http://news.msn.co.il/news/StatePoli...8030116342.htm
שני חיילי גבעתי נהרגו, עוד 7 חיילים נפצעו.
אני יודע שיש פה גם כמה חיילי גבעתי (אלון חביב אביאל...) מקווה שהכל אצלכם ואצל חבריכם בסדר.
מה דעתכם על כל המצב? פעולה קרקעית באמת תמנע את ירי הרקטות?
http://news.msn.co.il/news/StatePoli...8030116342.htm
שני חיילי גבעתי נהרגו, עוד 7 חיילים נפצעו.
אני יודע שיש פה גם כמה חיילי גבעתי (אלון חביב אביאל...) מקווה שהכל אצלכם ואצל חבריכם בסדר.
מה דעתכם על כל המצב? פעולה קרקעית באמת תמנע את ירי הרקטות?
ישי התותח
|
|
הקפיצו אח של חבר טוב שלי היום בבוקר לרצועה...
ידידה שלי מפחדת מהמלחמה
יכול להיות שיקפיצו את אחי לרצועה
שלוש דודים שלי נמצאים ברצועה
שלוש חברים נמצאים ברצועה
בשתי מילים
אני מפחד
קרא חוקי חתימות
אין מנוס מפעולה קרקעית נרחבת, המצב בלתי נסבל..משתתף בצער המשפחות, רפואה שלמה לפצועים..
יהי זכרם ברוך,גיבורים.
אבל אין ברירה הפעולה הרגלית נדרשת...
תראו איזה מפחיד לשתי החיילים שנהרגו יש מקושרים...זה מעביר צמרמורת כאילו הם עדיין חיים..
חייבים פעילות קרקעית ואם תיגבור מהאוויר.. לא להסס לירות במישו שעם נשק ... לפני שנכנסים לשטח להפיל כמה פצצות בשביל לנקות את האזור קצת...
אסור למפקדים להשתפן עכשו חובה להתחיל ביד קשה לא לפחד להרוג חפים מפשע עדיף להרוג חף מפשע אחד מאשר ללכת אחרי ארון ולנסות לתת הסברים להורים ...
ידענו תמיד שזה יגיע כל מה שנשאר עכשיו הוא לשבת ולהתפלל לשלומם לצערי אין שום דרך אחרת נראת לעין לפתור את הבעיה וחבל מאוד שהפלסטינים הביאו אותנו למצב כזה
אבל עכשיו
כשהם הביאו
בוא נפתח להם את התחת!!!! כל הכבוד לצה"ל! תחי מדינת ישראל! תחזקנה ידינו..
לא סתם..
באמת אני ממש מתפלל לשלום החיילים שם ונקווה שהכל יעבוד כמה שיותר חלק וכמה שיותר בשקט
אחי תלא מאמין איך אמא שלי אוכלת עלי סרטים עכשיו על גבעתי חחח אין זהה באמת קטסטרופה מה שהולך.. אבל תשמעו זה צריך להגיע מתישהו.. זה או עכשיו או אף פעם.. לא תיהיה לנו ( לדעתי ) עוד הזדמנות כזאת של להכנס לעעומק ולעומק ממש בשביל להכנס בהם..
וגם שקראתי בעיתון שאולמרט נתן אישור לפנות ב בוקר לחסל את הבכירים ברשות חמאס.. ושאף אחד לא חסין.. נקווה שמהמילים האלו יצמח טוב ושכן יהיו תוצאות ושכן יהיה גמול שווה ערך ( שלדעתי בחיים לא יוכל להיות ) לסיכון של החיילים שלנו , ולמוות של 2 החיילים הנהדרים האלו..
יהיי זכרם ברוך..
שיהיה לנו יום שקט ובהמשך שבוע טוב חברס..
הייתי אמור לצאת לרגילה ביום ראשון, בערב שבת בגלל כל האירועים הודיעו לנו להכנס לכוננות כי עוד שנייה נרד לעזה, ואז בבוקר החליטו שבכל זאת נצא כי השיגו איזו רגיעה, כמה שעות לפני היציאה החליטו לעשות עוצר יציאות בכל החטיבה אז רק היום יצאנו בסופו של דבר כי החליטו לדחות את המבצע הגדול שמדברים עליו.
פעולה רגלית יכולה להיות טובה , אבל לפי דעתי פעולה אווירית זה ה-דבר. להפציץ להם את כל עזה וזהו![]()
פעולה נרחבת היא בעלת חסרונות ויתרונות
בתקווה שאנחנו נשתמש ביחידות היבשה לפגיעות ממוקדות ואסטרטגיות
ושזה יהיה בעזרת ה' פעולה זריזה ושלא תיקח עוד חיי אדם
מה ששלנו צריך להישאר שלנו!!!