זהו דיון שכבר אינספור פעמים נפתח, אבל אחרי הרקטה הקטלנית אתמול וכל המתיחות מה יהיה הסוף? מה צריך לעשות?
בבקשה לא לנעול.
זהו דיון שכבר אינספור פעמים נפתח, אבל אחרי הרקטה הקטלנית אתמול וכל המתיחות מה יהיה הסוף? מה צריך לעשות?
בבקשה לא לנעול.
|
|
כבר נשבר הזין. אתם באמת חושבים שינקטו פעולה בכלל נגד זה?
צריך להחליף ממשלה... איך אפשר לנהל מדינה כשעסוקים כל הזמן בשחיתות?
אני חושב שהשאלה הנשאלת היא האם צריך להיכנס למבצע צבאי רחב היקף בעזה או לא, התשובה היא בהחלט לא. הפעילות של צה"ל היום היא מאד יעילה, היא צריכה להיות יותר אגרסיבית אבל הממשלה שמאלנית מדי בשביל לעשות שינוי אמיתי
אחי ניגמרו לי כבר התשובות.פשוט בלאגן אנשים כמונו סובלים יום יום ביגלל הממשלה שלנו שלא עוזרת עסוקה רק בפרשיות של שוחד ביגלל זה המדינה שלנו ניראת ככה מיתעסקים בטפל ולא בעיקר!
sotic אתה טועה טעות חמורה. השחיתות בממשלה היא איום תמידי והרבה יותר רציני מהחמאס. מה גם שאם אולמרט ילך הביתה זה יכול לפתוח אפשריות להתקדמות.
יחאי אני התכוונתי להמשיך בסגנון הפעולה הנוחכי אבל בצורה יותר אינטנסיבית. להיכנס כל לילה מכמה כיוונים שונים ולהכות חזק, שלא ידעו מאיפה זה בא ולא תהיה להם דקה של שקט.
להיכנס עם הצבא לעזה זה כמו להכניס את היד לקן צרעות.
סבבה אולמרט ילך הביתה, ומי יחליף אותו? אין אף אחד שרואי להחליף אותו!מה גם שאם אולמרט ילך הביתה זה יכול לפתוח אפשריות להתקדמות.
DimA