[ידיעה] ליברפול הציעה 20 מיליון יורו על ריברי
[ידיעה] ליברפול הציעה 20 מיליון יורו על ריברי
Siete
|
|
באיירן לא ישחררו את ריברי ב3 שנים הקרובות, העונה הוא בנה אותם.
קשה לי להאמין שהוא יעזוב, לא משנה לאן.
חח אלק ב3 שנים הקרובות תיהיה בטוח שעוד שנתיים הוא לא שם .
Siete
עלק***
ולאן הוא יעזוב ?
כן תתקן אותי במילה שלא קיימת .. כל הכבוד אחי ..
אל תדאג לו הוא יעזוב לדעתי .. אם באירן לא תיקח תואר אירופי או משהו בשנה שנתיים קרובות הוא יעזוב.. כל הקבוצות מחזרות אחריו .
Siete
קודם כל זה שמועה.
דבר שני דובר על 20 מליון ליש"ט.
הדבר כנראה לא יצא לפועל מכיוון שבאירןן רכשו אותו ממארסיי תמורת 17 מליון לישט רק בקיץ הקודם, ואני לא חושב ש3 מליון פאונד רווח על שחקן שנתן עונה מעולה יעשו רושם על בקנבאואר
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
הם צריכים ללחוץ ולקוות שהשנה או שנה הבאה לפחות הוא יבוא ... ליברפול חייבים שחקן אגףףף ברמה הכי גבוהה..
ריאל , ברסה, צלסי, יונייטד לכל אלה יש שחקן אגף זה הדבר העיקרי שחסר לליברפול ... הם צריכים בלם , אותו ואת גרט בארי והם יכולים להתמודד על אליפות .. שינסו בכל הכח להשיג אותו .. OZZY שנינו יודעים שבסופו של דבר זה החלטה של שחקן .
Siete
לדעתי השחקן הזה מתקרב ליהיות השחקן הטוב בעולם!!
ואני לא מגזים תיראו משחק שלו..ומזה באיירן..לדעתי הוא שווה יותר מ-20 מיליון..
למה שהוא יעבור לכזאת קבוצה הביטחון יעלה לו והוא ישחק יותר טוב מעכשיו למרות שהוא סוס!!
לדעתי ביירן לא ישחררו אותו ב20 מיליון.
אם הם ישחררו אותו זה יהיה בהרבה יותר.
Real Madrid ♥
אחי אני התבלבלתי הוא אמר לישט.... זה הרבה.. אמרתי בסופו של דבר זה החלטה של שחקן .. שנה הבאה יהיה כל כך חזקקק בצמפיונס בעזרת השם. .
Siete
גם לי לא נראה שהוא הולך לשום מקום לבאיירן לא חסר כסף היא לא דורטמונט או שטוטגארט....
ריברי היה שחקן העונה בגרמניה והוא תרם הרבה לבאריין אין סיכוי שהם ישחררו ברגע השיא שלו אצלם במיוחד על כ"כ קצת כסף (יחסית)
לדעתי הם ימכרו את ריברי בעונתו האחרונה רק כדי להרוויח עליו כסף...
בכל מקרה העונה אני לא מאמין שישחררו אותו הוא היה השחקן הכי טוב שלהם העונה מה גם שעד שהוא התאקלם הוא שוב יעבור ? לא יודע נראה לי שהוא ישאר שם הוא התחבר לקהל ולגרמניה ועושה רושם שהוא נהנה לשחק לצד שחקנים אדירים כמו טוני , קלוזה וכו'.
בכל מקרה 20 מיליון יורו זו הצעה מאוד מפתה מעניין אם ביירן יקבלו את ההצעה כי זו הצעה גבוהה מאוד .
קרא חוקי חתימות
יברפול חתיכת קמצנים! ב20 מיליון קונים שחקן בינוני פלוס ולא את הכי טוב בקבוצה!