אחריי ליגת אלופות ואחריי הגדלה והקטנה של הפער בצמרת הליגה, הקבוצות חוזרות להלחם על המקום הכי גבוה שהן יכולות, מה תעשה ריאל? מה תעשה ברצלונה? לא יודע אבל זה בטוח יהיה מעניין.
יום שבת:
ולנסיה - רקראטיבו הואלבה (21:00)
ולנסיה ניצבת כיום במקום ה9 ובמחזור הקודם עשתה 0-0 עם חטאפה, יש מגמת שיפור קטנטנה במחנה של קומן אבל זה עדיין לא ולנסיה וזה עדיין לא זה, היום ולנסיה תנסה לשפר את עצמה במסטאייה ואולי לזכות בניצחון מול רקראטיבו שיכולה להסתבך בתחתית אם היא מפסידה.
סביליה - סראגוסה (23:00)
אש! איזה משחק, סביליה מאחרת את החבורה של דייגו מיליטו לאחר הפסד לפנרבחצ'ה בטורקיה, הספרדים הצליחו להוציא משם 2 שערי חוץ וזה מכובד מקום קשה.
סראגוסה כבר שכחו את הקיפוח שעברו במחזור הקודם מול ברצלונה וינסו לתת את הכל כדיי לנצח כמובן שאם סראגוסה ינצח הם לא יעלו מקום בטבלה הם יתקרבו לולנסיה שנמצאת מעליהם במקום ה9.
אני בדרך כלל נרדם במשחקים של 11 בלילה אבל שיש משחק מעניין כמו זה אני רואה, המשחק הזה מבטיח שערים ואיך אפשר לא לראות אותו שבהתקפה של שתיי הקבוצות אפשר לראות את פאביאנו וקנוטה, דייגו קאפל מהצד, ובצד השני את דייגו מיליטו וחברו הברזילאי ריקרדו אוליביירה שרושם עונה טובה עד עכשיו.
יום ראשון:
אתלטיק בילבאו - ויאריאל (18:00)
הבסקים גם רוצים לעזוב כבר את התחתית, כמה אפשר להיות עם 5 קבוצות ביחד עם אותם נקודות בתחתית?
ויאריאל עכשיו הייתה חותמת על מקום 3 בליגה, היא נמצאת שם עכשיו והיא חייבת לנצח כדיי להתרחק מהרודפות שלה.
ריאל מדריד - חטאפה (22:00)
ריאל באה בסטטיסטיקה לא טובה למשחק אבל העניין הוא שזה משחק בית שלהם וזאת חטאפה שלא ממש מתבלטת השנה.
ריאל אחריי הפסד 2-1 לבטיס בליגה ו1-2 לרומא באולימפיקו בצ'מפיונס.
ריאל מפוצצת בפצועים בכל טוב, אפשר להגיד שזה מהווה בעיה, גם נגד חטאפה זה מהווה בעיה, בכל מקרה ריאל מדריד = משחק מעניין.
לה קורוניה - אספניול (18:00)
אספניול היא הרודפת של אתלטיקו מדריד ושל ואיריאל ופה יש לה הזדמנות להביא את הנקודות מול קבוצה שהשנה שלה נראית כמו זבל, היא מפסידה הרבה מרבה לעשות תיקו ומעט ניצחונות, אספניול תנסה להדבק קצת יותר לצמרת בתקווה שהמדרידאים האדומים לבנים והצוללת הצהובה יפסידו.
ברצלונה - לבאנטה (20:00)
מה הקטע במשחק? שברצלונה מקום 2 עם 5 נקודות הפרש מריאל... ולבאנטה... יורדים ליגה, משחק קצוות, סיכוי גבוהה למשחק מרובה שערים במיוחד עם קבוצה כמו לבאנטה שאולם ניצחה את אוסאסונה מחזור שעבר אבל אוסאסונה זה לא ברצלונה.
עוד משחקים ביום ראשון:
סנטאנדר - אלמריה
אוסאסונה - אתלטיקו מדריד
מאיורקה - בטיס
מורסיה - ויאדוליד
שיהיה שבת שלום לכולם.






ציטוט ההודעה






