תגידו אולי כאן מישהו יודע/ מכיר אם יש נגיד רשרוש תמים בלב כזה שיש להרבה מאוד באוכלוסיה ואפילו אינם מודעים לזה (זה אמור לעבור עם הזמן שדפנות הלב מתרחבות) ועברתי בדיקות למיניהם ואמרו לי שזה שום דבר רציני רציתי לדעת אם עדיין פוסלים מירפא ב על כזה דבר??
תגידו אולי כאן מישהו יודע/ מכיר אם יש נגיד רשרוש תמים בלב כזה שיש להרבה מאוד באוכלוסיה ואפילו אינם מודעים לזה (זה אמור לעבור עם הזמן שדפנות הלב מתרחבות) ועברתי בדיקות למיניהם ואמרו לי שזה שום דבר רציני רציתי לדעת אם עדיין פוסלים מירפא ב על כזה דבר??
|
|
יש לי חבר שיש לו רשרוש קל ולא פסלו אותו אבל אני לא יכול להבטיח לך שום דבר ...אולי המצב שלך שונה
סוף
עד הסוף
עד אין סוף
סתם חרטה הרשרוש הזה הייתי אצל רופא לב מומחה הוא אמר לי ככה זה פשוט משהו יותר מהממוצע......"זה כמו שאני יגיד לך שהאף שלי יותר גדול משלך"
אף אחד כאן לא רופא, אנחנו לא מכירים את המצב שלך ובטח ובטח לא בקיאים יותר מדי במושג רשרוש בלב.
יש הרבה רמות חומרה בנושא הזה ואין פה אף אחד שיכול לתת לך תשובה וודאית.
אני מקווה מאוד שזה לא ימנע ממך לעבור ושיהיה בהצלחה!
ישי התותח
קודם כל תודה לעונים,
עכשיו a.c.k זה ברמה הכי קלה שיש ממה שהבנתי ההסבר שלו היה שלהרבה אנשים יש את זה ולא מודעים זה בעיה כשזה פוגע במשהו אבל כל עוד זה לא פוגע זה סתם משהו , קחו לדוגמא תוספתן (אפנדיציט) שהוא נהיה דלקתי מסירים אותו אבל שהוא סתם בגוף אז הוא לא תורם / פוגע בשום דבר... (מפה בא שמו)
ולכן אני שואל אם אתם מכירים כאלה שיש להם ועברו תודה!
אה טוב אישית אני לא מכיר אבל בקורס טיס יש הרבה דברים שאם הם ברמה קלה בכל זאת מעבירים (פלטפוס אסטמה משקפיים וכו'...) אז יכול להיות שגם זה יהיה מספיק קל בשבילם בשביל להעביר אותך.
אם אני אשמע משהו אני אודיע לך, בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
ישי התותח
לפי מה ששמעתי פעם על רשרוש בלב לא מעבירים כי זה די מסוכן ובמיוחד בטיסה עם כל הלחצים.
אבל זה אם אני זוכר נכון יש סיכוי סביר שאני מתבלבל או טועה.