אני מוכר את הסרט Super Hero בכיכובו של דרייק בל ב50 נק'...
ההורדה בלינק 1..!!!!
והסרט שוקל קצת פחות מ500MB
סיקור קטן:
תקציר / סיקור לסרט:
שם הסרט: סופרהירו/Superhero Movie
ז'אנר: קומדיה
אורך הסרט: 85 דקות
שפת הסרט: אנגלית
שנת יציאה: 2008
שחקנים: דרייק בל, לסלי נילסן, שרה פקסטון, פמלה אנדרסון.
הסרט סופר-הירו הוא פארודיה על סרטי גיבורי על בסרט. צוחקים בין היתר על באטמן ארבעת המופלאים ספיידרמן ועוד.
ריק הוא תלמיד לא ממש מקובל בחברה והוא גם המכונה ה"לוזר" של הבית ספר.
ריק, נעקץ על-ידי שפירית בטיול למעבדות שקשורות ביצירות גנטיות.
הפארודיה פה שהוא נעקץ זה, על ספיידרמן כמובן(שנעקץ על-ידי עכביש) לאחר שהוא, נעקץ על-ידי השפירית ריק מפתח יכולות של גיבור על כמו טיפוס על קירות,עצירת סיכות,כוח אדיר וחזק, ועוד.
ריק, בעונה לעצמו חליפה החליפה בנויה ממשו כמו של באטמן וספיידרמן ביחד וזו גם פארודיה
ריק, לאחר שהוא, מפתח את היכולות מתחיל להציל אנשים מסכנות ועוזר לכוחות המשטרה.
מישהו, בשם לנדרס, אשר המכונה "שעון החול" מתחיל לחפש, את ה-"שפירית" השפירית הוא ריק, למי שלא שם לב "שעון החול" מוצא אותו, לבסוף ונלחם בו אך ה-"שפירית" עושה את העבודה ומצליח לנצח אותו.
בנוסף, לזה ריק, מאוהב במישהי, אשר מאוד, מקובלת בחברה.
דמיות:דרייק בל - ריק
לסלי נילסן - אבא של ריק
הסבר על הסרט:הסרט, סופרהירו הוא, סרט פארודיה על גיבורי על כמו ספיידרמן,באטמן,ארבעת המופלאים,אקס מן,ועוד...
את הסרט, יצרו והפיקו האנשים שיצרו את 5 הסרטים המצליחים שהם גם פארודיות סרטי, "מת לצעוק".
אנשים, שראו את, הסרט מאוד, המילצו עליו בגלל שהסרט, הוא קומדיה סרט קל ונחמד.
הסרט, מומלץ לכל המשפחה, למשל שאני הייתי בסרט היו, בתוך האולם משפחות שלמות שצחקו ונהנו מהסרט, הסרט הוא לכל גילאים, ומומלץ.
אני, מאמין שהסרט יעומד לאוסקר הבא, ואולי ייזכה באיזשהו פרס.
חוות דעת על הסרט:הסרט, הוא מאוד מצחיק ומומלץ, לכל המשפחה ולכל הגילאים, מגיל 3 ומעלה אני, מאמין שגם הקטנטנים יצחקו.
אני, ראיתי את הסרט, בקולנוע ואני, יכול להגיד לכם שמומלץ, לראות אותו, בקולנוע ולהנות יותר ויותר.
אני, אהבתי את השילוב של כל, כוכבי העל בשחקן אחד שזה מאוד מאוד יפה.
אני, אישית נהנתי וממליץ, לכל אחד ללכת אליו.
סיכום:הסרט, סופרהירו הוא, סרט פארודיה קומדיה, על גיבורי על מוכרים.
אז.. יאללה לקנותת!!!!!!!!
בגלל שלא קונים.. הסרט ירד ל10 נק'!! ואיכות XviD
תקנו :]