אז צריך להתחיל כמה ימים קודם\ אנחנו מכירים שבועיים כבר ובימים האחרונים ראיתי שהיא נסתה להתקרב אלי ושיצאנו כולנו היא הלכה תמיד לידי והיינו ביחד המון, אני מההתחלה הייתי דלוק עליה או משהו כזה חח אז התחלתי לרמוז לה על זה[ולא רמזים קטנים] והיא רמזה בחזרה ולפני יומיים שהיא היתה בטיול היא שלחה לי הודעה שהיא מתגעגעת אלי ודיברנו באסמסים באמצע שיעור שלי ושהיא חזרה היא אמרה שהיא בדיוק חשבה עלי אז הבנתי שזה הזמן לנסות ו.. אתמול דיברנו ואת הפרטים של הדיבור אני אשאיר לנואבל היינו כולנו[אני וחברות שלי וחברות שלה] במדרגות של רחוב אחד ויש שם 3 קומות של מדרגות ובקומה האמצעית יש פארק קטן כזה, מן גן שעשועים אז הלכנו לשם ודיברתי איתה וישבנו שם ביחד קצת ואז בשיחה הזכרתי שראיתי קודם ורד אחד ממש יפה ורציתי להביא לה אותו אז הלכנו מסביב וחלק מהחברים עקבו אחרינו ואז הם איבדו אותנו בדרך חח אז הלכתי ומצאתי את הורד הכי יפה שהיה שם, ורד לבן כזה והבאתי לה אותו וחזרנו ככה ביחד לכולם ואז כולם רצו אלינו לשאול איך היה ומה היה וזה כי הם ידעו מה הולך לקרות אז היא וחברות שלה הלכו לצד כדי שהיא תספר להן ואני סיפרתי לחברים שלי וכולם מתלהבים וזה
זה היה השישי הכי יפה בחיים שלי.
דברים כן מסתדרים אז, כמה שטוב לי עכשיו
מזלטוב לנו.
16.5

אבל היינו כולנו[אני וחברות שלי וחברות שלה] במדרגות של רחוב אחד ויש שם 3 קומות של מדרגות ובקומה האמצעית יש פארק קטן כזה, מן גן שעשועים אז הלכנו לשם ודיברתי איתה וישבנו שם ביחד קצת ואז בשיחה הזכרתי שראיתי קודם ורד אחד ממש יפה ורציתי להביא לה אותו אז הלכנו מסביב וחלק מהחברים עקבו אחרינו ואז הם איבדו אותנו בדרך חח אז הלכתי ומצאתי את הורד הכי יפה שהיה שם, ורד לבן כזה והבאתי לה אותו וחזרנו ככה ביחד לכולם ואז כולם רצו אלינו לשאול איך היה ומה היה וזה כי הם ידעו מה הולך לקרות אז היא וחברות שלה הלכו לצד כדי שהיא תספר להן ואני סיפרתי לחברים שלי וכולם מתלהבים וזה 
ציטוט ההודעה
הכל לטובה .