אחרי צו ראשון הצבא שולח לי זימונים לגיבושים וימי סיירות או שאני צריך לבוא מטעמי?, ונגיד ולא הגעתי לגיבושים לפני הגיוס, התגייסתי איך אני עכשיו מגיע לסיירת?
אחרי צו ראשון הצבא שולח לי זימונים לגיבושים וימי סיירות או שאני צריך לבוא מטעמי?, ונגיד ולא הגעתי לגיבושים לפני הגיוס, התגייסתי איך אני עכשיו מגיע לסיירת?
|
|
תגיד בצו ראשון שאתה רוצה וישלחו לך אם הקבא שלך מעל 52 . ואחרי הגיוס זה סיפור צריך לחתום על ויתור פזם וכאלה... אם תוכל בכלל... אבל זה סיפור לעשות סיירות אחרי שהתגייסת הרבה יותר עדיף לפני הצבא.
גיבושים ויום סיירות, א: אם יש לך קבא מעל ל52 אתה תוכל לקבל זיומן ליום סיירות שהוא בדכ בכיתה י"ב.
ב: במידה והתגייסת כבר זה כמעט בלתי אפשרי כי נשלחה אלייך מנילה ודירגת ונקבע לך יעד גיוס.
א. נכון , וגם אם אתה לא עומד בתנאים וממש רוצה להגיע אתה יכול להתקשר למדור סיירות ולנסות להוציא בקשת חריג. מה ששכחו לציין זה שצריך להיות לך פרופיל גבוה יחסית ( בעיקרון מעל 72 ללא סעיפים פוסלים לחובלים , ומעל 82 למטכ"ל ושייטת- לגבי הסעיפים פה זה משתנה ואין לי מושג מה המדיניות שלהם היום).
ב. לא נכון. גם ליום סיירות , וגם לגיבושים מגיעים אנשים שכבר התחיילו והתגייסו לצהל. בגיבוש שלי היו 3 אנשים שכבר התגייסו לחיל הים וחיל המודיעין
מטכ"ל שייטת זה בלי עיוורון צבעים חבר'ה אני הגעתי לגיבוש שלדג אחרי שעשיתי גיבוש מטכ"ל ורק אז אמרו לי שלא הייתי אמור להגיע אליהם בכללאז תדע מראש שלא מקבלים שם עיוורי צבעים...
זה מה שהרופא שקיבל אותי לגיבוש אמר...
אבל יש מצב שלמטכ"ל כן ולשלדג לא בכלל ששלדג זה חיל אוויר והם עושים בעיות עם עיוורון צבעים... ואולי במטכ"ל יש כל מיני תפקידים שלא יפריע להם עיוורון צבעים ... לא יודע