בטטה, לביבות
מצרכי הלביבות:
3 בטטות בינוניות
3 כפות קמח רגיל
2 ביצים
קורט אגוז מוסקט
פלפל מלח לפי הטעם.
שמן לטיגון
הכנת הלביבות:
מקלפים את הבטטות ומבשלים עד שאפשר לנעוץ בהן מזלג.
מועכים בעזרת מזלג, שמים בקערה ומוסיפים את שאר החומרים. מוסיפים תבלינים (מלח, פלפל) לפי הצורך. מערבבים בעזרת כף עץ.
מחממים שמן במחבת. בעזרת כף מניחים מהבלילה לביבה אחר לביבה עד שהמחבת מלאה.
הופכים אחרי 2-3 דקות טיגון, מטגנים עוד 2 דקות, או עד שהלביבה משחימה. מוציאים למגש מרופד בניר סופג.
מגישים חם. אפשר להוסיף כפית שמנת חמוצה ומעט עירית קצוצה לקישוט.





ספוילר: 
ציטוט ההודעה







