קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בקשה] מושגים בגאומטריה
    על ידי .Or. בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-05-2009, 16:02
  2. [בקשה] פירוש מושגים - אזרחות...
    על ידי IsraelKid בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-02-2009, 19:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

בקשה | הסברת מושגים

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ברירת מחדל בקשה | הסברת מושגים

"מומלץ לדבוק באימונים כבדים, בתדירות בינונית-גבוהה ובנפח נמוך. 2-3 אמוני משקולות בשבוע, 3 סטים לשריר גדול בטווח חזרות של 4-8 [לעצור חזרה לפני שמגיעים לכשל] ו1-2 סטים לשריר קטן בטווח חזרות של 10-12 כאשר בכל אימון עובדים על כל הגוף. לא חובה לבצע אירובי אך מומלץ לבצע אירובי בדופק נמוך יחסית – 130-140, 30-40 דקות, פעמיים-שלוש בשבוע. את ההעמסה יש להתחיל אחרי אימון משקולות, משמע – הולכים להתאמן ומיד לאחר מכן מתחילים את ההעמסה. אם לא נוח להגיע לאימון בבוקר או שיום אחד לא מספיק לכם בשביל להכניס את כל כמויות האוכל של ההעמסה, ניתן להתחיל את ההעמסה בערב שלפני.

במידה ורוצים לחזור לעליה במסה לאחר החיטוב, כאשר מגיעים לאחוז השומן הרצוי יש לעבור למאזן קלורי ניטרלי למשך שבועיים ורק לאחר מכן להמשיך בעליה במסה על מנת למנוע ריבאונד של שומן."

אשמח לדעת מה הם המושגים המודגשים
    העמסה זה היום בדיאטת דלת פחמימות שבו מפציצים בפחמימות ?

תודה רבה ויומטוב.
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 22-07-2008 בשעה 13:47.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

כשל = כאשר בסט האחרון שלך בד"כ אתה לא מצליח להרים יותר את המשקל ו2-3 חזרות אחרונות קשות לך מהרגיל , כאשר בד"כ פה נכנס ספוטר (עזרה של משהו ) שעוזר לך עם העניין ובעצם מביא לך "פוש".
    לא אוהב להגיע לכשל , לדעתי זה מאוד משפיע על ההתאוששות במיוחד בחיטוב , אבל כל אחד ואהבה שלו..

העמסה = העמסת פחממות , בזמן החיטוב בד"כ ישנם הורמונים שונים ומשונים שנותים להדפק , ולהשפיע בין היתר על החילוף חומרים.
    ברגע שאתה נכנס למאזן קלורי שלילי , לאט לאט ה BMR ( קצב שריפת הקלוריות הבסיסית שלך מבלי לעשות כלום) , מתחיל לרדת לאט לאט , בהתחלה זה 90-95% מהערכים המקוריים שלו , ולאט לאט כמובן שתלוי במאזן הקלורי השלילי ובמשך זמן החיטוב והדיאטה , יכול לרדת על ל50% , שתבין 50% מסך כל הקלוריות שאתה שורף במילא מבלי לעשות כלום , הולך פייפן ובעצם פה אנשים מתחילים "להתקע" באיבוד השומן , זה בעצם מה שקורה לאנרוקסיות , שתבין כמה שהן מפגרות.
    אז בעצם גם בתפריטים שהם דלי פחממה (פחות מ100 גרם) וגם בתפריטים שהם מאוזינם מבחינת פחממה (150-200 גרם) , נעשה אחת ל10-14 יום העמסה (במאוזנים) ואחת ל7-10 יום (בדלים) , כמובן שהכל משתנה מדיאטה לדיאטה , יש אנשים שצורכים 50 גרם פחממה ביום (דיאטה מסוג UD2 שוב נעוצים ..) , ששם כל 4-5 יום עושים וכו' וכו'.
    העמסות כמה יתרונות :
    1. להשאיר אותך שפוי פסיכולוגית
    2. לסדר הרומונים (בינהם לפיטין בין החשובים אפשר לקרוא עליו יותר בגוגל)
    3. התאוששות , למלא מאגרי גליקוגן (הפחממות שבשריר ובכבד)
    4. שיעמוד הזין

אתה נורמאלי? אל תגיד פה זין זה דוחה

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי משה שוב תודה רבה הייתי מביא לך נשיקה אבל בטח היית מתנגד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDD
    וואי איך ירדת על האנרוקסיות

אני הבנתי נראה לי מה קורה בהעמסה
    הגוף מוריד הורומון בגלל איזה מקום במוח שכחתי מה שמו שגורם להורומון אחד לעלות ולשני לרדת ובדיאטה עצמה ללא ההעמסה ההורומון שירד עולה וזה שעלה יורד לפטון משהו ולגרין
    איזה נעוצים סוסים אני מרגיש חכם

ציטוט נכתב במקור על ידי angelgirl צפיה בהודעה
    אתה נורמאלי? אל תגיד פה זין זה דוחה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    יש לנו זוכה בציטוט המצחיק ביותר שקיים חחחחח

בשבל לדבר הזה של העמסת פחמימות, אני בחיטוב כבר איזה 6 חודש וממש הפחדת אותי עם מה שרשמת, לעשות יום של לאכול רק פסטה?
    נערך לאחרונה על ידי airwolf67; 22-07-2008 בשעה 16:28.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,186 | הודעות: 8,150,768 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect