לא מרוצה בכלל.
האם ישנם תפקידים שאני לא אוכל לבצע בצה"ל פרט לתלפיות?
לא מרוצה בכלל.
האם ישנם תפקידים שאני לא אוכל לבצע בצה"ל פרט לתלפיות?
|
|
נתונים לא רעים בכלל.
כן ישנם תפקידים שלא תוכל להגיע אליהם או שתוכל בתור חריג. אבל מדובר במספר יחסית קטן של תפקידים.
אני מניח שגם יש לך מתאם 1 או 2...
בכל אופן, הסר דאגה מליבך, נתונים טובים סה"כ
נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 06-04-2008 בשעה 20:50.
נתונים בסדר גמור אחי.
לאן אתה שואף להגיע?
ישי התותח
אני מאוכזב כי אני יודע שאני יכול להשיג נתונים הרבה יותר טובים.
אני רוצה בעיקר לשרת בתפקידים ביטחוניים במודיעין.
אשמח לדעת מה אני לא אוכל לעשות... רק כדי לדעת...
אפשר גם אולי מסנג'ר של אחד מכם כדי לדבר?
נערך לאחרונה על ידי dude1212; 06-04-2008 בשעה 20:59.
תהיה לך טיפונת בעיה בכל מה שקשור למודיעין.
כמובן שיש גם תלות בפרופיל...
avihcohen_420@hotmail.com
ישי התותח
האמת שלא .
יש לי נתונים דיי דומים לשלו ( קב"א 56 , דפר 70) , והתמיינתי לרוב המסלולים המסווגים והבחירים במודיעין שלא אגיד את שמם כאן. עברתי את כל המבחנים.
בעקרון אלו הם נתוניים סבבה למודיעין , אפילו יותר מגבוליים. בכל מקרה , אם לא תקבל זימון - אני ממליץ לך להתקשר אליך ואף לשלוח להם קורות חיים ולבקש מהם להעביר אותם ליחידות אליהם אתה רוצה להתמיין. אותי איכשהוא פיספסו ברשימה , וכמעט נפלתי בין הכסאות והיום אני יכול להגיד לך שיש לי מזל גדול ששלחתי להם קורות חיים והתקשרתי ... כי עשיתי כל כך הרבה מבחנים במודיעין כבר.
בכל מקרה - זה המספר של האיתור של המודיעין : 03-6092550
הפרופיל שלי 97 , ואני מדגיש שוב - עברתי את כל המבחנים כרגע אני מחכה לתשובה סופית. ככה שזה לא בהכרח משפיע.
נערך לאחרונה על ידי BlindGuardian; 06-04-2008 בשעה 21:53.
BlindGuardian, הכוונה שלי הייתה שברגע שהוא יקבל את השאלון למלא באינטרנט שם הוא יכול ליפול.
יש לי חבר עם נתונים בדיוק כמו שלך שלא קיבל כלום אחרי שהוא מילא את הטופס באינטרנט...
בכל מקרה כמו שגם אמרתי לו במסנג'ר, אם הוא ינג'ס להם הוא בסופו של דבר יקבל.
ישי התותח
מה מאוכזב אחי..אחלה נתונים הלוואי עליי :'(
ולמה אתה לא מעוניין קרבי? קורס טיס?
בכל מקרה אחי שיהיה בהצלחה בכל מה שתעשה בצבא...!
מודיעין נותנים מיונים אבל יכולים להוריד אותך לפני זה...אני גם קב"א 54 קיבלתי על שחקים אבל בסוף לא זימנו אותי...הזימון הכי טוב שנתנו לי זה מודיעין אלקטרוני שזה בעצם להיות טכנאי רק בתוך בסיס של מודיעין...בכל מקרה בהצלחה לך ולא מזיק לשלוח מכתבים.
הוא במסלול בדרך להיות רמטכ"ל![]()
ישי התותח