היתה לי ידידה ממש טובה שהינו מדברים כל היום צוחקים והכל
התאהבתי בה לפני שנה+- ואמרתי לה את זה חודש-חודשים אחרי
הכל היה סבבבה היה רגיל דיברנו צחקנו
והרגשתי שהדבר הזה הצחוקים הדיבורים גורמים לי יותר לאהוב אותה
וזה השפיע לי על הלימודים..
אז רציתי לקחת הפסקה בשביל לשכוח אותה וזה קרה לפני בערך חודשים-שלוש
בגלל איזה סיפור שחבר שלי אמר לי עליה ודווקא די שמחתי כי היה לי הזדמנות ל"נתק את הקשר" כאילו...
היא קצת התבאסה מזה אבל הסברתי לה שאני צריל לקחת הפסקה בשביל לשכוח אותה ומאז לא הסתכלנו אחד על השני
לאט לאט זה באמת הצליח לי הצחתי טיפה לשכוח ממנה השתפרתי יותר בלימודים היה לי תעודה די טובה...
הצחתי לשכוח ממנה לאיזה חודש-חודשיים ועכשיו ביומים-שלוש האלה אני מרגיש שאני מתגעגע אליה וגם כאילו שוב מתחיל לאהוב אותה ואני לא רוצה עוד פעם להשלים איתה ואז עוד פעם נדבר ניצחק ועוד פעם אני ידרדר בלימודים ואז אני יצטרך לנסות להתרחק ממנה שוב ואני לא רוצה שזה יקרה
גם ככה שנה הבאה הבני זונות של הביחת ספר שלי רוצים לפצל אותנו מ5 כיתות ל4 ובטוח לא ניהיה באותה כיתה שמצד אחד זה כיף שאני לא יראה אותה ולא יוכל כ"כ לחשוב עליה ומצד אחד זה לא כיף כי היה לי כיף לצחוק ולדבר איתה ואני לא יודע כ"כ מה לעשות עם לחזור לדבר איתה אפילו שזה פוגע בי או לא לחזור לדבר איתה (כי אני בטוח שהיא לא אוהבת אותי)וחבל שזהסתם יפגע בי
מה אני יעשה??....
זה כבר כמעט שנה ומשהו ככה ואני פשוט לא מצליח לשכוח אותה רק הצלחתי לחודשיים ואז בחופש הזה זה חזר לי כאילו אני מתגעגע אליה.....
אוף נמאס לי כבר .

ציטוט ההודעה

....תחפש אחרות תאמין לי שלא חסר חחחחחחחח