שלום,
שואלים אותי די הרבה האם יהיה טלאי עברית שיתרגם את פיפא מנג'ר 08 לעברית, התשובות היו בהתחלה שלא סביר, אחר כך שאולי ויותר מאוחר שיש סיכוי ואפילו לא רע, אני פותח את הנושא הזה בשביל לעדכן אתכם בנושא ולמנוע שאלות כאלו בעתיד.
אז ככה, בהתחלה נראה היה שלא נצליח אפילו לפרוץ את קובץ התרגום הראשי, אחר כך השגנו אותו אבל לא יכולנו להחליף גופנים, לאחרונה הצלחנו להחליף גופנים בהצלחה אבל כאן נכנסו בעיות אחרות.
העברית מופיעה במשחק הפוך מה שאומר שיש לתרגם מאות אלפי שורות במשחק הפוך, מעטים יכולים לעשות את זה, בנוסף, המשחק לא מסוגל להציג טקסט מיושר לצד ימין דבר שיגרום לקריאת עברית במשחק להיות מסורבלת וקשה להבנה, בעוד שאת מכשול העברית ההפוכה אפשר לפתור את מכשול היישור לימין אי אפשר יהיה לפתור.
בקצרה, למרות שנראה היה שאנחנו מתקדמים ויהיה טלאי עברית נתקלנו בבעיה שלא תאפשר את הרמת פרוייקט התרגום של המשחק, זאת לאחר שהתשובה הסופית שקיבלנו ממפתחי המשחק היא שלא ניתן ליישר טקסט לימין בגלל מגבלות טכניות שונות שאליהן לא ניכנס כרגע.
פרוייקט התרגום העברי של פיפא מנג'ר 08 ירד מהפרק עוד לפני שהעבודות הצליחו לצבור תאוצה ואנו מצרים על כך אך הדבר פשוט לא ניתן לביצוע בצורה יעילה וטובה, תרגום פיפא מנג'ר 08 לעברית יגרור בעיות הבנה קשות של הטקבט העברי במשחק בגלל בעיית היישור לימין שהוזכרה למעלה יותר, אני מקווה שבשנה הבאה ניתן יהיה לעשות זאת ואשתדל להעביר לצוות המפתחים של המשחק בקשה לאפשרות תרגום קלה יותר של המשחק גם לשפות הנכתבות מימין לשמאל בשנה הבאה.
עמכם הסליחה.