מורה שואלת תלמיד : מי מייצר את החשמל? התלמיד עונה: הזונות. המורה : מי אמר לך את זה? התלמיד : אבא שלי. כשהיה הפסקת חשמל הוא אמר: הזונות האלו שוב הפסיקו ת'חשמל!!!
===
איש אחד קונה מכונית ספורט יקרה, עלתה 500,000$. נסע, נסע, נסע עד שעצר אותו שוטר. השוטר אומר לו: "אני מחרים את המכונית". הנהג מתחנן, והשוטר אומר לו שאם הוא יענה על חידה האוטו שלו. השוטר שואל: "אתה הולך בטיילת פתאם אתהרואה שתי אורות, מה זה?" האיש אומר: "זה קל, אוטו" השוטר:"איזה אוטו, מיצובישי, סובארו..." האיש מתחנן לעוד צ'אנס והוא מקבל אותו. השוטר שואל:"אתה הולך ברחוב פתאום בא אליך אור אחד, מה זה?" האיש: "זה קל, אופנוע" השוטר אומר:"איזה אופנוע? סוזוקי, יאמהה...." האיש אומר שהוא ישאל את השוטר חידה. האיש שואל:"אתה הולך בחוף ים פתאום אתה רואה אחת פצצה ערומה מה זה?" השוטר:" זה קל, זונה." האיש עונה, אבל איזה זונה: אמאש'ך, אחותך.."
===
צרפתי איטלקי וישראלי מספרים איך הם גורמים הנאה לאשה: אומר הצרפתי: אני שופך עליה שמפניה בכל החורים בגוף, אחר כך מלקק את זה והיא משתגעת. אומר האיטלקי: אני עובד עם ספגטי, מכניס את הספגטי לכל החורים שלה ואחר כך מוצץ, היא משתגעת. אומר הישראלי: אצלינו כלום, זיון רגיל, בסוף אם אני מנגב בוילון, היא משתגעת.
===
שחרחורת, ג'ינג'ית ובלונדינית מתקבלות לעבודה חדשה. כעבור כמה ימים הן שמות לבשהבוסית שלהן יוצאת מוקדם מדי הביתה. יום אחד אמרה השחרחורת: "זה לא פייר, ממחרבואו גם אנחנו נבריז מוקדם". למחרת, כ-5 דקות לאחר שהלכה הבוסית, הלכה השחרחורתלמספרה, הג'ינג'ית לקניון והבלונדינית הביתה. כשהגיע הבלונדה הביתה, ראתה את בעלהבוגד בה עם הבוסית שלה, וברחה משם מהר. למחרת, אחרי שהבוסית הלכה אמרה הג'ינג'ית: "בואו נבריז שוב ,זה הלך מצוין". "מה פתאום?!", אמרה הבלונדינית, "אתמול הבוסיתכמעט תפסה אותי מבריזה!"
===
ערבי נוצרי וישראלי הולכים בג'ונגל.
פתאום תופסים אותם שבט קניבאלים,שהשבט מביא אותם לראש השבט אז ראש השבט אומר נעשה חגיגה גדולה ונאכל אותם.
בנתיים תתלו אותם.הנוצרי ישראלי והערבי צועקים: "בבקשה תן לנו בקשה אחרונה לפני שתאכל אותנו כדי להציל אותנו", ראש השבט אומר להם: "אם תתנו לי משהו יותר טעים מבשר אדם אז אני אשחרר אתכם".
הנוצרי מביא לראש השבט לאכול תותים ראש השבט טעם ומיד ירק, הוא אמר למשרתים שלו:"דחפו לו את כל התותים בתחת" הנוצרי צועק בוכה ומת.
אחרי זה הישראלי נותן לו לאכול זיתים הוא יורק,ואומר:"תדחפו לו את כל הזיתים בתחת" דוחפים והישראלי מתחיל לצחוק הם אומרים לו "למה אתה צוחק?
אז הישראלי אומר: " אני רק חושב על הערבי שמביא אבטיחים".
===
בלונדינית חכמה, בלונדינית טיפשה ושלגיה הולכות ביער. הן מוצאות 100 ש"ח מי מרימה
? הבלונדינית הטיפשה כי בלונדינית חכמה ושלגיה יש רק באגדות...
===
מודיעים לכורדי שאמו בת השמונים נפטרה. ברגע שהוא שומע את הבשורה הוא פורץ בבכי ואף אחד לא מצליח להרגיע אותו. אחרי יום שלם של בכי ללא הפסקה הכורדי נרגע, ואפילו אומר לסובבים כי אמו היתה חולה ועדיף שהיא נפטרה - כך תסבול פחות.לפתע מתקבלת שיחת טלפון. הכורדי עונה וכשהוא מנתק הוא פורץ בבכי מר בשנית.שואלים אותו: "מה קרה עכשיו? למה אתה שוב בוכה?".
תהנוקרדיט לאתר funny.co.il (:

קרדיט לאתר funny.co.il (:

ציטוט ההודעה