שאלה מה קורה כשלא מגיעים לבגרות? ואם אני מגיעה אז מה קורה כשאני מגיש דף ריק אני מקבל 0 או כאילו אף פעם לא למדתי את המקצועה לא כתוב כלום בכלל.
שאלה מה קורה כשלא מגיעים לבגרות? ואם אני מגיעה אז מה קורה כשאני מגיש דף ריק אני מקבל 0 או כאילו אף פעם לא למדתי את המקצועה לא כתוב כלום בכלל.
|
|
אז אתה מקבל 0 בבגרות. יהיה לך נכשל במקצוע הזה. ואם זה מקצוע חובה לא תקבל תעודת בגרות.
טעות בידכם
אם הוא מגיש טופס ריק
כלומר 0 פוסלים את הבחינה...
כדי שיחשיבו שהוא בכלל עשה את הבחיה צריך לקבל 5 נקודות או משו כזה...
אם אתה בכלל לא בא ולא ניגש אז פשוט אין לך את המקצוע הזה-אם זה מקצוע בחירה
אם זה מקצוע חובה אין לך תעודת בגרות עד שאתה עושה את המקוצע הזה...
נערך לאחרונה על ידי MuLtI-FoCaL; 19-06-2008 בשעה 14:04.
אני לא מאמין לשטויות שאני רואה כאן...
מה אתם דפוקים?
בכל בית ספר אינטרני אתה מוגש למקצועות מסויימים...עשית מגן, ואתה בא לעשות בגרות.
ממשרד החינוך נמצא כי אתה מוגש על ציון מסויים [מ0 עד 100] זה אומר שאם לא תבוא למגן יהיה לך 0 אני מאמין....קיצר...משרד החינוך יודע כי הילד X צריך לבוא לבגרות..אם הוא לא הגיע, עושים שכלול של 0 וציון מגן...עושים ממוצע של 70% מול 30% אם אני לא טועה [70 אחוז זה הבגרות] בגלל שיש הפרש גדול בין מגן לבגרות ואז יש לך ציון...
אתה יכול לשפר אותו במועד הבא - חורף או קיץ..אם אתה ב-יב' אתה יכול רק להשלים אחרי צבא.
כל עוד אתה בבית ספר אתה יכול לעשות כמה מועדים שתרצה והגבוה מבינהם נלקח בחשבון
נערך לאחרונה על ידי אור.; 19-06-2008 בשעה 15:53.
אני לא בטוח במה שאתה אומר אור
אני יודע שיש אחוז חסימה בבגרות..
יש אחוז חסימה במגן
נגיד ויש לך נכשל במגן אתה לא יכול לגשת לבגרות
ואם יש לך 0 בבגרות פוסלים לך את הבגרות...
אני לא הכי בטוח בזה אבל אם אני לא טועה זה ככה..
פיי תודה אם מישהוא בטוח אני אשמח לתשובה למה זה מזה חשוב לי יש לי מיקצועה שאני לא יודע איך להיפתר ממנו
תשאל מישהו ממשרד החינוך או איזה מורה או מזכירה או מנהלת או רכזת מהבית ספר שלך-הכי טוב!
יום טוב ידידיי הנכבדים...
מי יתן וצחנת הגרביים לא תאפוף את גופכם
אני ממש לא חושב על הקטע של ה70% 30% .. יש דבר שנקרא ביטול מגן וזה קורה אם יש הפרש גדול -שכבתי- בין המגן לבגרות.
בכל מקרה מה זה משנה אם הוא מגיש ריק או לא מגיע וזה מקצוע חובה אז יש לו שם 0 (הוא לא יוכל לעבור בכל מקרה גם אם זה 50% מגן 50% בגרות, גם אם יש לו מגן 100.