יאלה ספפרו : ]
איך התחרפננתם או כי סתם היה לכם משעמם
או שהיה מגיע למישהו משהו??
יאלה ספפרו : ]
איך התחרפננתם או כי סתם היה לכם משעמם
או שהיה מגיע למישהו משהו??
קרא חוקי חתימות
|
|
הרבצתי לאחי הקטן![]()
ישנתי בלילה ושקמתי קמתי הפוך.
ואתה? אתה לא סיפרתה
< מרגיש אש מגיל חמש >
חח היה לי הרבה, אבל אני זוכר שלפני שנתיים ניסיתי לעלות לגג של בניין דרך חבל (הבניין היה בערך איזה 6 מטר) ושהגעתי למעלה זה נחתך נפלתי לריצפהה שברתי את היד אבל ממש העצם של היד זז מהמקום ושמו לי ברזליםם
קרא חוקי חתימות
יש לי הרבה דברים:
1.אני וחבר שלי ישבנו אחד ליד השני באיזה שיעור אז דיברנו הרבה וחבר שלי לא הרגיש טוב אז כשהמורה אמרה לו לעבור מקום קרוב אליה אז הוא אמר "שאם אני יהיה יותר קרוב אליך יש יותר סיכוי שאני יקיא עליך"אז היא אמרה דוד בוא תעבור אתה אז אמרתי לה"אם אני יהיה יותר קרוב אליך יש יותר סיכוי שאני יחרבן עליך"ואחרי זה היא לא הכניסה אותי חודש לשיעורים שלה.
2.בזמן השיעור התחלתי לשיר אני יכול אני יכול ואז אמרתי למורה שלי "שרה שירי איתי".
יש עוד הרבה אין לי כוח ליכתוב.
קרדיט ל
J0k3R
על הפצצה למעלה
לא חירבנתי שבועיים וזה רציני אבל לא יודע אם זה משוגע..
ישנתי עירום וזה היה בימים של בית הספר ואמא שלי בדרך כלל מעירה אותי ב7:30
והיה לי מזל שקמתי ב 7 ואני קולט את עצמי עירום חחח(רק חולצה הייתה עליי)
סנפלינג.. לא הכי משוגע, אבל די הלחיץ D:
ליטפתי נמר, רכבתי על פיל והחזקתי טרנטולהחחח
אבל הכי משוגע שעשיתי..... לא יודע אם זה משוגע..... סקיזה פשוט כיף.... (לא בחרמון, החרמון מעפן)
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
הזמנתי חמש פיצות מחמש חנויות שונות לסתם שכנים שלי חחח
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992