ידיעות שפורסמו בעיתונאות הספרדית מספרים שכאשר רונאלדיניו יעזוב את ברצלונה למילאן, השחקן שיוקפץ לבוגרים של בארסה יהיה גיא אסולין.
הישראלי בכל מקרה יתאמן בקיץ עם הבוגרים, בלי קשר לרונאלדיניו.
מה דעתכם על זה?
ידיעות שפורסמו בעיתונאות הספרדית מספרים שכאשר רונאלדיניו יעזוב את ברצלונה למילאן, השחקן שיוקפץ לבוגרים של בארסה יהיה גיא אסולין.
הישראלי בכל מקרה יתאמן בקיץ עם הבוגרים, בלי קשר לרונאלדיניו.
מה דעתכם על זה?
|
|
אני חושב שיהיה נפלא לראות את אסולין מתאמן בבארסה,אני אומר שהוא אחלה מחליף לרונאלדיניו,ויש לו עתיד מפואר והוא יהיה אחד הטובים בעולם.
כיןן ראיתי בחדשות הספורט אתמול ישש!!!אללהה "אנחנו במפה ואנחנו נישאר במפה לא רק בכדורסל אלא גם בכדורגל!!!" (=
יש בעיה... רייקארד כמעט בטוח עוזב בסוף העונה..
ואת האמת יהיה לו דיי קשה לעלות ע"י מאמן אחר שלא ראה אותו ולא מכיר
אותו.
הנעליים של רונאלדיניו גדולות מדי בשביל אסולין דבר ראשון יש הנרי אטו ומסי ואז גם מגיעים קרקיץ' ודוס סנטוס
בסדר מקווה שיהיה טוב
מגניב שיש ישראלי בבצלונה אבל הוא לא ישחק הרבה
יכול להיות שיעלו אותו אבל לא נראה לי. אם זה ככה אז הם לדעתי ישחקו 4-3-3 עונה הבאה, כשבהרכב הפותח יהיו בהתקפה מסי אטו ובוז'אן. אסולין ודוס סנטוס בטח יהיו מחליפים.
זה אבל סוג של הימור לשים 2 שחקנים צעירים כמחליפים קבועים, אבל הצעירים של בארסה מאוד מוכשרים אז יכול לצאת מזה טוב.
מקווה שזה באמת יקרה וגיא יהיה בבוגרים.
DESIRE פפ גרדיולה , אולי הסמל הכי גדול של בארסה ב2 העשורים האחרונים , הוא המאמן של גיא אסולין (ששם גול שלשום ד.א ) והוא מתחרה עם לאודרופ מי יעלה לבוגרים , יש לו העדפה ענקית מצד האוהדים .
Siete
אנשים אחד האופציות הגדולות של ברצלונה זה מוריניו או מאמן חטאפה הנוכחי.
אני לא מאמין שלאפורטה יסתכן בלקיחת מאמן נערים.
הוא פיבוריטית תקרא מארקה ואס .
מוריניו כמעט 200 אחוז באינטר שנה הבאה .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 16-04-2008 בשעה 22:40.
Siete
אסולין תותח ,
יש לו כישרון גדול ,
הוא היה אחד השקנים הטובים ביותר בכדורגל ישראלי .
הוא ישדרג את ישראל בעולם וזה טוב : ]
והוא יצליח בברצלונה מאוד ..
Xaimxy
משתמש על רמה : )מנצ'סטר יונייטד הייתה ותמיד תהיה האהבה שלי
בהצלחה לו אמן אמן שיצליח זה חשוב שמיצגים אותנו בעולם ועוד בקבוצה גדולה כזו עם שם באירופה.