טוב ישלי בעיה די ענקית עם כל החברים שלי והידידות
אני כיתה י' בן 15 וחצי
כמו כל שכבה נראלי השכבה שלנו מחולקת בבנים להרסים לפריקים ועוד כל מיני
ואני כמובן כמו תמיד באמצע
חבר של שני הצדדים
בהתחלה חשבתי ואיי זה אחלה ישלי מלא חברים אבל אחרי כמה זמן קלטתי שלא מזמינים אותי לשום מקום ושכל החברים אז זה סתם
אז החלטתי להתחבר יותר ל"פריקים" הם פריקים אבל זה לא ממש אכפת לי הם פשוט חברים הרבה יותר טובים
אז ככה היינו חברים טובים מאד מאד כאילו ממש הם היו חברים הרבה יותר טובים מהערסים וכל האלה
טוב עכשיו שאני איתם כבר מלא זמן ואנחנו חברים וזה ויוצאים לפעמים עושים על האש וכל מיני כאלה
אז עכשיו כאילו אני קולט שכל החברים שלי יוצאים כל הזמן להסתובב סתם לטייל אבל אף פעם לא קוראים לי כאילו השם שלי אפילו לא עולה בשיחה
בבית ספר והכל אני אחד שממש אוהבים אותו וכולם חברים וזה וסבבה והכל
ואז אחרי בית ספר אף אחד לא מתקשר להזמין אותי להסתובב או משהו הם פשוט יוצאים וכשהם חוזרים הם מספרים לי על זה כאילו לא רציתי לבוא וזה אפילו לא מוצאים תירוץ כאילו שבגללו הם לא אמרו לי , לא מדברים על זה שלא הייתי וזהו
טוב אז כבר התרגלתי לזה מפעם אז בסדר הבנתי והמשכתי
אבל מה עכשיו שיש ילדה שאני אוהב שהיא גם אחת מ"איתנו" וזה ועכשיו היא גם מסתובבת איתם וזה משגע אותי שהם לא מזמינים אותי ואני לא רוצה לבוא לשאול אותם למה הם לא מזמינים אותי כי אז אם הם יזמינו אותי אני ירגיש שסתם לא רוצים אותי והזמינו רק כי אמרתי להם על זה
טוב לסיום אני יספר בערך הכל רק בקצרה
ישלי חברים בבית ספר הכי טובים שיש אחרי בית ספר לא מדברים לא מזמינים לא כלום
ניסיתי להזמין את כולם מלא פעמים וזה אבל זה לא עוזר אחרי שאני מזמין זה כאילו לא קרה כלום הכל חוזר לעצמו
טוב אז אין לי מושג למה רשמתי את זה פה כנראה סתם בשביל לפרוק טיפה כי אין לי ממש למי לספר
וגם רציתי שתגידו לי מה לדעתכם אני צריך לעשות ? להפסיק להסתובב איתם וזה ? או להמשיך ולקוות שיזמינו אותי מתי שהו ?
או משהו אחר לגמרי שאתם תחשבו עליו חחח

ציטוט ההודעה

הכל לטובה .

שיניתי כינוי