המנהלת שלי בעבודה התקשרה כדי שאני אקבע משמרות והתחלתי להתבלבל לה עם הימים ועם המבחנים שיש לי ובקיצור יצאתי מה זה מטומטם. היא אמרה לי בסוף "מוזר שאני יודע מתי הבגרויות שלך ואתה לא"
אחרי זה חבר שלי הציע ללכת לקניון עם עוד כמה ילדים, שמתוכם אני בערך שונא את כולם אבל לידידה שלי יש יומולדת אז אני אהיה שם. וגם בקניון עובדות חד פעמי היום כמה עובדות מהחנות שאני עובד בה אז חשבתי ללכת ולהגיד שלום ולצחוק על זה שיצאתי מטומטם עם המנהלת וכו'. אני כלכך מעריך אותן וכיף לדבר איתן וזה היה יכול להרגיע אותי, אבל אז התקשרתי לאבא שלי לשאול אותו אם הוא יכול להסיע אותי והוא ישר אמר "אבל יש לך בגרות מחר!!" ומה כאילו אני לא יודע שיש לי בגרות? אני לא יודע שאני צריך לחזוק מוקדם? ופאק איך זה עצבן אותי..
בסוף לא הלכתי לקניון, אבל מעצבנת אותי המחשבה שהילדים שאני שונא יבואו לאותה חנות בקניון ויגידו על העובדות "וואי כוסיות אלה" ופאאק אני אכניס להם מכות.. אני יודע שזאת רק מחשבה אבל אני עצבני עד כדי כך שאני בטוח שזה יקרה.. סעמק
טוב אני לא יודע אם הבנתם משהו אבל בקיצור יצאתי מטומטם ולא יכולתי לצחוק על זה, לא הלכתי לקניון ואני לא שם כדי למנוע מהחבורה הזאת שאני שונא להתחיל להתחכם

ציטוט ההודעה