הרגע קראתי את האשכול על התגובה הישראלית על ההתקפה האיראנית ואני לא מבין תקטע של המנהלים פה... כאילו מה הקטע לנעול ולהמשיך להגיב? מה הקטע לנעול בכלל תאשכול הזה?!?! אף אחד פה לא עובד בכור בלשכת ראש הממשלה או במוסד אז אני מאמין לאף אחד אין ידע כדי לתת תשובות מדוייקות. העניין הוא שהרבה שם אמרו שמועות שהם לפי פרסומים זרים וכן יש להם ביסוס ופשוט באו המנהלים הגאונים ונעלו. למעשה נתנו לעצמם את האפשרות להגיב מבלי שלמשתמשים הנחותים, שלפעמים יודעים יותר בנושא, תהיה אפרות להגיב על הטענות של המנהלים. יש דיון מאוד מסקרן וענייני בנושא אז למה לנעול??!! סבבה, נעלתם, תכבדו לפחות אחד את השני! אתם מנהלים! אתם צריכים לשמש דוגמא אישית לשאר המשתמשים ולא להספים בעצמכם! ואם אתם לא מכבדים אחד את השני ו"שוברים" את המילה אחד לשני אז למה אתם מנהלים?
אני באופן אישי, לא פעיל בפורום. אני רוב הזמן רק מסתכל מהצד ולא משתדל להגיב מפאת חוסר זמן בעיקר. אני לא עוקב אחרי אשכולות וכנראה שגם אחרי האשכול הזה אני לא אעקוב, אבל אני חושב ככה דיי הרבה זמן. המנהלים פה לא משמשים דוגמא נכונה למשתמשים. התואר מנהל או מפקח נושא כבוד גדול וגם אחריות עצומה שדורשת מכם להוכיח שאתם ראויים לו.
תעבירו את ההודעה שלי לאיזה פורום שבא לכם אם אתם לא חושבים שזה המקום המתאים אבל בכל מקרה, קחו לתשומת לבכם.

ציטוט ההודעה