קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 12-01-2012, 02:41
  2. שאלה - צו ראשון
    על ידי yttt בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 19-07-2007, 13:58
  3. [שאלה] צו ראשון
    על ידי Beauty_Angel בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 23-03-2007, 22:19
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-01-2007, 19:08
  5. [שאלה] צו ראשון .
    על ידי ABCF בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-10-2006, 16:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[שאלה] צו ראשון ומה בדיוק קורה שם

ברירת מחדל [שאלה] צו ראשון ומה בדיוק קורה שם

דבר ראשון אני בן 16, נולדתי ב4.11.1991 ועדיין לא קיבלתי צו ראשון וכל החברים שלי קיבלו ואפילו לרובם יש כבר תאריך גיוס ואני גם רוצה!!!!
    טוב, כמה דברים שתסדרו לי בראש, אני רוצה משהו של מחשבים, מודיעין, טייס או משהו מובחר אחר (כדי שלפחות ב3 שנים האלו יתייחסו אלי בכבוד), לפי הסדר שרשמתי..
    קיצור איך זה עובד? אני בן אדם דיי חכם, עשיתי מבחן IQ לפני שנה ויצא 132 וזה נחשב דיי טוב, אני תלמיד עם ממוצע 80 (חוץ מלשון, היסטוריה, ספרות וכנראה אזרחות) לומד 5 בפיזיקה, מחשבים, אנגלית, מתמטיקה, קיצור לא מישהו מפגר ונראה לי ישלי סיכוי טוב למודיעין ולמשהו של מחשבים...
    אבל מצד שני ישלי פרופיל 97 בטוח, ולפי מה שהבנתי למודיעין ולמשהו מחשבים לא מתקבלים עם 97, זה נכון?
    כמה אנשים מתקבלים לטייס כל שנה?
    ואם אני לא מצליח מחשבים, מודיעין או טייס, איזה יחידה מובחרת כדי ללכת? חשבתי על עוקץ כי אח שלי שם והוא עושה חיים, מה עוד יש שדיי כיף?
    תודה וסליחה על כל החפירה

2. קישורים ממומנים

מאיפה כל השאלות האלה חח
    טוב נתחיל לעשות עם זה סדר.

קודם כל, אתה בן 16 ולפי מה שאני מבין עוד 4 חודשים יש לך 17. אל תיבהל מזה שלא קיבלת צו ראשון עדיין, אני מניח שתקבל בסבב הבא. מקבלים באיזור גיל 17, קצת לפני קצת אחרי.
    טוב, מה שאתה צריך לעשות זה לעשות את הצו ראשון טוב. מה הכוונה? להשקיע מאוד במבחנים כדי שתוציא דפ"ר גבוה (מאוד משפיע לגבי המיונים למודיעין, מחשבים וטייס).
    עכשיו לגבי מחשבים אני אתן לך 2 אופציות של מסלולים מובחרים של מחשבים.
    1. גאמא - מסלול במודיעין, אפשר להתקבל גם עם פרופיל 97, דורש ידע מוקדם (אתה מרחיב מחשבים אז יש לך את הידע הדרוש, אם תגיע למבחנים אני כבר אסביר לך עליהם מעט).
    2. ממר"ם - לגבי זה, בדר"כ מקבלים אנשים עם פרופיל 64, אין צורך בידע מוקדם (תלוי במסלולים כמובן, עם הידע שיש לך אתה תוכל להגיע להיות מתכנת שזה הכי טוב). לפי מה שאתה אומר יהיה לך פרופיל 97 לכן מה שאתה צריך זה להגיד לה בראיון אישי שאתה מאוד רוצה לנסות להתמיין לממר"ם.
    לגבי מודיעין יש מסלולים כמו חבצלות, שחקים וכאלה, מסלולים מאוד יוקרתיים ומומלצים.
    עוד מסלול שאני לא יודע אם שמעת עליו קוראים לזה תלפיות, אלה הלימודים הכי גבוהים שיש בצבא, מתקבלים לשם החכמים שבחכמים. זה מסלול משותף של חיל האויר וחיל המודיעין שבו אתה לומד 3 שנים ומוציא תואר משולש.
    לגבי טייס, לפי הנתונים שלך סביר להניח שתקבל זימון. כמו שאמרתי לך, תשקיע בצו ראשון במבחנים ובראיון כי זה ישפיע על הקב"א שלך ואם תקבל זימון או לא.
    עוד יחידות מעניינות? אני מניח שהכיוון שלך זה קרבי לפי זה שאתה רוצה עוקץ.
    כשתגיע לי"ב תקבל זימון ליום סיירות (אם הפרופיל והקב"א שלך מתאימים). מהיום סיירות אפשר להגיע למטכ"ל\שלדג, שייטת 13, קורס חובלים. גיבושי המשך - 669 צוללות ושלדג (לגבי שלדג אני די בטוח שביטלו את הגיבושון המשך הזה אבל נניח שיש חח)
    לאחר מכן אפשר לקבל ראיונות לאגוז\צנחנים.
    יחידות מיוחדות שיש זה מגלן, דובדבן (נמצאות בצנחנים) עוקץ (דרך כפיר) אגוז (דרך גולני) ימ"ס (דרך מג"ב) מיתר\מורן (דרך תותחנים) יהל"ם ובתוכה סיירת יעל (דרך הנדסה קרבית) וכמובן שלחלק מהחטיבות יש גם את הגדס"רים שלהם (פלס"ר פלחה"ן עורב פלנ"ט...)

כל מה שרשמתי לך פה זה בגדול, אם אתה רוצה הסברים לגבי יחידות מסויימות או מסלולים מסויימים אתה יכול לבדוק באינטרנט או לשאול ואני אביא לך מידע קצת יותר ספציפי.

ישי התותח

אני לא רוצה קרבי כמו אגוז , דובדבן וכל אלה...
    אני רוצה משהו שלא ממש עושים משהו אבל זה נקרא מובחר (כמו עוקף, אח שלי פעם ב... הולך לעזה סתם יורים על אנשים וחוזרים חחחח)...
    ואתה יכול להביא לי פירוט על לו"טר (לוחמה בטרור), בן דוד שלי היה שם ולפי מה שהבנתי הוא פשוט היה מרביץ לחדשים ומלמד אותם קרב מגע ושטויות כאלה וזה נשמע לי ממש ממש כיף, מה צריך בשביל זה?
    המטרה שלי זה לצאת לצבא מוכן לחיים, זה למה שאני רוצה איזה מחשבים או מודעין או טייס, ואם זה לא יקרה אז משהו קרבי כי אז יש לך קל מידי הקלות כי היית בקרבי מובחר. אני דיי מתוכנן בחיים, לא אוהב "לזרום", אני אוהב שהם מונח לפני ואני רק צריך לבחור ככה אני רוצה שיהיה לי אחרי צבא חחחח

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    גולני-כי הגהנום בשיפוצים

יש לך מספר במשקפיים או סעיף אחר?

לוט"ר? לעבור גיבוש בכפיר ולהתקבל ללוט"ר זה מה שצריך.

ישי התותח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,110 | הודעות: 8,151,692 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect