קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 19:47
  2. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 20:03
  3. [שאלה]בקשר לRED HOT CHILI PEPPERS
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 22:23
  4. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

שאלה בקשר ליחידות מודיעין/8200 וכדומה...

ברירת מחדל שאלה בקשר ליחידות מודיעין/8200 וכדומה...

יש לי פרופיל 97 והיום גיליתי שיש לי גם קבא 56 ודפר 80..
    רציתי ללכת לאחת הסיירות המובחרות אבל יש לי משקפיים שחוסמות הכל |: (כמעט הכל)
    והחלטתי שבצבא אני אעשה את הדבר הכי טוב שאני יכול... אבל הקטע הזה ביאס לי את כל הקטע של הקרבי כי רציתי ללכת לסיירת מובחרת (לא מפקפק באף אחד מהגדודים האחרים.. כולם עושים עבודת קודש) ואז התחלתי לברר על מודיעין ו8200 וכאלה... שזה בעצם הכי גבוה של "הצד השני".
    תלפיות נראה לי מקום של חנונים מטורפים שרק רוצים לעשות מהצבא קריירה... ולגמור לימודים בשביל לעשות תואר בצבא ולהמשיך ללמוד במסגרת חיצונית זזה לא ממש מה שאני רוצה..

רציתי לדעת האם זה ככה גם ב8200, או בחלקים ממנו? והאם אני יכול להתקבל בכלל עם פרופיל 97 למודיעין ותפקיד עורף גבוה?
    הבעיה היחידה שלי היא בלימודים בבצפר... והבנתי שזה משפיע גם על כניסה לכמה מוסדות בצבא - יש לי ציונים ממוצעים+ של 80-90 בהכל והבנתי שיש דברים שצריך 90+ בשבילהם?
    תודה לעונים.. ואיי נראה לי אני רשום פה שנים עם המשתמש הזה..
    נערך לאחרונה על ידי amitur91; 03-06-2008 בשעה 11:30.

2. קישורים ממומנים

הצבא לא מסתכל על הציונים שלכם בבית ספר....צאו מזה...
    ובוא נתחיל מזה שנשמע ממך כיאלו אתה במצב כל כך טוב ואתה רק יכול לדוג את המקום בו אתה רוצה להיות,
    אז אני אגיד לך ככה... אתה טועה.
    תגיד מה שאתה רוצה על תלפיות אבל בכל מחזור (בכל שנה) מגיעים לשם בערך ה15 (אני חושב שפחות אפילו) הכי חכמים בארץ. לא יודעים עליהם כלום ושומדבר.
    בנוגע ליחידות אחרות ב8200 אתה צריך קודם שיזמנו אותך ושם כבר יבחנו אותך לגבי ההתאמה שלך,
    הציונים בבית ספר לא מענינים אך אחד רק ציוני הקב"א והדפ"ר שפותחים לך את הדלת למקומות האלו.
    כלומר אם באיזה יחידה ב8200 מעוניינים באנשים שלפחות יש להם קבא 56 דפר 80 אז אתה תעלה בדוח שלהם אתה תקבל זימון ושם כבר אתה מתחיל מ0 ביום הזימון שלך.

אז קודם תראה אם בכלל יזמנו אותך(אם לא תנסה לשלוח פקסים/התקשר)
    על מנת לבקש זימונים כאלו ואחרים ואז שם כבר תראה את היכולות שלך.

קראתי באינטרנט שנגיד לתלפיות צריך מתמטיקה ופיזיקה מעל 80 או משהו כזה?..
    אני ממש לא חושב שאני יכול לדוג את הדברים שאני יכול לבחור, אבל בשונה מקרבי שאני חסום על דברים עוד לפני שהתחלתי בגלל בעיית עיניים כאן אין לי את החסימה הזאת.
    אני לא מפקפק אפילו לשניה באנשים שמגיעים לשם.. אבל רוב האנשים שאני מכיר שמכוונים לשם (חוץ מאחד שבאמת מגיע לו כי הוא גאון בלי חרטא) כמעט כולם זה חרשנים בלי הרבה טאקט שמטפסים על אחרים בשביל הישגים.

ובקשר לזימונים כאלה, יש דרך להתכונן אליהם...? נגיד בקטע של מחשבים אני אצטרך להגיע לשם עם ידע כלשהו בשפת תכנות? כי מה שלומדים במחשבים בבצפר זה דיי חרטא.. (לפחות אצלנו)

תלוי לאיפה... ב8200 יש לך את פרויקט גאמא שאליהם אתה צריך להגיע מעמדה מאוד גבוהה,
    כלומר לדעת הרבה. הרבה מאוד. כלומר לא מספיק זה שלמדת מדעי המחשב בביצפר ולא מספיק שאתה מתכנת אחרי הצהריים ולא מספיק שאתה עובד בחברה ועשית פרויקטים.
    אתה צריך היות תותח על, אני אישית מכיר שני ילדים מהשכבה שהגיעו לשם ואני לא יבוא ויגיד לך למה הם ואני לא... זה כי הם באמת כמה רמות מעל תותחים .
    בקשר לדוגמא ממר"ם שגם אם למדת נגרות בתיכון אתה יכול להתמיין לשם במידה ויש לך נתונים(54 על 60 לפחות ופרופיל 64 או כל סעיף פוסל מקרבי) ואתה מגיע לשם ליום מיון אחד ומספיק שיש לך אינטילגנציה ואתה שם.
    אבל להיות שם זה להיות שם ורק שם קבע וקורס
    ארוך שמוציא לך את החשק.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי Xn4T צפיה בהודעה
    תלוי לאיפה... ב8200 יש לך את פרויקט גאמא שאליהם אתה צריך להגיע מעמדה מאוד גבוהה,
    כלומר לדעת הרבה. הרבה מאוד. כלומר לא מספיק זה שלמדת מדעי המחשב בביצפר ולא מספיק שאתה מתכנת אחרי הצהריים ולא מספיק שאתה עובד בחברה ועשית פרויקטים.
    אתה צריך היות תותח על, אני אישית מכיר שני ילדים מהשכבה שהגיעו לשם ואני לא יבוא ויגיד לך למה הם ואני לא... זה כי הם באמת כמה רמות מעל תותחים .
    בקשר לדוגמא ממר"ם שגם אם למדת נגרות בתיכון אתה יכול להתמיין לשם במידה ויש לך נתונים(54 על 60 לפחות ופרופיל 64 או כל סעיף פוסל מקרבי) ואתה מגיע לשם ליום מיון אחד ומספיק שיש לך אינטילגנציה ואתה שם.
    אבל להיות שם זה להיות שם ורק שם קבע וקורס
    ארוך שמוציא לך את החשק
    .
    בזמן שמישהו יעשה 3 שנים צבא, יצא לטיול או יחסוך כסף (עוד שנה), ילמד 3-4 שנים, יקח לו בערך 7 שנים בלי ניסיון ובלי כלום.
    אם תלך לממר"ם אתה יכול תוך 7 שנים לצאת עם תואר ראשון ו-6 שנות ניסיון.
    נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 03-06-2008 בשעה 12:33.

אז בוא אני אגיד לך משהו
    NoiTuloVe

נתחיל מזה... שממר"ם לא נותנים לך שום תואר אקדמי!
    אלא אך ורק את התואר :"בוגר ממר"ם"
    שלדוגמא בחו"ל אתה יכול לנגב איתו את התחת.
    אכן אתה יכול לללמוד תוך כדי זמן הקבע, אך תביא לי בן אדם אחד שיכול לעושת תואר במדעי המחשב
    בטכניון בזמן שהוא עושה שירות קבע בממר"ם שזה עבודה מ8 בבוקר עד 18 בערב,
    בלתי אפשרי!

לכן אני אתן לך דוגמא, לעשות ממרם זה חצי שנה קורס קדם צבאי (פז"ם לא דופק)
    אחרי זה 3 שנים שירות , ולאחר מכן 3 שנים קבע..
    במידה והתגייסת בגיל 18 (שבד"כ מתגייסים יותר מאוחר אבל בוא ככה ניתן ך...)
    אתה יוצא מהצבא בגיל 24... בלי שום תואר אקדמי... במידה ותרצה תואר אקדמי? אין בעיה...
    קודם אתה רוצה לנסוע לחול לנוח מכל החרא הזה אתה בערך בן 25 כבר אחרי פסיסומטרי...
    4 שנים תואר אתה בן 29 ורק יוצא לעבודה... אז נכון מלא נסיון ממר"ם ותואר אבל תעשה לי טובה
    אתה בן 29.

במידה ועשית 3 שנים צבא רגיל יצאת בין 21 עשית פסיכומטרי וטיול לחול אתה בן 22 ואז תואר אתה בן 26
    הרבה יותר נורמלי... זה נראה לי מסלול יותר נורמלי... אחרי יום בצבא אתה מתחיל לספור לאחור...
    לספור 6 שנים לאחור זה קשה כפליים מלספור 3.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

אז בוא אני אגיד לך משהו
    NoiTuloVe

נתחיל מזה... שממר"ם לא נותנים לך שום תואר אקדמי!
    אלא אך ורק את התואר :"בוגר ממר"ם"
    שלדוגמא בחו"ל אתה יכול לנגב איתו את התחת.
    אכן אתה יכול לללמוד תוך כדי זמן הקבע, אך תביא לי בן אדם אחד שיכול לעושת תואר במדעי המחשב
    בטכניון בזמן שהוא עושה שירות קבע בממר"ם שזה עבודה מ8 בבוקר עד 18 בערב,
    בלתי אפשרי!

לכן אני אתן לך דוגמא, לעשות ממרם זה חצי שנה קורס קדם צבאי (פז"ם לא דופק)
    אחרי זה 3 שנים שירות , ולאחר מכן 3 שנים קבע..
    במידה והתגייסת בגיל 18 (שבד"כ מתגייסים יותר מאוחר אבל בוא ככה ניתן ך...)
    אתה יוצא מהצבא בגיל 24... בלי שום תואר אקדמי... במידה ותרצה תואר אקדמי? אין בעיה...
    קודם אתה רוצה לנסוע לחול לנוח מכל החרא הזה אתה בערך בן 25 כבר אחרי פסיסומטרי...
    4 שנים תואר אתה בן 29 ורק יוצא לעבודה... אז נכון מלא נסיון ממר"ם ותואר אבל תעשה לי טובה
    אתה בן 29.

במידה ועשית 3 שנים צבא רגיל יצאת בין 21 עשית פסיכומטרי וטיול לחול אתה בן 22 ואז תואר אתה בן 26
    הרבה יותר נורמלי... זה נראה לי מסלול יותר נורמלי... אחרי יום בצבא אתה מתחיל לספור לאחור...
    לספור 6 שנים לאחור זה קשה כפליים מלספור 3.
    נתחיל מזה שהקבע הוא 2.5 שנים ולא 3, ככה שבסה"כ כולל הקורס זה 6 שנים.
    בקשר לתואר, אתה יכול להתחיל אותו בשנת השירות השלישית, ככה שעד סוף 6 שנים אתה יכול לסיים אותו. נכון ששנה ראשונה זה שירות חובה, ואתה טוחן ולא נח, אבל אח"כ בשירות הקבע אתה מקבל תנאים יותר נוחים. לפי מה ששמעתי, אתה לא בא כל יום לצבא. אני מכיר אחד שעכשיו הוא בן 23 והוא בשירות קבע בממר"ם. הוא עושה מהצבא בערך 30 לחודש והוא עובד בעוד עבודה שם הוא מרוויח 60$ לשעה. אז במקום העבודה הזאת מישהו אחר יכול להתפנות לעשות תואר, ולצאת אחרי 6 שנים עם תואר על חשבון הצבא. ובנוסף הניסיון של ממר"ם..

טחינה, טחינה אבל אח"כ חוטפים אותך, ואתה מסודר לכל החיים.

אוי אתה כזה פאטי... אלק עושה 30 לחודש... אם אתה התכוונת שהוא עושה 30,000 שקל לחודש אז באמת שאין לי שיחת דיבור איתך כי טייסים לא מרוויחים כאלו סכומים שכח מזה.
    וכן אני חישבתי 6 שנים כולל הקורס מה זה לא זמן?
    והנה הוא בן 23 ולא סיים צבא זה אומר הכל.
    ואתה לא מבין משמעות של תואר אתה חושב שזה כמו עבודה אתה לא מבין בכל כמה זה קשה..
    מה זה עבודה מה אתה חושב שהוא יכול להחליף את זה?
    הוא עובד כי הוא יודע שהוא לא יכול בתנאים האלה לעשות תואר מה אתה חושב שהצבא פראיירים?!
    בכוונה הם לא משחררים אותו... אז אתה עוד טוען שהוא ירוויח 30 אלף שקל ויבוא וילך מתי שבא לו? תעשה טובה.
    ברור שהתנאים שלו השתפרו מאז שהוא היה טוראי, אבל הוא כל יום בא מ8 עד 5 בערב אני מבטיח לך,
    בתנאים האלה אי אפשר ללמוד אפילו במכללה פשוטה.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

אוי אתה כזה פאטי... אלק עושה 30 לחודש... אם אתה התכוונת שהוא עושה 30,000 שקל לחודש אז באמת שאין לי שיחת דיבור איתך כי טייסים לא מרוויחים כאלו סכומים שכח מזה.
    הוא עובד כי הוא יודע שהוא לא יכול בתנאים האלה לעשות תואר מה אתה חושב שהצבא פראיירים?!
    בכוונה הם לא משחררים אותו... אז אתה עוד טוען שהוא ירוויח 30 אלף שקל ויבוא וילך מתי שבא לו? תעשה טובה.
    ברור שהתנאים שלו השתפרו מאז שהוא היה טוראי, אבל הוא כל יום בא מ8 עד 5 בערב אני מבטיח לך,

הבחור עובד בחברה של אבא שלי, והוא נוהג על מכונית שעולה קרוב ל-400,000 שקל. מאיפה הוא הביא את הכסף אם הוא בן 23 והוא תכניתן בממר"ם?
    ואני יודע מזה תואר, כי גם אני למדתי באוניברסיטה, אמנם רק חצי שנה אבל מספיק זמן כדי לראות מזה אוניברסיטה.
    ולא אמרתי שהוא הולך ובא מתי שבא לו, אמרתי שהוא לא כל השבוע בבסיס, ויש לו ימים פנויים.

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

דבר ראשון - כמעט כל בנאדם שגומר קורס ממר"ם יעשה תואר תוך כדי השירות הצבאי שלו. יום שישי חופשי + חצי יום שהצבא מחויב לתת נותן לך בסופו של דבר תואר. מי שעובר את הקורס הזה יצליח ללמוד כל דבר גם בתנאים הכי דפוקים תאמין לי. דבר שני - התואר בוגר ממר"ם גורם לכך שמתי שאתה יוצא מהצבא אתה לא מחפש עבודה, העבודה מחפשת אותך. לגבי המשכורת בקבע לדעתי לא יכול להיות שכר כמו שציינו פה...
    באים מ8-9 עד 5-6 בשירות רגיל של בוגר ממר"ם..יש כאלה שיותר זמן.

ומדברים פה על טיול אחרי צבא...יכולים לעשות את זה אחרי אבל גם יכולים לקחת חופשה לטיול גדול תוך כדי הצבא זה לא כזה משנה. העיקר להשיג את המקצוע.

א. אתה יכול לבקש להיות חריג סיירות זה תלוי במספר של המשקפיים שלך (אני עשיתי את זה עם מספר 1.75 וקיבלתי)
    ב. יש יחדות מודעין הרבה יותר טובות מ8200 אבל הבעיה בכל יחדות המודעין שכמעט אף פעם לא לוקחים אנשים עם פרופיל 72 ומעלה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,190 | הודעות: 8,150,772 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect