טוב אז כתוב לי במסך הכחול
PFN_LIST_CORRUPT
מישהו יודע מה זה אומר? איך לתקן?
טוב אז כתוב לי במסך הכחול
PFN_LIST_CORRUPT
מישהו יודע מה זה אומר? איך לתקן?
|
|
בעיה ב I\O(קלט פלט) או בעיה של זיכרונות.. כי המחשב מנסה לכתוב ל PAGE FILE והוא לא מוצא ....
בקיצור
תעשה הגדרות ברירת מחדל בביוס(למקרה של אינפוט אאוטפוט..)
BIOS DEFAULT SETTINGS
תשנה את מיקום ה PAGE FILE לכונן אחר...\
תעדכן אם עובד...
חחחח אתה יכול לתרגם לי את זה לעברית?
חח סתם, אתה יכול להגיד לי איך לעשות ברירת מחדל בביוס??
ומה זה page file? איפה הוא נמצא כדי שאני אעביר אותו?
לא פייגפייל אתה לא מעביר ידנית... שלח לוייפר או למיכאל פרטית יש להם מדריך מוכן...
אם לא תיסדר אני א ביא לך...
וברירת מחדל זה אתה נכנס לביוס לוחץ על DEL כמה פעמים... ואז למטה אם זה ביוס ישן אז למטה יהיה רשום לך כל כפתור מה עושה אז יהיה אחד שיגיד LOAD DEFAULT SETTINGS
אוקיי עשיתי ברירת מחדל לביוס עכשיו נשאר לי לשנות את מיקום ה PAGE FILE לכונן אחר שאין לי מושג איך לעשות..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה לא נראה לי כמו בעיה בRAM ואין קשר לפייג' פייל עד כמה שאני יודע.
לדעתי הבעיה יות קשורה להתקנה פגומה של מערכת ההפעלה או כונן HD דפוק.
קודם כל בדוק שכונן הHD מחובר הלכה דבר שני נסה להיכנס במצב בטוח אם עדיין יש מסך כחול נסה להתקין העתק נוסף של אקספי על כונן אחר ותדאג להוריד גרסא טובה אני ממליץ על הגרסאות של ETH0 ותראה אם גם שם יש את הבעיה
כמו כן נסה לכבות אנטי וירוס פייר וול אנטי ספייוור וכדומה שרצים ברגע בעת הפעלת המצב בטוח.
נערך לאחרונה על ידי MuGi; 05-07-2008 בשעה 23:01.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש לך הגדרות לזה.
קליק ימני על המחשב שלי->
propertis->advance->setting->advance->change
שם תוכל לבחור כוננים בהם תוכל לשים את הפייג'פיילס.
המומלץ בעיקרון הוא בכונן שעליו לא מותקנת המערכת.
מוגי אין מצב שההארדיסק דפוק אולי סקטורים פגומים אבל אם הוא לא היה מותקן כמו שצריך הווינדוס לא היה עולה וסביר להניח שאם הוא היה עולה ה HD היה נשרף.