לצהל יש המון טכנולוגיה המון ידע אבל משום מה את הקאסם הוא לא מצליח לנטרל.
דעתכם?
קרדיט למישהו באחת התגובות בוואלה על הכותרת![]()
לצהל יש המון טכנולוגיה המון ידע אבל משום מה את הקאסם הוא לא מצליח לנטרל.
דעתכם?
קרדיט למישהו באחת התגובות בוואלה על הכותרת![]()
נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 11-07-2008 בשעה 12:18.
|
|
בגלל שזה פשוט וזול אז כל כך קשה להתגבר על זה
תראה לי טכנולוגיה שיכולה להתגבר על זריקת אבנים
זאת אותה בעיה
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אוקיי אז באותה מידה אני יכול להגיד לך מטוס F-16 (אני מניח שאתה התכוונת M)
ופקודה לירות כדי להרוג ( קשה רק לפצוע עם דבר כזה )
אבל אני מדבר על המצב שהאבן כבר באוויר
כי כמו שאתה לא יודע מאיפה יורים קסאמים לפעמים אתה לא רואה מראש מאיפה זורקים אבנים
( כאילו .. זה עדיין רק דימוי )
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אלון על איזה M אתה מדבר? :\
לפותח האשכול, לא יודעים מאיפה מתבצע הירי לפני שהוא מתבצע לכן אי אפשר להקדים תרופה למכה (לפחות לא ככה...)
טיל שיפיל קסאם עולה חצי מליון דולר (אני חושב... אבל בכל מקרה, פי 1230913 מעלות הקסאם), לעומת קסאם שמכינים אותו מברזלים של שלטי דרכים וסחוג או משהו כזה, בקיצור, לא משתלם לזרוק טיל כל כך יקר על קסאם כל כך זול.
חוץ מזה, בוא נהיה אמיתיים רגע, על כמה קסאמים שמעת שבאמת פגעו ופצעו? לא שזה בסדר שיורים אותם אבל בתאכלס מעט מאוד מתוך אלה שמשוגרים באמת מגיעים למטרה ועוד יותר מעטים אלה שבאמת עושים נזק לכן לא משתלם בכלל להתחיל ליירט כל קסאם שטס באוויר.
ישי התותח
וואלה אתה צודק הייתה איזה כתבה שאם אנחנו תוקפים באירן אז לא נוכל להתגונן על עצמנו מפני השיאב וכל השאר והוזכר גם העניין שיש לנו בדרום בקאסמים וזה שכתב את הכתבה אמר שככל שנותנים לפלסטינים זמן הם משפרים את המרחק את המהירות ואת הדיוק אז נכון שאתה צודק במשפט שלך אבל הוא גם יכול להפיל אותנו בעתיד .. .
אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש
כיפת הברזל, תבוא לפעולה מתישהו ב2010 =\.
כיפת הברזל זה אחלה 50 אלף דולר כל הפלה ובכלל זה לא הולך לכסות את שדרות.
אבי התכוונתי M16, אתה יודע שהחלום שלי לקחת לסיבוב איזה F16 חחחח לעשות קצת רונדלים מעל עזה.
הבעיה שהבצא שלנו יותר מדי הומנטרי חושבים יותר מדי על האוייב, ביום שיהיו פה פקודות נורמליות זורקים עליך אבנים תירה בשביל להרוג. יורים קאסמים משטחים אזורים אז הכל יהיה אחרת כרגע הממשלה כופה על הצבא להיות יותר מדי הומנטרי חושבים על האויב ולא על האזרחים שלנו. ראש הממשלה לא רוצה כותרות מעדיף שקט וכמו שזה נראה לא ממש מעניין אותם אם חייל מסויים ימות לפי איך שהפקודות ניתנות. אז כל עוד זה ככה אני אהיה כל דבר ולא קרבי לא אסכן את החיים שלי בגלל איזה 120 שיושבים ולא עושים כלום. דרך אגב אבי צהל לא מסכים לי קרביולא בגלל הפרופיל חחח
ישראל וארה"ב החלו לפתח לפני כ6-7 שנים מערכת הגנה מפני טילים על בסיס יריית לייזר.
בגלל בעיות תקציביות ושאננות ישראלית-אמריקאית התוכנית הוקפאה ואחרי מלחמת לבנון השניה התגברו
הקולות שקראו להמשך הפיתוח ולפי מה שאני יודע ישראל וארה"ב מפתחות את המערכת הגנה הזו שנחשב יעילה
ביותר וזולה יותר ממערכת ה"חץ" או ה"פטריוט" או "כיפת ברזל" ותוך כמה שנים היא תגיע ליישום מבצעי.
למערכת קוראים "נאוטילוס" והיא הדור הבא בתחום הגנה יבשתית מפני טילים וכו'.
זו הכל שאלה של כסף, ועכשיו גם האמריקאים מבינים את גודל הבעיה באי המצאות מערכה הגנה ראוייה מפני
תקיפות של כוחות אמריקאים בעיראק/אפגניסטן וגם בארה"ב בעצמה במקרה של מלחמה עתידית עם איראן ובנות בריתה.
נאטוליס פעם חשבתי למה לא מביאים אותה מסתבר שיש איתה מספר בעיות, יש לאמריקאים מערכת נגד קאסמיפם וקטיושות וזה מגן על הבסיסים שלהם.