קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מוכר משתמש בשרת פרטי כנסו לפרטים
    על ידי rofl בפורום PristonTale
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-03-2007, 22:31
  2. [קונה] מספר איסי (כנסו לפרטים) בעד נק' \ משתמש TB
    על ידי CoreOxide בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 09-07-2006, 21:12
  3. [מוכר] משתמש לטורנט בייטס,,, כנסו לפרטים
    על ידי Bomber בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 13-05-2006, 12:55
  4. מוכר משתמש בגינדיס כנסו לפרטים
    על ידי חיליק בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 22:39
  5. ::משתמש השבוע:: כנסו לפרטים הסברים ועוד.
    על ידי Forgiven בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 19:13
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[תלונה על משתמש] כנסו לפרטים.

Exclamation [תלונה על משתמש] כנסו לפרטים.

שלום הנהלה,
    לאחרונה נתקלתי פה במשתמש רמאי שגונב חשבונות והזמנות מאתרים מכובדים ומאנשים ישרים, מזייף עליהם ומוכר אותם פה עבור נקודות לכיסו הפרטי. המכירות שהוא עושה נרכשות ע"י נקודות שהושגו על גבי חשבונות והזמנות אותם קיבל בחינם מקהילת FSC שלא תומכת בזייפנים ורמאים שפוגעים בשיתוף הישראלי של הביטורנט.
    אני מבקש בשם הקהילה לאפס למשתמש המדובר את הנקודות, לסגור לו את הגישות לפורום עשינו עסק ולשקול להעיף אותו.
    הוא מרמה וגונב מאנשים נדיבים ואמינים מקהילות אחרות ומעלה את החשבונות לפה לטובת נקודות וברוב המקרים לזייפנים שלאחר מכן בדיעבד הורסים כליל את החשבונות של המשתמשים האמינים שהזמינו אותם במקור, זה פוגע בקהילת FSC ופוגע בכולנו ומוציא בגדול שם רע עוד יותר לישראל בשיתוף העולמי.
    פרופיל המשתמש הוא:
    http://www.iatraf.co.il/member.php?u=68405
    המשתמש עונה לכינוי: henry14
    יצא לי לצערי לפול ברשתו ולקנות ממנו משתמש שאלוהים יודע מאיפה השיג.
    עלו על מעשיו ב-FSC והוא הורחק לצמיתות, המשתמש הודה בפרטי שלי שהוא עוקף הרחקות ונמצא עם עוד 2 משתמשים נוספים באותה קהילה מדוברת, למענו אני מקווה שהוא יחדל חבל שאביוז יהיו מעורבים בנושא וזה לא יבוא ממני כבר.
    בכל אופן אודה על טיפולכם, אני מאמין שכמוני וכדי להוות דוגמה טובה לקהילה זו ולכבד את הפורום של עשינו עסק ואת תמימותם של הקונים ואלה שנתנו את החשבונות מכתחילה לא למטרת רווח אתם תדעו למצות את הדין עם טרול זה.
    המשך ערב נעים,
    לירון

הוכחה של צילום מסך מהפרטי שלי:
    http://img396.imageshack.us/img396/6876/1234cg9.jpg

2. קישורים ממומנים

שני15, אני מבקש לא להגיב פה.
    לגבי התלונה. אני רוצה לראות שאני מבין מה שאתה אומר.
    הוא מקבל הזמנות בחינם מאתר כל שהוא (FSC.. או מה שזה לא יהיה...) ומציע את זה פה בנקודות? זה עיקר התלונה?

http://www.eccouncil.org/
    עוד אין לך MCITP ?!

הוא מקבל הזמנות וחשבונות מאתר FSC, יותר נכון קיבל ומקבל קרוב לוודאי מאתרים אחרים ברשת.
    אותם חשבונות והזמנות מותנים לו ללא דבר בתמורה רק בגלל אמון בו, באותו אמון הוא מעל ומועל שוב ושוב.
    את אותם הזמנות תקינים ונקיים וכנל חשבונות הוא מוכר פה לאנשים כמוהו ולא כמוהו כאחד רק בשביל הנקודות.
    הוא עובד על אנשים תמימים ברשת, מרמה אנשים פה והורס חשבונות והזמנות בקהילת הישראלית.
    מעשה זה פוגע בכולנו, האם אתם מצדיקים אותו ונותנים לו אישור להמשיך בכך? האם אתם נותנים למישהו אישור למכור חשבונות שהוא קיבל בשביל עצמו ולהרוס אותם כליל בשביל כיסו? לעבוד על משתמשים אחרים פה בטענה כי החשבונות שלו והכל תקין בעוד המקור הוא אמין אבל הוא מרמה ונותן לאחרים לרמות ובכך הורס להרבה משתמשים...
    FSC זה לא סתם אתר, זו קהילת השיתוף הישראלית של הביטורנט ומי שמכיר יודע על מה אני מדבר במדוייק.
    פגיעה בקהילה אחת ואחרות מצד משתמש מדובר באמת מהווה מתן לשיקול דעת פה האם לאפשר לו להמשיך במעשיו? אני לא מנהל האתר הזה נכון, אבל אני רוצה להאמין שאתם לא מסמפטים משתמשים כאלה שחברים פה בקהילה.

אוקי. בבדיקה...

עוד אין לך MCITP ?!

משתמש ותיק האוואטר של Bar.
    שם פרטי
    Bar
    לייקים
    1
    נקודות
    840
    משפט מחץ
    וואלה אין..

רגע אם הוא מקבל אותם במתנה , אז זוהי זכותו למכור , זה לא שהוא פורץ ( אם הבנתי נכון) זה כמו שתפתח מספר ויצא לך מספר שבע כי חבר שלך עובד בICQ , ואירגן לך 2 מספרים כאלו , זכותך למכור נגיד?

הייתי חייב להגיב מצטער.

"כי בליבי נשבעתי - הפועל עד יום מותי"

בר,
    המשתמש המדובר היה רשום בקהילת FSC והציג את עצמו לגולשים תמימים באתר כמשתמש הגון, לא זייפן שמבקש הזמנות/חשבונות למטרותיו האישיות.
    בדיעבד הוא לקח את כל החשבונות וההזמנות שקיבל פעם אחר פעם ומכר פה בעסקאות למשתמשים שכאן.
    חשבונות והזמנות אמינים של מלא משתמשים נפגעו בגללו, זה חתיכת פגיעה בשיתוף הישראלי ובחברים ברשת.
    הוא עקף לא פעם הרחקה מ-FSC וכרגע הוא מבלף שיש לו עוד שני משתמשים שם, למשתמש כזה קוראים טרול ויש לזה תרופה אביוז.
    מה שכן טיפול מהשורש בבעיה הזאת פה יהווה פתרון לא מקיף אבל שיטתי למטרד.
    ברגע שהוא לא יוכל למכור חשבונות ומשתמשים שלקח במרמה מחבריי ומחבריכם וכל נקודותיו שהתקבלו על גבי משתמשים נדיבים ורחבי לב יאופס אוכל לומר בבטחה שהנושא טופל.
    להשוות מספר אייסיקיו קצר לחשבונות בטראקרים פרטיים זה לא לעניין, ואני לא אכנס לזה, נסה לעלות באמת ולא לזייף כל מגה ומגה שהורדת בחזרה לרשת ותלמד להעריך את דבריי ביותר רצינות.
    אני לא זייפן, והמשתמש הזה כן זייפן וגנב הוא גונב מ-FSC ואני בטוח מעוד קהילות בהם הוא חבר ומציג את עצמו באותה מתכונת כי הרי הוא חייב להשיג משהו בשביל לקבל פה נקודות ומה יותר טוב מאנשים תמימים שחושבים שהוא בחור אמין?

אז ככה. בזה שהוא מקבל חשבונות ללא תמורה זה כבר עיניין של אותו מקום שמחלק אותם וההשלכות של זה, זה שכל אחד יכול לעשות עם זה מה שהם רוצים. לענייננו, אין פה שום עבירה ממשית על שום חוק בקהילה שלנו. אם אותו אתר שנותן את ההזמנה חושב שמה שהוא עושה אינו ראוי הוא יכול לחסום אותו אצלהם.
    נכון, אני מסכים, מה שהוא עושה לא ממש ערכי. אבל אנחנו לא בודקים את הערכיות של המשתמשים. כל עוד הוא לא ביצע עברה על חוקי הפורום. אין לי מה לעשות עם זה. אני מציע לאותו FSC פשוט לא לתת לו עוד הזמנות.

יום נעים
    (אני משאיר פתוח במידה ותרצה להגיב)

VIPER

עוד אין לך MCITP ?!

Viper,
    הוא גם מעתיק מכאן מדריכים, מדריך מושקע שלך הועתק לקהילה אחרת ללא מתן קרדיט מה תאמר על זה?
    ושוב הוא הורחק לצמיתות, והוא עוקף ומנסה בכוח.
    טוב אני את שלי ניסיתי לא מתערב בדרך הניהול שלכם אתם המנהלים פה וזו דעתכם מכבד אותה, מקווה שאנשים כאן לא ינזקו כשהוא יחליט לעשות תמעשה הנחמד שלו למען אתר אחר על גבכם הפעם.
    יום נעים,
    לירון

ואיך אני אמור לדעת שהוא מעתיק מדריכים?? רוח הקודש??
    אם יש לך תלונה תגיד, כל תלונה שאתה מעלה אני בודק לעומק.
    תביא לי קישורים של המדריכים: מקורי ומועתק. ואני אטפל בזה

עוד אין לך MCITP ?!

עזוב אני מאמין שגם בלי התערבות שלי הוא ימצא גם מפה את דרכו החוצה בדרך "יפה" אני מפה לא מתערב את שלי אמרתי, אפשר לנעול ותודה על המענה.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,139 | הודעות: 8,150,721 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect