אם כן , נהניתם ממנו ? אני מאוד , ואי חוושב שגם זה מאוד שיפר את הפרצוף של המדינה שלנו ... מה אתם חושבים?
אם כן , נהניתם ממנו ? אני מאוד , ואי חוושב שגם זה מאוד שיפר את הפרצוף של המדינה שלנו ... מה אתם חושבים?
מבינים בכדורסל ? כנסו לכאן ותראו לנו את זה :http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=460885
|
|
סרט ענקק!מצחיק מאד יש שם קטעים ממש מצחיקים אני עדיין זוכר שהוא אמר בסרט I HAVE A זיקפה זה קרע אותי!!!!
חובה לראות מצחיק אש!!
מבינים בכדורסל ? כנסו לכאן ותראו לנו את זה :http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=460885
חחחח כע היו מלא דברים מגניבים אני זוכר קצת כי הייתי לפניי שבועיים או יותר בסרט משהו כזה..
סרט יפה ומצחיק תראו
מה אתם ילדים בכתה א'??
אוקיי אז ככה בחיים שלי לא ראיתי סרט דפוק ולא מצחיק כל כך פשוט תת רמה הסרט...
ובנושא מה שאמרתה למקדם את המדינה אז בוא אני יאמר לך ככה אני גר בארה"ב וקידם את ישראל הוא לא הוא גרם לכל העולם לחשוב על זה שישראל זה מדינה של סוטים מפגרים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם זה מה שאתה רוצה שיחשבו על המדיה שלך?? אני לא אז דעה שלי הסרט קיבל ציון של:
-10/10....
אני וינס מקמהן בליגת WWA!
תודה לMr.Style על החתימה הענקית למאלה!!
סרט נחמד מצחיק מפעם לפעם לא שוס אבל נחמד
חחח אני זוכר הקטע הכי מצחיק שהוא אמר "יא מנייאק!"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא סרט כזהההה מצחיק כמו שעשו ממנו,
חמוד לא יותר מזה.
אשכרה סרט דפוק..
אבל אין על אדם סנדלר...
הוא פשוט תותח![]()
כן, הסרט זה הומור נמוך רצח, אישית אני נהנתי ממנו מאוד.
נכון זה לא מציג את ישראל באור כזה חיובי אבל סעמק די כבר כולה סרט, תנו להנות ממנו וזהו.
Bring the Violence-
חחחח...
הסרט הצחיק אותי למרות שהוא היה טיפשי לגמרי....
והוא בכלל לא הציג את הישראלים יפה...
הוא עשה אפילו צחוק על המאבק הישראלי פלסטינאי.
מזה השטויות האלה לא הציג ואתנו יפה??
מי שכתב תסרט היה יכול לכתוב אותו על יסנים ותאילנדים ומה נאמר שזה לא היציג ואתם יפה??
זה לא קשור תנו להנות מהסרט..
שאני וראה סרט יפה או בכלל סרט אני חושב איך זה מתאר תאמריקאים??
חח אבל אז זה היה סרט אחר...
ולא הייתי נותן תתגובה הזאת...
אנשים שעושים סרטים הם עושים את זה בכוונה באמריקה...
כי שם זו ארץ הבידור המרכזית של העולם.
כל השחקנים והבמאים שם.יש שם אולפנים מתקדמים.
שרואים סרט בערך 60% שהוא יהיה אמריקאי ו87% מהסרטים המפורסמים בעולם הם סרטים אמריקאים\בריטים.
ויש סרטים שמתארים מצב שיכול להיות גם בכל ארץ אחרת.