טסט פורש:
בבלוג שלו בMYSPACE "טסט" מודיע שאחרי סבב הופעות האבקות באירלנד הוא מפסיק להתאבק יותר.
טסט מתאבק משנת 1997 והוא בקרוב יחגוג יומולדת 33.
קצת ממה שטסט כתב בבלוג שלו:
"אומרים שאף אחד לא פורש באמת מהאבקות,אין לכם מושג כמה אני שונא לשמוע מישהו אומר שהוא לא יפרוש מהאבקות כי זה כל מה שהוא יודע ואז עובד הרבה יותר ממה שהוא צריך ומסיים מת או משותק.
מגיע זמן לכל אחד שהוא צריך לשאול את עצמו כמה הבריאות שלו שווה,אהבתי האבקות,זה היה טוב בשבילי,אני עדיין צעיר,בכושר טוב ויש לי כסף בצד,אף פעם לא נכנסתי לעסק של ההאבקות בשביל להיות עשיר או מפורסם."
"אמרו לי שהבעיה שלי הייתה שלו ליקקתי לבוסים,כידוע האבקות זה לא אמיתי ובעסק יש הרבה פוליטיקה מאחורי הקלעים,לא יכולתי להתרועע ולהתחבר עם אנשים שלא אכפת לי מהם גם אם זה אמר שאני ארוויח פחות כסף או לא אקבל הזדמנות לקבל תואר עולמי,התואר לא אמיתי אבל ההגינות שלי היא כן ואני מרגיש שלעולם לא התפשרתי עליה.
אמרתי כמה פעמים "לא" לוינס מקמהן למרות שלא הייתי צריך,אין לי שום דבר רע להגיד על וינס,אני יכול להעריך את מה שהוא עשה בהאבקות אבל אני תוהה איך זה להיות בנאדם שכולם אומרים לך כן ושהרעיונות שלך טובים רק כי הם מפחדים לאבד את העבודה שלך,אני לעולם לא אדע ולא רוצה לדעת."
בקשר לתוכניות אחרי ההאבקות טסט אמר:
"להתחתן,להביא ילדים ולעבוד בעבודה נורמאלית[אני לא אחד שיכול לשבת בשקט יותר מידי,עשיתי את זה 8 חודשים ואין בזה סיפוק]."
"תודה לכל האוהדים שלי ותמשיכו לכתוב אני עדיין אוהב לשמוע ממכם,אני שלם עם עצמי ואין לי שום דבר נגד אף אחד אבל זה לא אומר שאני לא אצחקק עם החברים שלי על חשבונם של אחרים שהם עצמם יודעים מי הם"
כמו כן בסיום כל המכתב הזה מרטין מודיע שהוא בחיים לא שינה באמת את השם האמצעי שלו לטסט – זה בתגובה לכך שפורסם שהוא עשה את זה על מנת לשמור על זכויות השם שלו אחרי שהוא עזב את הWWE,הוא אמר שהוא לעולם לא יעשה את זה להורים שלו שנתנו לו את השם אנדרו ג'יימס רוברט פטריק מרטין.
קרדיט ל-WWE הישראלי .

ציטוט ההודעה