קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 14:02
  2. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 23-06-2006, 16:53
  3. נרשם לחדר כושר בפעם הראשונה...כמה שאלות.
    על ידי TheSi בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-06-2006, 11:50
  4. בפעם הראשונה!! תמונה שלי!
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 16:23
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

יעל נזרי בפעם הראשונה

משתמש משקיע האוואטר של CrazyKiller
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!"

Talking יעל נזרי בפעם הראשונה

זו הפעם הראשונה של יעל נזרי במגזין בגדי הים של לוק ובלייזר, הפעם הראשונה שהיא עושה דיאטה לפני צילומים, הפעם הראשונה שהיא עושה ספורט לפני והפעם המי יודע כמה שאנחנו שמחים לראיין אותה. טייק אלוק

יעל נזרי, מלכת היופי 2006, הספיקה כבר להתפשט בקמפיין לאופנת דלתא ולכן השנה לא מפליא שנקראה לדגמן בביקיני זעיר של "בלו בירד" עבור מגזין בגדי הים החגיגי של לוק ובלייזר. נזרי עוד לא יודעת היכן ימקמו אותה במגזין אבל מכיוון שמירי בוהדנה כבר נבחרה לתמונת השער, נותרת השאלה מי תקטוף את הכבוד ותקבל את שער האמצע. נזרי הצנועה לא מאמינה שזה יקרה לה ("אולי עוד כמה שנים"). בינתיים היא מסתפקת בכך שהצוות על הסט מרוצה מהתמונות, ומי יודע לא זה יוביל.
    תמיד יש פעם ראשונה
    נזרי מצדה עשתה כל מה שאפשר כדי לספק את התמונה שתמשוך את תשומת ליבנו השנה: "זאת הפעם הראשונה שאני עושה דיאטה לפני צילומים. השתדלתי לא לאכול שטויות, התמקדתי באוכל בריא. אמרתי לעצמי: 'יעל, קחי את עצמך בידיים', בכל זאת, זה בגדי ים, וזה עבד. אפילו עשיתי ספורט, שזה גם משהו שאני עושה לראשונה לקראת יום צילומים". נזרי הגדילה לעשות וקפצה יום קודם למכון שיזוף בהתזה: "זה גם משהו שעשיתי בפעם הראשונה.. פשוט יום לפני הצילומים קלטתי שאני לבנה, אז מיד רצתי לטפל בזה".

טיפ ממלכת יופי
    אז אם היא זו שתבלוט במגזין השנה, עוד נגלה, נזרי מצידה לא לחוצה ("כיף לי ואני נהנית, ואם לא אקבל את תמונת האמצע, לא נורא. אולי אופיע על שערי מגזינים אחרים בקרוב"). אבל אם יש משהו שנזרי מומחית בו וזה להיות מלכת יופי. כשהייתה בת 18 בלבד, נרשמה לתחרות וזכתה בתואר מלכת היופי וחביבת הקהל. לקראת תחרות מלכת היופי הממשמשת ובאה, נזרי מנדבת מניסיונה: "אני זוכרת שבטקס פשוט נהניתי. ראיתי את החברים והמשפחה, כמה שהם שמחים וכמה שהם רוצים שאזכה וחייכתי מכל הלב, וזה עוזר. אנשים בבית רואים את זה. זו הסיבה שנבחרתי לחביבת הקהל. זה גם עבד על השופטים. חוץ מזה, אין נוסחה לניצחון. כמובן שהנתונים הטבעיים מדברים בעד עצמם, אבל לחייך וליהנות באמת, זה עוזר. לא קשה לזהות מי מזייפת שמחה".
    מלכות היופי או "הדוגמניות"?
    נזרי מודעת לירידת קרנו של טקס המלכות, אבל באותה נשימה בוחרת לפסול על הסף את התכנית "הדוגמניות" כקרש קפיצה אלטרנטיבי לבנות ישראל הענוגות החולמות על קריירה בתחום: "גם אם לא הייתי מתקבלת לתחרות, לא הייתי הולכת ל'הדוגמניות'. בתחרות מלכות היופי מכבדים את המשתתפות, ואת המעמד. בתכנית הן אולי עוברות דברים שיחשלו אותן לעתיד, ולומדות על המקצוע, אבל באופן אחר, שבו אני לא הייתי רוצה לקחת בו חלק. זה לא מוציא את הבנות באור יפה". נזרי מגלה כי היא דווקא קיבלה את מנת החישול שלה מהתחרות: "אני לא אותו בן-אדם שלפני. התחזקתי ולמדתי הרבה מהתחרות. הדבר הכי חשוב זה שבכל מקרה, גם אם נפתחת דלת, השורה התחתונה היא עבודה קשה. אחרי כל זכייה, ישנה חובת ההוכחה, וצריך לעבוד".

כמה תמונות:

לכתבה המקורית:
    http://web.msn.co.il/msn/love/camera/AD5B42C0C19348F197012A184005163B.htm

קרדיט ל-MSN
    תהנו!
    בברכה,גבי(CrazyKiller)
    מנהל פורום הומור וצחוקים לשעבר
    It's Now Or Never, I Ain't Gonna
    Live ForEver

2. קישורים ממומנים

חחחחחחחחח יו איזה כוסיתתת

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

שמנה :/ חבל היא יפה.

סתם מכוערת

משתמש משקיע האוואטר של CrazyKiller
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!"

אוקיי...
    עוד תגובות
    אני לא ממש מת על הפנים שלה ><
    בברכה,גבי(CrazyKiller)
    מנהל פורום הומור וצחוקים לשעבר
    It's Now Or Never, I Ain't Gonna
    Live ForEver

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,221 | הודעות: 8,151,803 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect