מצרכים:
לבצק:
6 ביצים
4 כפות סוכר
1 איסטנט פודינגג שוקולד או 2 כפות קקאו+ 1 כף קמח אוסם תופח
לציפוי:
1 איסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב קר
לקרם השוקולד:
100 ג"ר שוקולד מריר
3 כפות מים
2כפות סוכר
2 כפות תמצית רום
50 ג"ר חמאה או 1/4 מרגרינה בלי מלח
אופן ההכנה:
הבצק:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב, מוסיפים את החלמונים ומערבבים בעדינות,מוסיפים את האיסטנט פודינג או הקקאו עם הקמח
ומערבבים בתנועות קיפול.
יוצקים לתבנית מלבנית בינונית או עגולה מ"ס 28.
אופים בתנור שחומם מראש בחום 170 מעלות כ- 30 דקות.
מצננים.
הציפוי:
להקציף את האיסטנט פודינג וניל + חלב +שמנת מתוקה לקצפת יציבה.
למרוח על העוגה הקרה.
לקרם השוקולד:
מבשלים על להבה נמוכה את המים,הסוכר,הרום והשוקולד לקרם אחיד,מסירים מהלהבה ומוסיפים את החמאה/מרגרינה ומערבבים היטב.
מצפים את העוגה מעל הקצפת.
מכניסים למקרר מ"ס שעות לפני ההגשה.
בתיאבון!





ציטוט ההודעה



