טוב, פה אני אתן לכם את שם המפה, הבוס שמזומן בה, הקומבואים של חפצי הזימון שצריך כדי לזמן את הבוס ואיפה משיגים אותם.
עדכונים נוספים בדרך
מפה: Mension (אחוזה).
בוס 1: Goblin King (מלך גובלין).
קומבו: Crimson's Necklace + Goblin Skull.
איפה ניתן להשיג:
Crimson's Necklace: נופל משאמאן גובלין ברמות 3 (קשה להשגה ברמה 3) ומעלה של המשימה (לשחקנים ברמות 25+) - גובלין גדול עם מקל עץ עם גולגולת ביד.
Goblin Skull: נופל משומר גובלין ברמות 2 ומעלה של המשימה (לשחקנים ברמות 13+) - גובלין עם שיריון אדום ונבוט ביד.
בוס 2: Fake Goblin King (מלך גובלין מזוייף).
קומבו: Goblin Doll + Goblin Skull.
איפה ניתן להשיג:
Goblin Doll: נופל משומר גובלין ברמות 2 ומעלה של המשימה (לשחקנים ברמות 13+) - גובלין עם שיריון אדום ונבוט ביד.
Goblin Skull: נופל משומר גובלין ברמות 2 ומעלה של המשימה (לשחקנים ברמות 13+) - גובלין עם שיריון אדום ונבוט ביד.
בוס 3: Palmpow Commander (מפקד פאלמפו).
קומבו: Goblin Doll + Palmpow Doll.
איפה ניתן להשיג:
Goblin Doll: נופל משומר גובלין ברמות 2 ומעלה של המשימה (לשחקנים ברמות 13+) - גובלין עם שיריון אדום ונבוט ביד.
Palmpow Doll: נופל מהיצורים הוורודים הקטנים (Palmpow) בכל מפה ורמה של קווסט (לפעמים בא ולפעמים לא).
בוס 4: Thunder Goblin King (מלך גובלין רעם - או משהו כזה, לא זוכר).
קומבו: Goblin King's Skull + Crimson's Necklace.
איפה ניתן להשיג:
Goblin King's Skull: נופל מה-King Goblin (הבוס הראשון).
Crimson's Necklace: נופל משאמאן גובלין ברמות 3 (קשה להשגה ברמה 3) ומעלה של המשימה (לשחקנים ברמות 25+) - גובלין גדול עם מקל עץ עם גולגולת ביד.
מפה: Dungeon (צינוק).
בוס 1: Superion the Tainted (סופריון המוכתם).
קומבו: Large Skull + Skeleton Doll.
איפה ניתן להשיג:
Large Skull: נופל מה-Mini Superion (גירסת מיני של הבוס) ברמות 2 (קשה להשגה ברמה 2) ומעלה של המשימה (לשחקנים ברמות 13+) - שלד ענק עם מגנים בצבע סגול\אפור עם חרב ענקית ביד.
Skeleton Doll: נופל מהשומר שלד ברמות 1 ומעלה של המשימה - שלד עם מגן אדום וחרב אחת גדולה בידיים שלו.
בוס 2: Aneramon the Wicked (אנראמון הזדוני).
קומבו: Mysterious Skull + Skeleton Doll.
איפה ניתן להשיג:
Mysterious Skull: נופל מה-Mini Aneramon (גירסת מיני של הבוס) ברמות 3 (קשה להשגה ברמה 3) ומעלה של המשימה (לשחקנים ברמות 25+) - שלד מעופף עם כיסוי עיניים אדום וארבע ידיים שיורה חשמל.
Skeleton Doll: נופל מהשומר שלד ברמות 1 ומעלה של המשימה - שלד עם מגן אדום וחרב אחת גדולה בידיים שלו.
בוס 3: Lich.
קומבו: Enormously Huge Skull + Devil's Dictionary.
איפה ניתן להשיג:
Devil's Dictionary: נופל מה-Aneramon the Wicked (הבוס השני).
Enormously Huge Skull: נופל מה-Superion the Tainted (הבוס הראשון).
מפה: Prison (כלא) - לא כל כך בטוח בקשר לבוס הזה, רק שמעתי מה צריך בשבילו ואיך קוראים לו.
בוס 1: Lizard King (מלך לטאה).
קומבו: Gold Earring OR Kobold Doll + Platinum Earring (אם אני טועה בבקשה תתקנו אותי).
איפה ניתן להשיג:
Gold Earring: נופל מהקובולדים (Kobold) שמפילים גם בובות ברמות 1 ומעלה של המשימה (לשחקנים ברמות 5+).
Platinum Earring: נופל מהקובולדים הכתומים הגדולים ברמה 4 של המשימה (לשחקנים ברמות 41+).
בוס 2: Palmpow (פאלמפו).
קומבו: Kobold Doll + Palmpow Idol.
איפה ניתן להשיג:
Palmpow Idol: נופל מ-Palmpow Commander (בוס במפה Mansion).
Kobold Doll: נופל מהקובולדים (Kobold) הכחולים הגדולים ברמות 1+ של המשימה.
אני רוצה לראות תגובות חברה![]()

ציטוט ההודעה