טוב...
אז פתחתי משתמש חדש... ואת האמת?
אין לי ממש מה לכתוב... פשוט אני לא יודע מאיפה להתחיל...
טוב נו אין ברירה =/
אני מקווה שאני יזכר בכל מה שרציתי להגיד
אז ככה:
אני בן כמעט 15, אני בכתה ט'.
מבחינה גופנית, את האמת הרבה מחמיאים לי וזה, ואני גם עובד על זה...
אני לא ענק או משהו, אבל בוא נגיד שיש הרבה שלא מנסים להתחיל איתי ודברים כאלה.
מבחינת יופי... אני די בטוח בעצמי, כאילו, אני אוהב את איך שאני נראה וזה... ומישהי אומרת לי שאני דומה למייקל סקופילד בגלל שיש לי נקודת חן ליד העין כמו שיש לו חח (ראיתי נמלטים).
מבחינת אופי: תאמת אני צוחק הרבה, ממש הרבה, ואני יודע גם לצחוק על עצמי כשצריך, ואני די נאמן לדעתי...
יש לי ביטחון, אבל אני גם די רגיש... כאילו אני אשכרה מודה בזה אבל כן אני די רגיש...
טוב... אז לפני משהו כמו שנה וחצי, ממש נפגעתי מכמה דברים שקרו... והשתניתי ל-ח-ל-ו-ט-י-ן, כאילו אני ממש לא מכיר את עצמי היום, ואני די מתבייש בעצמי... פשוט אכזבתי את ההורים שלי כל-כך הרבה פעמים מאז שזה קרה... ואני לא מצליח לחזור לעצמי... ירדתי בלימודים, איבדתי חברים, השתניתי לגמרי, התנהגות, דיבור, אפילו הליכה!!!
כל פעם השתניתי עוד קצת ועוד קצת... הרשיתי לעצמי...
ולפני שבוע היה השיא... ביום העצמאות... יצאתי למסיבה די פעם ראשונה עם חברים שלי, ולקחתי שאיפה אחת מנרגילה...
מאז אותו רגע אני מרגיש כל-כך חרא, אבל כל-כך חרא שאני מתחרפן... למה? כי אין אתם לא מבינים, הבטחתי לעצמי אולי 10000 פעם שאני לא יעשן בחיים, וגם להורים שלי, ופשוט, שברתי את זה... כמה שזה נשמע דפוק, יש לזה משמעות... כאילו שברתי את המילה בכזאת קלות...
נשיקה? לא התנשקתי בחיים, וכבר כמה בנות ניסו להתחיל איתי מהשכבה... אבל אין, כל-פעם משהו עוצר אותי, אני לא ממש מבין בדיוק מה... כאילו יש מישהי שאני ממש אבל ממש אוהב, הייתי מוכן לעשות הכל בשבילה, וכל פעם הקטע הזה עוצר אותי... כאילו שמים לי מחסום או משהו... אני פשוט לא יכול ללכת ולהיות עם מישהי אחרת... ובאותו ערב יכולתי לצרפת ב-5 מישהי, פעם ראשונה אבל כן...
בקיצור פירטתי רק חלק מהדברים כאן... חפרתי... אבל לא נורא, תאמינו לי, אני יותר מבולבל ממכם... כתבתי דברים בלי קשר... שכחתי מה רציתי לכתוב... אין אני פשוט כל-כך מבולבל מכל-כך הרבה דברים...
נראה לי שאני צריך לישון על זה קצת או משהו... ואז לקום ולסדר את ההודעה... כי אני גם די עייף עכשיו =/ ואולי זה יגרום לי להרגיש טוב יותר...
תודה.

ציטוט ההודעה

King