .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
|
|
467965 בכמה?
ותראה הוא נקי אבל יש בו QA שאני לא יודע אתה אפילו ואף אחד לא יודע אותה יש לי תמספר הזה מלא זמן אז כמה אתה מציע?
ואפילו כך הוכחה מבוט שאין בו PM
Primary e-mails for uin 467965:
NOT FOUND
אז תציע כמה נקודות אתה מביא על המספר?
תענה בפרטי .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
היי רק שתידע שלכל מספר שיש לו ש/ת יש לו גם פיאם פעיל ועובד.
היי שתדע אני יתלונן עלייך על הריסת עיסקה והPM כבר לא פעיל למה שאני יודע אפילו הבוט הבאתי הוכחה הוא אומר שאין בו PM אזזזזזזזז המספר נקי יש בו QA אבל הPM לא פעיל ואין PM ואת הQA אני לא יודע
חחח..חמודי אתה בא ללמד אותי?תיודע כמה זמן זה להשתיל PM ?שניה וחצי..והבוט לא מראה אותו..אם אתהרוצה אני יכול להוכיח לך את זה.
אני לא הורס שום עסקה, אני רק מזהיר שהוא ידע שאתה יכול לדפוק אותו בשניה, חמוד אל תלמד אותי.
יודע מה בוא אני יסביר לך,
שאתה שם QA במספר אתה צריך לאשר באימייל, בשביל לאשר באימייל אתה צריך תאימייל בתוך הפרטים של המספר, ברגע שהכנסת תמייל לפרטים של המספר יש עליו PM, וגם אם אתה לא מכניס QA יש פיאם מושתל במספר.
אז אל תלמד אותי.
אבל אני אומר לך שאין בו אימייל שלי ויש לי תמספר הזה שמישהו מכר לי והוא מעל שנה אצלי אז מה אתה לא מבין זה בטווח אף אחד לא יפרוץת
תראה אין שכל אין דאגות..אני מסביר לך שברגע ששמו בו QA יש בו PM !
אל תהפכו את הנושא הזה לספאם,עוד תגובה שקשורה לזה שאפשר לשים PM באייסיקיו או לא יקבל אזהרה ויקנס.
אני מוגן זה בסדרתודה על הדאגה .
רב סרן-רועי קליין.