יש לכתוב פרומואים אם 5 שורות ויותר....
יש לכתוב פרומואים אם 5 שורות ויותר....
|
|
שומעים את המוזיקה החדשה של ג'ף הארדי והארדי ניכנס מרים את האליפות הבין יבשתי של הWWA הקהל בפופים ג'ף ניכנס מדבר על הקהל אחרי שעברתי לארגון הכי טוב של האבקות אני רוצה גם את החגורה הכי טובה של הליגה אז זה אומר שאני רוצה ואני יעשה הכול בשביל לעשות שאת אני רוצה את האליפות העולם במשקל כבד והפעם אני ישיג את זה ואף אחד לא יעצור אותי שומעים את המוזיקה של דה רוק הוא ניכנס לזירה עם אליפות הWWA בא ניכנס לזירה ואומר לג'ף רבל לפני שהרוק התחיל לדבר הארדי עצר אותו ואמר שהוא לא יתחיל אם תרוצים ויגיד שהמשקל לא יתאים או שזה היה קשה זה לא מענין אותי אני רוצה את האליפות רוק מסתכל עליו ואומר משהו לאיזה
איש שעומד מחוץ לזירה הוא אומר לו ואז ניכנס שפוט אם האליפות רוק לוקח את המיק ואומר.............(עידן תמשיך את זה)
כי גם אני רוסיJeff Hardy in WwaAnd the next World Champion
ביום שבת תיתקיים התוכנית הראשונה של AWF ג'ף אתה ועוד מתאבקים תתחרו בבאטל רויאל על האליפות במשקל כבד!
בינתיים האליפות נשארת אצלי!
עוד קרבות ייתפרסמו בהמשך...
תוכנית AWF נפתחת *זיקוקים* בלגנים והקהל *בהיטים*
*פתאום נשמעת המוזיקה של קורט אנגל*
קורט נכנס מרים תיידים לוקח מיק' ואומר
קורט אנגל:אני רוצה את אליפות AWF Extreme Ultimate מובן!!!!!
קורט מרים את היידים ויוצא ואז (עידן תמשיך)
כשקורט בא לצאת מתחילה מנגינה של אנדרה....
כל האולם רועד כשהענק הזה צועד,הקהל בפופים מטורפים,ואנדרה נכנס לזירה,עובר את אנגל בחצי מטר(אנגל מטר 80,אנדרה 2.30XD)אנגל נראה מופתע ואז אנדרה לוקח מיק'.
הקול העמוק שלו מהדהד ברחבי האולם:"אנגל.פעם אחרונה שבדקתי,צריך לעשות משהו חוץ מלדבר כדי לזכות באליפות.אני הולך להיות אלוף העולם במשקל כבד!!!ואתה.אתה היית אלוף בWWA.אבל האם אתה אגדה??אני אנדרה הענק,2.30 בגובה,275 קילו במשקל!!! אף אחד,ואני מתכוון לאף אחד לא יכול לנצח אותי!!"אנדרה זורק את המיק,מביא לאנגל ביג בוט,פרס סלאם(מרים מעל הראש וזורק לריצפה),צועד עליו ואז הולך לחבל ומטיח את ה275 קילו שלו על אנגל.אנגל מתקפל כולו,מדמם מהפה ומקיא דם,רופאים מגיעים בטירוף ו20 אנשי אבטחה בקושי מצליחים להדוף את אנדרה,שמחייך כשרואה את ההרס.
"אנגל,בתוכנית הבאה אנחנו אחד על אחד במיין איבנט!!!!!!!!!!" אנדרה מסתער שוב ומעיף את האבטחה,קופץ על אנגל ששוכב על האלונקה והיא נשברת לשניים.האבטחה מחזירה אותו לזירה בזמן שאנגל מפונה,אנדרה מתעצבן ומציג את מכת הסיום החדשה שלו- Death Sqweez Slam-תופס מהראש בלחיצה,מרים כמו לצ'אקסלאם ונוחת איתו לרצפה
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 11-04-2008 בשעה 11:41.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
שומעים את המוזיקה של ג'ף הקהל בפופים ג'ף ניכנס מסתכל על אנדרה לוקח את המיק ואומר אנדרה אני יודע שאתה ענק ושאין לי סיוכי נגדך אבל אני לא מפחד ממך ג'ף מתחיל להביא לאנדרה עם המיק בבטן זה לא מזיז לאנדרה אנדרה מסתכל עליו וצחוק ג'ף מתעצבן רץ לחבלים חוזר על אנדרה ואנדרה דופק לו קלוזלין אנדרה מרים את ג'ף מרים אותו למתקפת סיום ג'ף מכניס לו אצבע לעיין אנדרה עוזב את ג'ף וג'ף מכניס לו בעיטה בביצים אנדרה מתקפל ג'ף עולה לחבלים ועושה לאנדרה סונטאן בומב(אל תתחיל עכשיו שזה לא הגיוני וזה זה רק משחק תזוכר) שומעים את המוזיקה של דה רוק דה רוק ניכנס לזירה דה קור ניכנס לזירה מסתכל על ג'ף לוקח לו את המיק' ואומר........
כי גם אני רוסיJeff Hardy in WwaAnd the next World Champion
שון מייקלס נכנס לזירה *פופים מהקהל*
מייקלס לוקח את המיקרופון ואומר:"שלום לAWF!!!, אני הוא 'שובר הלבבות', 'מסמר הערב', שון מייקלס!, ואני כאן לספר לכם למה אני עזבתי את הארגון המסריח שנקרא WWA" *הקהל אומר:"WWA SUCK"
מייקלס:"עזבתי את הWWA בגלל משפחת מקמהן, אין לי שום כבוד כלפי המשפחה הזאת, חוץ מלסטפני, כי היא היחידה שהאמינה בי שם, והפתיחה של הארגון הטוב ביותר, הAWF, זה הצעד החכם ביותר לעשות בשביל לגרום להם להפסיד כסף, לאבד את המתאבקים הטובים ביותר שלהם, ואני אחד מהם ולעבור לכאן!" *הקהל בפופים*
ואני יכול לומר לכם עכשיו שאני רוצה את אליפות העולם במשקל כבד, ומה שאני רוצה, אני מקבל!, ולא אנדריי הענק, לא ג'ף הארדי, ולא קורט אנגל, אף אחד!!!"
*המוזיקה של קורט אנגל נשמעת*
קורט נכנס מלווה על ידי קרן אנגל והוא פצוע ולוקח מיק' ואומר
קורט אנגל:אנדרה תשמע אחרי מה שעשיתה לי בשבוע שעבר אתה תשלם על זה אבל אני עכשיו לא יבזבז תזמן עלייך כי אני מחפש אליפות לא איזה שמן שחושב שהוא משהו
*המוזיקה של אנדרה נשמעת*
הוא רץ לזירה(במהירות שלו) קורט אנגל רץ לחוטים בול איך שאנדרה מנסה לעלות לחוטים קורט קופץ עליו ומעיף אותו
אנדרה עף החוצה קם קורט אנגל רואה אותו מנסה להרים אותו לסופלקס ולא מצליח אנדרה נותן לו מכה לראש ואז דורך עליו פתאום קרן אנגל נותנת לו בעיטה לביצים ואז קורט אנגל מנצל את זה לDDT ואז דבר בלתי אפשר הוא מרים אותו לאנגל סלם אנדרה המום
*ואז המוזיקה של ג'ף הארדי*
ג'ף נכנס ועושה סוונטון בומב ואז קורט בורח דרך הקהל ואומר
אני רוצה תאליפות אולטימיט אקסטרים!!!!!!!!!!!!
ג'ף נשאר בזירה בזמן שקורט ברח דרך הקהל
אחי תשנה..אנגל בחיים לא ירים את אנדרה...הוא לא הרים את הנרי אתה רוצה שהוא ירים את אנדרה ששוקל כמו הנרי וחצי
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
אז אני יכול לכתוב פרומו שאנדרה שובר לו את הראש לשניים,ואוכל לו את המוח...מה הקטע זה נהיה סתם מפגר ככה
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 13-04-2008 בשעה 06:38.
![]()
*המוזיקה של קורט אנגל נשמעת*
קורט נכנס מלווה על ידי האנגל אליינס וקרן אנגל הוא לוקח מיק'
קורט אנגל:שון מייקלס כדי לך להיזהר מימני כי אני יקח תאליפות של האולטימיט אקסטרים כי הוא החזק ביותר
*המוזיקה של שון מייקלס נשמעת*
שון:קורט אני מציע לך להיזהר כאין מישהו יותר חזק מימני
קורט:אולי בוא לזירה ותוכיח לי את זה
שון:תשמע קורט אני יכול להוכיח לך את זה אבל אתה עם בובי וRVD בזירה אל תהיה פחדן תוציא אותם
קורט:מסמל לאנגל אליינס לצאת והם יוצאים
שון מייקלס רץ לזירה מתחמק מקלוזליין ואז בא להביא sweet chain מיוזיק ואז קרן מגנה על קורט שון לא נותן לה תבעיטה שלו ואז מקבל מאחורה קלוזליין מקורט ואז קורט מרים אותו ועושה עליו טריפל סופלקס ואז הוא נותן לאשלי לעשות על שון תספיר וRVD עושה תפרוג פלאש קורט לוקח תמיקרופון ואומר לשון
קורט:רואה שון אין יותר חזק מימני
*המוזיקה של אנדרה הענק נשמעת*
ואז האנגל אליינס וקרן אנגל בורחים מהזירה לתוך הקהל
***נשמעת המוזיקה של שון מייקלס***
ליליאן:"קבלו במכיאות כפיים, את אלוף AWF Extreme Ultimate, 'מסמר הערב', 'מקלקל המסיבות', 'שובר הלבבות', שון מייקלס!!!"
מייקלס נכנס לזירה, כולו מבסוט, מנשק את החגורה ועולה לזירה, מרים את החגורה גבוהה
*הקהל צועק:"מייקלס, מייקלס"*
מייקלס לוקח מיקרופון ואומר:"אני הוא אלוף AWF Extreme Ultimate החדש והראשון אי פעם!!" *הקהל צועק*
"ואני מתכוון, כמו תמיד, להחזיק בתואר הזה למשך הרבה זמן!!" *הקהל צועק*
"באתי לכאן בהתחלה בשביל נקמה בWWA, במשפחת מקמהן, אבל עכשיו הבנתי, מה המשמעות של העזיבה של מהWWA וזה שהגעתי לפה, לAWF, זה אומר שאני צריך להתחיל מחדש, בלי נקמות, בלי מלחמות במקמהן, רק אני והאליפות החדשה שלי!, אבל מה שעניין אותי בהתחלה זה אליפות העולם, אבל עכשיו, מה שמעניין אותי זה לשמור על האליפות שלי לאורך הרבה זמן ולהיות אלוף הAWF Extreme Ultimate הכי הרבה זמן שיש!!, וכמובן שאני עדיין רוצה את אליפות העול...(פתאום נשמעת המוזיקה של.....)-(שמישהו ימשיך...)
פתאום נישמעת המוזיקה של rvd
rvd ניכנס לזירה ולוקח מיקרופון
rvd:שון שון שון..אתה רוצה כל כך הרבה אבל אל תישכח שאתה לא סופרמן! למרות זאת לא באתי להתיף לך באתי להגיד לך שהחגורה הזאתי שכרגע ואני מדגיש כרגע נימצאת עליך לא תשאר אצלך הרבה זמן
rvd עושה סימן של חגורה שון ו-ב מתקרבים פנים מול פנים
פתאום נישמעת המוזיקה של דה רוק(אמרו לי שהוא המנהל...)
דה רוק ניכנס לזירה
rvd:מה אתה רוצה דה רוק?
דה רוק:....
*המוזיקה של קורט אנגל נשמעת איך שדה רוק בזירה*
קורט נכנס מהר לזירה בריצה הוא מביא קלוזליין לRVD ומעיף את שון מייקלס מהחוטים מתחיל להביא לRVD אגרופים עם אגרופנים ביד וRVD מתחיל לדמם על הריצפה קורט מרים אותו לסופלקס ואז לאנגל סלם RVD מנסה להתחמק ואז שון מייקלס נכנס לזירה עושה שתסוויט צין מיוזיק על RVD כי קורט מתכופף שון מסתכל אחורה ומקבל ספיר מלאשלי שבא לעזור לקורט אנגל.בנתיים קורט מרים תחגורה ואומר
קורט אנגל:אני רוצה תרימצ' שלי על האליפות!!!!!!!!!!!! וRVD בוגד שכמוך אתה לא תיקח תאליפות כול עוד אני כאן